Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ç
Ah canım çok geçmiş olsun.
Pek tanışmasak da sana karşı çok sempatim var,bil istedim.
Yavrunu sağlıkla büyüt inşallah.
Çok teşekkür ederim Lale..Duygularımız karşılıklı inanın..
Amin inşallah. Dua edin bize.

Geçmiş olsun . Oğlumda oldu okuldan aldi. Bize geçmedi gectiysede bilmedik. Testlerimiz negatifti. Inşallah sorunsuz atlatirsiniz. Oğlumda deltaydi , detal hizli yayılıyor ama ölüm oranı az deniliyor ne kadar doğru bilmiyorum.
ulasimiz ulasimiz bebeğiniz kac aylik. Neyi var
16 aylık..Ben hastalaninca, onada geçti ateşli, kusuyor 😪

Arkadaslar, Turkiyede test sonuclari nezaman cikiyor ?
Biz yurt disinda yasiyoruz kizima dun test yapti doktor 24 saati gecti hala sonuc yok🤦🏻‍♀️

Arkadaslar, Turkiyede test sonuclari nezaman cikiyor ?
Biz yurt disinda yasiyoruz kizima dun test yapti doktor 24 saati gecti hala sonuc yok🤦🏻‍♀️
Ben büyükşehir deyim.
Çocuklara bana babasına vs derken yakın zamanda beş kere test verdik toplamda farklı günlerde.
10-13 saat civarı çıktı sonuçlarımız.

16 aylık..Ben hastalaninca, onada geçti ateşli, kusuyor 😪
Allah sifa versin benim oglumda 3.5 yasinda ondada ates kusma karin agrisi oldu 3 gun surdu cok zor ama 3 . Gun uyudu uyaninca annen ben iyi oldum aciktim dedi ins bebeginizde iyi olacak ailecek gecirdik hastanelik olmadik ama zor bir surec ins en kisa zamanda iyi olacaksiniz

Ben büyükşehir deyim.
Çocuklara bana babasına vs derken yakın zamanda beş kere test verdik toplamda farklı günlerde.
10-13 saat civarı çıktı sonuçlarımız.
Burdada genelde gec cikiyodu 7 kere yaptirmis biri olarak :)
Ama artik daha hizlanmistir diye dusunmustum yanilmisim

Ayy yavrum yaa kıyamam çoook geçmiş olsun çocukların hasta olması çok üzücü sizede geçmiş olsun umarım çarcabuk atlatırsınız rabbim bütün hastalara ve size şifa versin
Geçmiş olsun.Yazık yavrum:KK1:
Çok gecmis Olsun
Allah sifa versin benim oglumda 3.5 yasinda ondada ates kusma karin agrisi oldu 3 gun surdu cok zor ama 3 . Gun uyudu uyaninca annen ben iyi oldum aciktim dedi ins bebeginizde iyi olacak ailecek gecirdik hastanelik olmadik ama zor bir surec ins en kisa zamanda iyi olacaksiniz
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Dilerim bütün hastalar şifa bulsun.

H hudaaafmmm inşallah bizde atlatır toparlarız. Sizede gelmiş geçmiş olsun.Tekrarı olmasın.

Varyant taramaları da yapıyorlar.
Ben ondan geç çıkıyor diye düşünüyorum.
Bilemem tabi.
Oyledir mutlaka
Hayirlisi olsun bakalim.
Ben pek covid ihtimalk vermiyorum ama yinede dunden beri evden cikmiyoruz
Yarinda bi randevum vardi sonuclari oyuzden merak ettim.

Kıyamam kuzum ya ...

Nefesi alırken zorlanıyorum bugün, yarın satürasyon cihazı aldıracağım, kaç olması lazım, cihazlar doğru ölçüm yapar mı, nefes egzersizleri ile oksijen seviyesi artar mı? Panik yapmak istemiyorum ama yalnız olunca tedirgin oluyorum 😔 hastaneye yatmak da istemiyorum

Nefesi alırken zorlanıyorum bugün, yarın satürasyon cihazı aldıracağım, kaç olması lazım, cihazlar doğru ölçüm yapar mı, nefes egzersizleri ile oksijen seviyesi artar mı? Panik yapmak istemiyorum ama yalnız olunca tedirgin oluyorum 😔 hastaneye yatmak da istemiyorum
Kacinci gununuz
Gecmis olsun ' bu arada

X