- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.254
Ay ben %97 %96 çıktığında bile neden %99 degil diye krizlere giriyordum ilk zamanlar. Cok sukur daha iyiyim suan.Ben gayet seyrek ölçerim.Bir kaç güne bir falan.Yolunda gidiyor zaten.Şikayetim de yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben %97 %96 çıktığında bile neden %99 degil diye krizlere giriyordum ilk zamanlar. Cok sukur daha iyiyim suan.Ben gayet seyrek ölçerim.Bir kaç güne bir falan.Yolunda gidiyor zaten.Şikayetim de yok
Yok hep 95in üzerinde ve bu sorun teşkil etmiyor sanırımAy ben %97 %96 çıktığında bile neden %99 degil diye krizlere giriyordum ilk zamanlar. Cok sukur daha iyiyim suan.
bende hep covid olup yoğun bakımda entübe edilp ölücem düşüncesi yedi bitrdi beynimi ben 41 yaşındayım bi ara benim kollarımda morluklar oluştu hast gttim trombosit bakıldı normal çıktı stresden olabilr dedi drAslında korkum covid degil benim. Covidin sebep olabilecegi kan pihtilasmasindan korkuyorum. Cunku trombosit değerlerim normal sınırın epey uzerinde.
Ben 32 yaşındayım. Siz?
Benim Plt degerim 500bin uzerinde. Ust sınırın 350bin oldugu yaziyor referans araliginda. Korkum hep o.bende hep covid olup yoğun bakımda entübe edilp ölücem düşüncesi yedi bitrdi beynimi ben 41 yaşındayım bi ara benim kollarımda morluklar oluştu hast gttim trombosit bakıldı normal çıktı stresden olabilr dedi dr
%96 ile %99 arasi normal diye biliyorum.Yok hep 95in üzerinde ve bu sorun teşkil etmiyor sanırım
bende dün karşı aptmanda kadın eldiven maskeyle çamaşır asıyodu demekki covid yan komşumdan bi öksürük sesleri geliyo fenaaa bunları duyup gördükçe anksiyete had safada yani covid olmasak bile kafayı yemessek iyi Allah sizede şifa versin inşBenim Plt degerim 500bin uzerinde. Ust sınırın 350bin oldugu yaziyor referans araliginda. Korkum hep o.
Biraz da medya korkutmasi sanki. Sonucta bu hastalik her bulaştığı kisiyi öldürmüyor. Veya herkes agir geçirmiyor. Ama iste ah bu anksiyete.
Bir ara vakalar com yükselince bulundugum yerde her sabah en az 3 kez sela okunuyordu. Ben ilk panik atagimi o zaman yasadim
Ya covid ya da evde biri covid. Gecen ben de eve gelirken caddede biri balkonda maske ile camasir asıyordu anlam verememiştim.bende dün karşı aptmanda kadın eldiven maskeyle çamaşır asıyodu demekki covid yan komşumdan bi öksürük sesleri geliyo fenaaa bunları duyup gördükçe anksiyete had safada yani covid olmasak bile kafayı yemessek iyi Allah sizede şifa versin inş
Bende sizinle ayni durumdayim malesefinanki beni anlattın:) aynı bende aldım saat bende etrafım hep korona tam unutuyorum bişi görüp duyup yine kaygı hep korona korkusu daha kötü olduğu iin aşıyı olmak istiyorum ama sorular sorular ... siz kaç yaşındasınız
Kaygi beni esir aldi doktora gitmem gerekBende sizinle ayni durumdayim malesef
ben pskolog desteği alıyorum ara ara sizdemi bu yüzden aşı olamıyosunuzKaygi beni esir aldi doktora gitmem gerek
Evt bende doktor arayisindayimben pskolog desteği alıyorum ara ara sizdemi bu yüzden aşı olamıyosunuz
Nerdesiniz?Evt bende doktor arayisindayim
AnkaraNerdesiniz?
Ben Konya dayım.Ankara da bilmiyorum.Ankara
Tesekur ederimBen Konya dayım.Ankara da bilmiyorum.
