- 3 Nisan 2014
- 36.029
- 146.663
Eger test sonuçları başka yerde inceleniyor paketler halinde teslim ediliyor mesela 10 10 gibi
Sizinki diğer gruptadir veya kaybetmislerdir
kayboldu herhalde sabah 8 de çıktı eşimin ve oğlumunki. hala yok benimki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eger test sonuçları başka yerde inceleniyor paketler halinde teslim ediliyor mesela 10 10 gibi
Sizinki diğer gruptadir veya kaybetmislerdir
Şimdi googlede arama yapınca sorunuz gibi bu yazı da mantıklı geldiAma mikrop mikroba bulaşmaz ama sinekler bence taşıyıcı
çok mantıklı peki okuduğunuz bir yazı var mı acaba bu konu ilei lgili
Yani sıtmayı taşıyan covidi mi taşımayacak? Yok yok evde böceklere sinek yakalayıp veriyorum da bir anda aklıma geldi.
Sivrisinekler hepatit veya hiv bulaştırmiyor mesela.Yani sıtmayı taşıyan covidi mi taşımayacak? Yok yok evde böceklere sinek yakalayıp veriyorum da bir anda aklıma geldi.
Sivri sinek mi kara sinek mi?Sinekler covidi taşır mı?
Sivri sinek mi kara sinek mi?
Bilmem hiç akrep beslemedim.benim kullandıklarım kara sinek, akrepler sivrisinek sevmiyor
Çok geçmiş olsun.Bende denemek için her gün devam ediyorum hiç his yok erken gelir umarım . Evde yemek yansa haberim olmaz. Yemeklerin kokusunu tadını hiç almamak çok kötü yine de çok şükür ediyorum
Canim mrb nefes darlığı için hastaneyemi başvurdun? Nasil atlattın??Allah şifalar versin çok üzüldüm tez vakitte hemen iyileş bende çok öksürük var bi tutuyo sanki ciğerim yerinden çıkıyo nefes darlığı bide tat koku gitmedi benimde 5 inci günüm
Size özelden yazdım görmediniz sanırım kızımın yarasının kabuğu düştü o krem sayesinde baya iyi bi krem fakat kaş bölgesi olduğu için şeffaf bi kabuk oluşturuyor kaşta kullanımı biraz zor sanırım şuan kabuk düştü bi pembelik var rengi ne zamana düzelir acabatüm covid e yakalanan üyelere çok geçmiş olsun diliyorum.umarım tez zamanda atlatırsınız
covid kaynaklı dökülmem omadı çünkü covit geçirmedim ama size tavsiyem çinko, B12, TSH, D vitamini gibi değerlerinize baktırın, eksikliği olan varsa onu destekleyecek vitamin takviyesi alın. Birde dökülme karşıtı losyonlar var size uygun olanları kullanabilirsiniz. Ben Ducray ın ürünlerini kullanıyorum memnunum (Genetik dökülme sorunu için)Covidden dolayı saç dökülmesi yaşayan varmı, hangi takviyeler kullanılır bilgisi olan varmı
Şuan karantinadayım o yüzden tahlil yaptıramiyorum. Ama kullanabileceğim takviyelere başlamak istiyorum şimdiden.covid kaynaklı dökülmem omadı çünkü covit geçirmedim ama size tavsiyem çinko, B12, TSH, D vitamini gibi değerlerinize baktırın, eksikliği olan varsa onu destekleyecek vitamin takviyesi alın. Birde dökülme karşıtı losyonlar var size uygun olanları kullanabilirsiniz. Ben Ducray ın ürünlerini kullanıyorum memnunum (Genetik dökülme sorunu için)
Allahım yardımcınız olsun.Sürekli kuru öksürük devam ediyor enerjim eskisi kdar değil, hep uyumak istiyorum doktorumu aradım gel çok rahatsız hissediyorsan akciğer tomografisi çekelim dedi.
zatürre başlangıcı ve kan değerlerim enfeksiyon artmış. Antibiyotik tedavisi başladı. Covid ilaçlarını almadım kullanmayacağım demiştim. Genel durumun iyi kendini korkutma dedi. Sonuçların halen covidle uyumlu dinlenmeye devam et dedi. Genel durumum böyle. Kendini kötü hissedersen hastaneye gel buhar veririz dedi, ve Bir haftaya atlatmış olursun dedi.
Özel hastaneye gidiyorum ilk günden beri. Devlette çok yoğunluk varmış