Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Sizi hatırladım sanki daha önce çok kısa bir süre önce geçirmişti. Neden bu kadar kısa sürede olmuş bir bilginiz var mı ? Normalde bağışıklığı olması gerekmiyor mu ? Aşısız mıydı ?
Hayir baskasi ile karıştırdınız sanırım. Kayinpederim gecireli 1 1.5 sene oluyor.
2 ay once babam gecirdi belki o aklinizda kalmıştır.

2 biontech aşısı yaptırdım. Geçenlerde üşüme, halsizlik, hafif boğaz ağrısı oldu. Sonrasında öksürük eklenince test yaptırdım pozitif çıktı. Normal grip gibi geçti, öksürük olmasaydı normal grip oldum sanardım. Eşim 3 doz aşılı olduğu için karantinaya girmedi. 1 hafta da karantina kısa sürdü.

2 biontech aşısı yaptırdım. Geçenlerde üşüme, halsizlik, hafif boğaz ağrısı oldu. Sonrasında öksürük eklenince test yaptırdım pozitif çıktı. Normal grip gibi geçti, öksürük olmasaydı normal grip oldum sanardım. Eşim 3 doz aşılı olduğu için karantinaya girmedi. 1 hafta da karantina kısa sürdü.
Cok gecmis olsun.

Gecmis
Olsun, ama bunuda ben anlamadim.. asili diye bulastirma riski yok
Mu karantina yok?

Cok gecmis olsun.
Teşekkür ederim. 😍
Gecmis
Olsun, ama bunuda ben anlamadim.. asili diye bulastirma riski yok
Mu karantina yok?
Teşekkür ederim. Her ihtimal eşim yine fazla dışarı çıkmadı. Oğlum 2 aşılı. Onda biraz burun akıntısı, hapşırma oldu ama eşimi etkilemedi, belki aşı koruduğu için ona yaklaşamadı virüs :KK45:
Grip olduğunu düşünerek başta test yaptırmadım. Halıları yıkamaya verdim, temizliğe daldım.Halılar gelene kadar ince temizliğe girmiştim. Büyük ihtimalle üşüttüm diye düşündüm. Ev halkı hep içiiçeydik. 4. Gün öksürük olunca test verdim. Zaten bulaştıysa bulaşmıştır diye düşündüm. Yemek ayrı yesem de, ayrı yatsam da çocuklar yaklaştı yanıma. Yemek işi mecbur halledemediler ben yaptım.Mecburen çamaşır işi vs yaptım. Kadın istese de kendini tam izole edemiyor🤦‍♀️. Eşim hassas bünyesi olmasına rağmen etkilenmedi.

Teşekkür ederim. 😍

Teşekkür ederim. Her ihtimal eşim yine fazla dışarı çıkmadı. Oğlum 2 aşılı. Onda biraz burun akıntısı, hapşırma oldu ama eşimi etkilemedi, belki aşı koruduğu için ona yaklaşamadı virüs :KK45:
Grip olduğunu düşünerek başta test yaptırmadım. Halıları yıkamaya verdim, temizliğe daldım.Halılar gelene kadar ince temizliğe girmiştim. Büyük ihtimalle üşüttüm diye düşündüm. Ev halkı hep içiiçeydik. 4. Gün öksürük olunca test verdim. Zaten bulaştıysa bulaşmıştır diye düşündüm. Yemek ayrı yesem de, ayrı yatsam da çocuklar yaklaştı yanıma. Yemek işi mecbur halledemediler ben yaptım.Mecburen çamaşır işi vs yaptım. Kadın istese de kendini tam izole edemiyor🤦‍♀️. Eşim hassas bünyesi olmasına rağmen etkilenmedi.
Anladim evet kadinlar hastada olsa maalesef herseyi yapiyorlar.

Resmi
Olarak 3 asililar karantinaya girmesi gerekmez demek istedin sanirim, bende onu anlamadim. Artik hic birseyi takip edemiyorum

Deynepim geçmiş olsun

Anladim evet kadinlar hastada olsa maalesef herseyi yapiyorlar.

Resmi
Olarak 3 asililar karantinaya girmesi gerekmez demek istedin sanirim, bende onu anlamadim. Artik hic birseyi takip edemiyorum
Oy okadar değişiyor ki.Bir yasak var,bakıyosun 2 gün sonra yok

Bence ilk günler bulaştırıcilik açısından daha riskli. Yine de tedbiri elden bırakmamak gerekir. Ben olsam 1-2 gün daha ayrı yatmayı göze alırım. Benim de 6. Günüm. Eşim de çok sıkıldı bu durumdan, ayrı odalarda takılıyoruz. Şimdilik onda belirti yok. Öksürüğüm halen devam ettiği için, mutfağa ya da onun bulunduğu yere maske ile gidiyorum. Ama bunun dışında çok tedbirli olduğumuz söylenemez.
Teşekkür ederim geçmiş olsun size de. Ben yine salona yaptım yatağımı ama eşim de burda oturuyor şu an. Ben mesele değilim de çocuklar var onlar yaklaşmak istiyor sürekli. Maske de olsa illaki arada çıkardı. Allah büyük inşallah olmaz bir şey.

Ben de bugün pozitif çıktım. Böyle güneş yanığı olmuşum da dokunamıyomuşum gibi bi hassasiyet ve ağrı var sırtımda. Tabii ki alerjik rinit ve kronik sinüzitli biri olarak beni vurdu bu hastalık. Alerji ilaçlarıma ve antibiyotiğe başlamak zorunda kaldım.

Teşekkür ederim geçmiş olsun size de. Ben yine salona yaptım yatağımı ama eşim de burda oturuyor şu an. Ben mesele değilim de çocuklar var onlar yaklaşmak istiyor sürekli. Maske de olsa illaki arada çıkardı. Allah büyük inşallah olmaz bir şey.
Çocukla olunca tabi daha da zorlaşıyor. İlk günler daha sıkıntılı bence. Zaten aynı evde ne kadar izole edebilirsin ki kendini. Mecburen bir araya geliyorsun, aynı banyoyu kullanıyorsun. Bağışıklık güçlendirici kullanıyorsunuzdur çocuklar için muhtemelen, vitaminler filan. Korkmayın birşey olmaz inşallah. Çocuklar bizlerden daha dayanıklı..

X