Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Hasta olanlara acil sifalar diliyorum kizlar
Bogazim acir gibi suan , usuyorum kendimi de biliyorum usuttum 2 gundur terleyip yahut dus alip disari ciktim filan . Sesim hafif degisik burn akntisi da var az. Korona olabilir miyim acaba

Benim pazar boğazım ağridi pazartesi devam etti yanma gibi sonra tıkandı burnum , sesim değişti . Ben sali ve cuma test verdim negatif cikti . Ama dün oğlum pozitf cikti onun şikayetleride vardi hafta sonundan beri sali negatif cikti, dün pozitif. Sali test verecez yeniden ama bence o zaman pozitif çıkacaz çünkü hic ayrılamıyoruz. Cok korktuğu icin yanımda yatıyor
Bogazim acir gibi suan , usuyorum kendimi de biliyorum usuttum 2 gundur terleyip yahut dus alip disari ciktim filan . Sesim hafif degisik burn akntisi da var az. Korona olabilir miyim acaba

Belirtiler nezleyle aynı olduğu için test vermeden bilmek imkansız gibi benim pazar boğazım yandı kaşındı akşamına öksürük başladı pazartesi öksürük devam etti halsizlik oldu test verdim pazartesi akşam pozitif olduğumu öğrendim bende üşüttüm sanıyordum hayırlısı

Sizlere de gecmis olsun ben sabahkinden iyiyim suan cok sukur oksuruk eklenirse kesin koronayim derim zaten teste giderim hemen suan tek bogazda giciklik hissi gbi bisey var hafif yanma gibi de .

Sizlere de gecmis olsun ben sabahkinden iyiyim suan cok sukur oksuruk eklenirse kesin koronayim derim zaten teste giderim hemen suan tek bogazda giciklik hissi gbi bisey var hafif yanma gibi de .
Teşekkür ederim inşallah hafif bir üşütmedir sizin de Siz gene de tedbiri elden bırakmayın bi test verin derim yanma ve gıcıklık vardı cünkü bende

Kizim dun okuldan geldikten sonra cok halsizlesti basida cok agriyordu gece boyu uyuyamadi bas agrisindan sabahda atesi cikti grip gibide burnu tikanik acile goturduk sinuzit dedi okulda ön siradaki arkadasi hasta okula gelmiyor dedik ama yinede test yapmadilar anbiyotik verdi şu durumda ne yapmaliyim ankarada hangi hastanede çocuklara test yapiliyor

Ya nasıl yapmıyorlar ben bunu cok duyuyorum . Nasıl okullarda yayilimi durduracaklar test yapmadan. Ben çorumdayım burda il sağlığa gidince hic açıklama bile yapmadan test olabiliyoruz.
Sinfita pozitif vakalar var desensiz bakmazlar mi?
cok geçmiş olsun. Benim oğlumda böyleydi pazartesi bacağının arkasinda elekrik gibi his geliyor dedi. Birde cok burnu tikaliydi , izotonikle aciyoruz ama bir cocuktan bu kadar mukus çıkar mi bilmiyorum. Eğer hic yapmazlarsa eczanede hızlı test varmis onla yapın . Doktorla görüşün ya da özel hastanede ücretli yaptıracaksiniz.
Çok geçmiş olsun

Cok tesekkur ederim bu gece baska hastaneye goturmeyi dusunuyorim

Kizimin testi pozitif cikti arkadaslar Allahim bize tum hastalara sifa versin hasta olmayanlarida korusun
cok geçmiş olsun. Kaç yaşında kızınız? sizde vsr mi belirti? Bu burun tıkanıklığı hep var sanirim pozitif çocuklarda Gerci bizim Geçen hafta sonundan beri vardi sali günü negatif gelmişti. Peki dünkü şikayetleri devam ediyor mu? Bas ağrısı ateş gibi.

12 yasinda bugun koku alamiyor ve bogazi kotu drumda ates ve başagrisi gitti sukur

Allah sizede sifa versin evde ne gibi vitamin veya dogal birseyler kullaniyormusunuz .

Allah sizede sifa versin evde ne gibi vitamin veya dogal birseyler kullaniyormusunuz .
Ben oğluma, sabah kahvaltıdan önce, bal, polen ari sütu, propolis karışımı var. Yaptırmıştık ama vermiyordum erken ergenliğe sebep olursa diye şimdi ac karnına veriyorum. Sonra oceanin mutlti vitaminli balik yağı veriyorum büyüklerde kullanıyor. Meyve yemiyor zorla yedirirsem. KomŞum zeytin yaprağı verdi onuda günde bir kere veriyorum. Başka bisey yapmıyorum. Kendimde hamileydim kalbi durdu hepsinin olduğu omegali vitamin vermişti doktor devam ediyordum birde d vitamini . Baldan bende aliyorum ölçüsü bana uymayabilir cocuk icin dozu. Caylardan içiyorum. Cam kozalagi macunu sipariş verdim bugün bilmiyorum faydasi olur mu işte yapmaya çalışıyoruz.
Bu vitamini büyüklerde alabiliyor.

Eklentiler

• IMG-20211022-WA0036.jpeg
    72,5 KB · Görüntüleme: 39
Cok tesekkur ederim Allahim.sifa versin hepimize ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…