İşte tam da bu yüzden bitmiyor. Her dört kişiden üçü değil ayrıca. Tüm nüfusta yarı bile olmadı henüz. Virüs aşı olmayan komplo teorisyenleri yüzünden mütemadiyen mutasyon geçiriyor. Sonrasında tekrar aşı olanları da hasta ediyor. Sonra aklı evveller çıkıp " e hani aşı koruyordu" diye saçma salak devam ediyorlar. Herkes aynı anda aşı olsa virüs yaşayacak beden bulup mutasyona uğramasa bitecek.Neymiş, yok 3. dozmuş, yok 5 miş de sonu yokmuş, dert aşı değilmiş. Abuk sabuk şeylere inanılıp aşı olunmadığı için sonu yok işte. Allah bilir kaç kişi öldü, sorumsuzlar yüzünden. İlaç alerjisi olanları, özel durumundan dolayı cekincesi olanları bu yüzden aşı olmayanları tenzih ediyorum. Çip takacaklar diyen de doğal seleksiyona uğrasın artık lütfen yaa.Galiba aşı olmayan delta varyantı 19gün karantina kalıyor sadece. Aşı olmadık ya illa bir tecrit durumu olacak.
sağlık bakanı her 4 kişiden 3kişi 2 doz aşılı diye açıklama yapmış hani bitmedi salgın??? geçen seneden daha hızlı yayılıyor üstelik
Tabi tabi aşı olmayan bir kişi kalsa onun yüzünden bitmedi mutasyona uğradı diyecek kadar cahilsiniz. Yarısı olmadı dediğiniz kalan Çocukları da aşılamayı düşünüyorsanız daha çok düşünürsünüz. Kalp krizinden ölenler covid ölümlerinden daha fazla. Geçen hafta 23 yaşında hemşire arkadaşım kalp krizinden öldü. Covid olsa ölür müydü? Bu yaşta neyin krizini geçirdi acaba?İşte tam da bu yüzden bitmiyor. Her dört kişiden üçü değil ayrıca. Tüm nüfusta yarı bile olmadı henüz. Virüs aşı olmayan komplo teorisyenleri yüzünden mütemadiyen mutasyon geçiriyor. Sonrasında tekrar aşı olanları da hasta ediyor. Sonra aklı evveller çıkıp " e hani aşı koruyordu" diye saçma salak devam ediyorlar. Herkes aynı anda aşı olsa virüs yaşayacak beden bulup mutasyona uğramasa bitecek.Neymiş, yok 3. dozmuş, yok 5 miş de sonu yokmuş, dert aşı değilmiş. Abuk sabuk şeylere inanılıp aşı olunmadığı için sonu yok işte. Allah bilir kaç kişi öldü, sorumsuzlar yüzünden. İlaç alerjisi olanları, özel durumundan dolayı cekincesi olanları bu yüzden aşı olmayanları tenzih ediyorum. Çip takacaklar diyen de doğal seleksiyona uğrasın artık lütfen yaa.
Endiselemdirmek istemem ama Covid olabilir mi? Çoğu kişi Covid olduğunu bilmeden aşı yaptırıyor sonra birkac gun sonra çıkıyor. Benim kuzenim 2.doz aşısını olacaktı ama hemen öncesinde test yaptırdı pozitf cikti. Hatta dedi ben bilmeden aşı olsaydım. Asi oldum ondan Covid oldum diyecektim dedi.Merhaba acaba aşı sonrası yoğun öksürük yaşayan varmı? Annem biontech ilk dozunu oldu haftalar önce, olduğundan beri bir öksürük bir öksürük nasıl gececek bu ortalığıda karıstırmıyım simdi aşıya karşı bir antiliğim yok illa ondan kaynaklıdır da demiyorum. Sadece böyle bir öksürük daha önce hiç olmamıştı annemde. Aşı olduğu günden beri neredeyse sanki gıcık yapmış gibi hiç gecmiyor.