- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.254
Of valla ben de cok korkuyorum bu durumdan.Kizlar oğlumun sınıfında 2 çocukta Covid pozitf cikti. Cok canim skildi. Oğlumsa aksam yemekten sonra Bacağı değişikmis. Arkasi elektrikleniyor gibi diyor cok moralim bozuldu ya
Gecen hafta bulundugun sehirde 68 sinifin karantinada olduğu bilgisi yayinlanmisti. Henuz sinifimizda (anaokulu) cok sukur cikmadi ama diken ustundeyiz. Asiri gerginim.Aynen öyle gecen sene göndermedim bu sene mecbur oldu ama iyi olmuştu cocuk açısından. Burnuda tikanik, aksamlari tikaniyordu ama sabaha iyi oluyordu. Benimde dün aksam sesim değişti grip gibi oldu. 5. Gün-de test yaptiranlar negatif çıkanlar okula gideckmis yaptirmayanlar 10. Günde.
Benim testim 10.günde halen pozitifti. 14günü tamamlamayacak mı kimse artık?? Bu çok saçma ama.Aynen öyle gecen sene göndermedim bu sene mecbur oldu ama iyi olmuştu cocuk açısından. Burnuda tikanik, aksamlari tikaniyordu ama sabaha iyi oluyordu. Benimde dün aksam sesim değişti grip gibi oldu. 5. Gün-de test yaptiranlar negatif çıkanlar okula gideckmis yaptirmayanlar 10. Günde.
Pozitf cikan tamamlayack ama sinifta der baslamak için 5. Gün test yaptırma yapilmazss 10 gun daha evde karantinaBenim testim 10.günde halen pozitifti. 14günü tamamlamayacak mı kimse artık?? Bu çok saçma ama.
Geçmiş olsun. Biz de test Yaptırdık. Sinfita 4 kişi pozitif cikti. Oğlumunda burnu tikanikti ve bugün iyice nefes alamaz oldu. Bende grip gibi oldum. Sesim , hapşırma hepimiz test olduk esim , ben ve oğlum şükür negatif ciktik. Yalniz 5.Günde verecek çocuk okula gitmek icin. Sinfita çoğu kisi test verdiMaalesef bizede kızım okuldan getirdi,şuan iki kucuk haric pozitifiz hepimiz.
Evet hafif atlatmanı sağlıyor bende 2 doz aşılıyım şuan pozitifim ama gerçekten hafif atlatıyorum grip gibi geçiriyorum çok şükürHala insanlar aşının amacını anlamamış ya ben ona yanıyorum kim size aşi olunca covide yakalanmıyacağınızı söyledi ki aşı daha hafif atlatmanı sağlar bulaştırma riskini düşürür falan filan ha ölmiceğinin garantisi zaaten yok her sene grip aşısı olup ölende var
Şükür ben aşım yokken geçirdim 3 gün süründüm ki benim acı eşiğim çok yüksek bir insanım hastayım demem hiç ama o koltuktan o koltuğa yuvarlandım bütün kemiklerim ağrıyordu sanki ağrı geziyordu vucudumdaEvet hafif atlatmanı sağlıyor bende 2 doz aşılıyım şuan pozitifim ama gerçekten hafif atlatıyorum grip gibi geçiriyorum çok şükür
İlk gün anlattığınız gibiydim ikizlerim var inanır mısınız bakamadım yerimden parmağımı oynatamadım çocuklar acıktı da kalkıp yemek koyamadım ama ertesi gün daha iyi oldum şuan daha da iyiyim 3. Günümdeyim daha inşallah artmadan bu kadarla atlatırım diyorumŞükür ben aşım yokken geçirdim 3 gün süründüm ki benim acı eşiğim çok yüksek bir insanım hastayım demem hiç ama o koltuktan o koltuğa yuvarlandım bütün kemiklerim ağrıyordu sanki ağrı geziyordu vucudumda
Ama bence gene hafif atlatanlardandım hastanede yatanları düsünmek istemiyorum
Kizlar oğluma bugün test verdik pozitif cok üzgünüm. Cocuk Çok Cok korktu hafta sonundan beri burnu tikanik nefes alamiyordu..hala aynı ama sali gunu negatif çıkmıştı. Sınıflarında simdi 5.kisi pzotf
Cok gecmis olsun. Insallah kolayca atlatırsınız.Kizlar oğluma bugün test verdik pozitif cok üzgünüm. Cocuk Çok Cok korktu hafta sonundan beri burnu tikanik nefes alamiyordu..hala aynı ama sali gunu negatif çıkmıştı. Sınıflarında simdi 5.kisi pzotf
Insallaj dua edin belli etmiyorum ama korkuyorum.Cok gecmis olsun. Insallah kolayca atlatırsınız.
Ah korkmaz mi insan.Insallaj dua edin belli etmiyorum ama korkuyorum.
Ay canım haklısın korkmakda.Ederiz tabii dua:)Insallaj dua edin belli etmiyorum ama korkuyorum.
Çok geçmiş olsun.. en çok okuldan geliyor malesef . Çocuklar sosyal mesafe bilmiyorlar ki. Pcr Testleri bazen yanlışlıkla negatif çıkıyor . Hafif atlatırsınız inşallah. Çocuklarda çok etki bırakmıyor . Rabbim kolaylık versin, güç versin..Ya hala gelen herşeyi yıkıyorum filan ama demek gelen geliyor. Insalla sorunsuz atlatırız.. ne deyim