Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Aynen öyle gecen sene göndermedim bu sene mecbur oldu ama iyi olmuştu cocuk açısından. Burnuda tikanik, aksamlari tikaniyordu ama sabaha iyi oluyordu. Benimde dün aksam sesim değişti grip gibi oldu. 5. Gün-de test yaptiranlar negatif çıkanlar okula gideckmis yaptirmayanlar 10. Günde.

Gecen hafta bulundugun sehirde 68 sinifin karantinada olduğu bilgisi yayinlanmisti. Henuz sinifimizda (anaokulu) cok sukur cikmadi ama diken ustundeyiz. Asiri gerginim.

Benim testim 10.günde halen pozitifti. 14günü tamamlamayacak mı kimse artık?? Bu çok saçma ama.

3. Doz aşı için randevu alacaktim ama randevu aralığı ileri bir tarihe atılmış.
Daha önce defalarca baktığımda Ekim ayı için alabiliyordum,şimdi şubat görünüyor
Var mı bu durumu yaşayan ? En son Ağustos ta 2. doz sinovac olmuştum.

Tesy yaptırdık oğluma. Boğazdan yapıldı ama ögurdu alamadi burundan aldılar ama çok sokmadi sonuç nasil gelir bilmem

Maalesef bizede kızım okuldan getirdi,şuan iki kucuk haric pozitifiz hepimiz.
Geçmiş olsun. Biz de test Yaptırdık. Sinfita 4 kişi pozitif cikti. Oğlumunda burnu tikanikti ve bugün iyice nefes alamaz oldu. Bende grip gibi oldum. Sesim , hapşırma hepimiz test olduk esim , ben ve oğlum şükür negatif ciktik. Yalniz 5.Günde verecek çocuk okula gitmek icin. Sinfita çoğu kisi test verdi

Evet hafif atlatmanı sağlıyor bende 2 doz aşılıyım şuan pozitifim ama gerçekten hafif atlatıyorum grip gibi geçiriyorum çok şükür

Evet hafif atlatmanı sağlıyor bende 2 doz aşılıyım şuan pozitifim ama gerçekten hafif atlatıyorum grip gibi geçiriyorum çok şükür
Şükür ben aşım yokken geçirdim 3 gün süründüm ki benim acı eşiğim çok yüksek bir insanım hastayım demem hiç ama o koltuktan o koltuğa yuvarlandım bütün kemiklerim ağrıyordu sanki ağrı geziyordu vucudumda
Ama bence gene hafif atlatanlardandım hastanede yatanları düsünmek istemiyorum

İlk gün anlattığınız gibiydim ikizlerim var inanır mısınız bakamadım yerimden parmağımı oynatamadım çocuklar acıktı da kalkıp yemek koyamadım ama ertesi gün daha iyi oldum şuan daha da iyiyim 3. Günümdeyim daha inşallah artmadan bu kadarla atlatırım diyorum

reynax cım geçmiş olsun.Negatif sonuç hatalı olabiliyor malesef

Ya hala gelen herşeyi yıkıyorum filan ama demek gelen geliyor. Insalla sorunsuz atlatırız.. ne deyim
Çok geçmiş olsun.. en çok okuldan geliyor malesef . Çocuklar sosyal mesafe bilmiyorlar ki. Pcr Testleri bazen yanlışlıkla negatif çıkıyor . Hafif atlatırsınız inşallah. Çocuklarda çok etki bırakmıyor . Rabbim kolaylık versin, güç versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…