yok sanmam sonuçta karantinaya girmeniz lazım pozitifseniz. aksatmamaları lazım. hastaneyi aradınız mı ?
Uzaktan laf atarsan lafi yersin yani
Ayrica bilimle filan dalga gecen yok, hakli
Cikmak
Icin karalama bencene dedigimi
Anlamiyorsun
Oklaf yemek mi ? dgjkdgjkldf
Herkesin vebali kendine
Aylar oldu ekonomik etkileri doktorların yorgunluğunu kaçıp kaçıp gitmelerini annesiz kalan yeni doğmuş bebekleri harcanan ekonomik serveti düşünen yok.
Çok net 1 işlem yapılacaktı test ucretli+ asisiz tedavi ücretli.
Bizim toplumumuz böyle dilden anlar cunku
Komşumun eltisinin kızının eniştesi ile bilgi ediniriz birde.
Ok
Ok en sampiyon en bilimsel
Sensin
Yok yarın sabah ararım artık
Ztn karantinadayim ama sonuç çıkana kdr karantina işleniyor ya.
kimse kimseye silah zoruyla bir şey yaptırmıyor. ama yalan yanlış bilgilerle insanlara korku salmak da doğru değil.
doktorlar konusuna gelince; gerçekten pandemi olsa doktorlar mola verip çay içemezdi diyenleri duydum maalesef.
ülkemizin kroniği bu.
sonra neden pırıl pırıl gençler beyin göçüyle gidiyor ? e kalıp zeka daralması mı yaşasınlar ?
Evet çay içtiler ama bebekleri sütten kestiler ne diyim ki
valla tüm doktor arkadaşlarım yurtdışına gitme derdinde.
iliğimizle kemiğimizle sömürüldük üzerine hadi maaşı geçtik halkın lincini yiyoruz diyorlar.
haklılar ne denebilir ki ?
Benim yurt arkadaşlarım 6 kız aynı lise aynı tip fakültesi
Hepsi istifa edip gitti. Hatta 2 tane de es var.
Neden kalsınlar ki
Bir arkadaşı nöbette çıkıp vefat etti çok üzülmüş haberlere de yansımıştı daha yeni oldu
zaten o nöbet saatlerini akıl almıyor cidden. inanılmaz bir tempo.
nöbet sonrası kaza yapan doktor mu ?
herkes çok üzüldü ama çözüm gene yok.
Nerden geleceksin istanbula? Su sistem vardi.. ya pcr testi ya da QR kodu uygulamasi.. ya hastaligi son bi kac ayda gecirmis olman gerekiyodu ya da asili olman gerekiyordu.Birbirimizi ikna etmeye çalışmakla yol alamayız , ben burayı kim süreci nasıl yaşıyor, ne düşünüyor diye takip ediyorum. Kan pıhtılaşması sorunu yaşamasam belki de düşünmezdim bu kadar, neden korkayım ki. Kimse de kimseye aşı olma diyerek vebal almamalı. Sürecin eleştirilmesini de yanlış bulmuyorum , sorgusuz inanarak kabul edilmesini de .
Ara tatilde uçakla İstanbul’a gideceğim. Aşı olmadığım için benim pcr vermem lazım. Delta geçirdiğim için bu antikorla 6 aya kadar covid olmazsın diye doktor söylemişti bana ama bir ay sonrasında bile uçağa test olmadan almıyorlar. Test yapılsın ama uçağa binen herkese yapılsın neden sadece ben olacağım anlamıyorum.
Yazsam ifşa oluum belki :) güneydoğu bölgesindeyim.Nerden geleceksin istanbula? Su sistem vardi.. ya pcr testi ya da QR kodu uygulamasi.. ya hastaligi son bi kac ayda gecirmis olman gerekiyodu ya da asili olman gerekiyordu.
Bu sistem mantiksiZdi tum yaz boyle devam edildi sanirim. Asililardan test istemediler, halbuki onlardanda hasta olanlar vardi belkide
Bence sacmaliyolar hala diyorum..maske yasagi cok ulkede kalkti kis gelince geri zorunlu oldu vs. Ve o turistlere yapilan ayricalik. Kendi vatandasi zorunlu ama sirf turist para getirsin diye sahiller va hinca hinc dolu.. otellerde kopuk partileri yptilar..mesafe var deniyor ama ucakta mesafe filan yok.. dirsek dirsege oturuluyor. Kisaca ulkelerde iki yuzlu bence, islerine geldigi gibi davraniyolar. Iste ben bunlara anlam veremiyorumYazsam ifşa oluum belki :) güneydoğuda bölgesindeyim.
Birde yazın neden turiste maske yasağı yoktu ve benim gariban vatandaşıma maske için ceza yazdılar . Yazın turistik bir belde de denk geldim bir kez , polis gariban birini durdurup, ağlaya sızlata ceza kesti.
Şu an yaşadığım yerde maske yasağı kalktı sanırım, avmye girerken bile sormuyorlar %90 diyebilirim ki maske takmıyor kimse . Okullarda da sormuyorlar (sanırım derken ciddi değilim, ama durum böyle :)Bence sacmaliyolar hala diyorum..maske yasagi cok ulkede kalkti kis gelince geri zorunlu oldu vs. Ve o turistlere yapilan ayricalik. Kendi vatandasi zorunlu ama sirf turist para getirsin diye sahiller va hinca hinc dolu.. otellerde kopuk partileri yptilar..mesafe var deniyor ama ucakta mesafe filan yok.. dirsek dirsege oturuluyor. Kisaca ulkelerde iki yuzlu bence, islerine geldigi gibi davraniyolar. Iste ben bunlara anlam veremiyorum
Birbirimizi ikna etmeye çalışmakla yol alamayız , ben burayı kim süreci nasıl yaşıyor, ne düşünüyor diye takip ediyorum. Kan pıhtılaşması sorunu yaşamasam belki de düşünmezdim bu kadar, neden korkayım ki. Kimse de kimseye aşı olma diyerek vebal almamalı. Sürecin eleştirilmesini de yanlış bulmuyorum , sorgusuz inanarak kabul edilmesini de .
Ara tatilde uçakla İstanbul’a gideceğim. Aşı olmadığım için benim pcr vermem lazım. Delta geçirdiğim için bu antikorla 6 aya kadar covid olmazsın diye doktor söylemişti bana ama bir ay sonrasında bile uçağa test olmadan almıyorlar. Test yapılsın ama uçağa binen herkese yapılsın neden sadece ben olacağım anlamıyorum.
Benim kronik hastalığım ömür boyu dikkat etmem lazım. Aşı konusuna çekimser davranıyor doktorlar. Kimi ol diyor, kimi veriler kesin değil sen bilirsin diyorYanliz sadece aşı değil hastalığın Temel etkilerinden biri de pıhtılaşma. Hatta kalp krizi ile vefat eden 3 testi negatif gelen vefat ettikten sonra aciklanan 4. Testi pozitif çıkan tanıdığım var daha ilk günler ilk vakalardi ne ilaç ne aşı söz konusuydu.
Maske koruyor mu o da tartisma konusu oldu… birde bunun acik havada kapali mekanda polemigi vardi. Pcr testi isteyecklerse bence asili asisiz herkesten isteyecekler ucaklarda..kimsenin hastaligi tasiyip tqsimadigi belli degilŞu an yaşadığım yerde maske yasağı kalktı sanırım, avmye girerken bile sormuyorlar %90 diyebilirim ki maske takmıyor kimse . Okullarda da sormuyorlar (sanırım derken ciddi değilim, ama durum böyle :)