Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Ama mikrop mikroba bulaşmaz ama sinekler bence taşıyıcı
Şimdi googlede arama yapınca sorunuz gibi bu yazı da mantıklı geldi 🤔
Screenshot_20210928-152301.jpg

benim kullandıklarım kara sinek, akrepler sivrisinek sevmiyor
Bilmem hiç akrep beslemedim.
Adı bile ürkünç.
Akrep eve girmesin diye bir önlem alıyor musunuz peki?
Sinekler mikrop taşır da covid mümkün değil sanki.
Çünkü aracı konak insan.
Hayvandan insana geçmesi için insan genine yakın olması gerek domuz gibi.
Yine de bir biyolog varsa bizi aydınlatsın.
Sinek viral enfeksiyonları taşır mı taşımaz mi?

tüm covid e yakalanan üyelere çok geçmiş olsun diliyorum.umarım tez zamanda atlatırsınız

tüm covid e yakalanan üyelere çok geçmiş olsun diliyorum.umarım tez zamanda atlatırsınız
Size özelden yazdım görmediniz sanırım kızımın yarasının kabuğu düştü o krem sayesinde baya iyi bi krem fakat kaş bölgesi olduğu için şeffaf bi kabuk oluşturuyor kaşta kullanımı biraz zor sanırım şuan kabuk düştü bi pembelik var rengi ne zamana düzelir acaba

Covidden dolayı saç dökülmesi yaşayan varmı, hangi takviyeler kullanılır bilgisi olan varmı

Covidden dolayı saç dökülmesi yaşayan varmı, hangi takviyeler kullanılır bilgisi olan varmı
covid kaynaklı dökülmem omadı çünkü covit geçirmedim ama size tavsiyem çinko, B12, TSH, D vitamini gibi değerlerinize baktırın, eksikliği olan varsa onu destekleyecek vitamin takviyesi alın. Birde dökülme karşıtı losyonlar var size uygun olanları kullanabilirsiniz. Ben Ducray ın ürünlerini kullanıyorum memnunum (Genetik dökülme sorunu için)

covid kaynaklı dökülmem omadı çünkü covit geçirmedim ama size tavsiyem çinko, B12, TSH, D vitamini gibi değerlerinize baktırın, eksikliği olan varsa onu destekleyecek vitamin takviyesi alın. Birde dökülme karşıtı losyonlar var size uygun olanları kullanabilirsiniz. Ben Ducray ın ürünlerini kullanıyorum memnunum (Genetik dökülme sorunu için)
Şuan karantinadayım o yüzden tahlil yaptıramiyorum. Ama kullanabileceğim takviyelere başlamak istiyorum şimdiden.

Sürekli kuru öksürük devam ediyor enerjim eskisi kdar değil, hep uyumak istiyorum doktorumu aradım gel çok rahatsız hissediyorsan akciğer tomografisi çekelim dedi.
zatürre başlangıcı ve kan değerlerim enfeksiyon artmış. Antibiyotik tedavisi başladı. Covid ilaçlarını almadım kullanmayacağım demiştim. Genel durumun iyi kendini korkutma dedi. Sonuçların halen covidle uyumlu dinlenmeye devam et dedi. Genel durumum böyle. Kendini kötü hissedersen hastaneye gel buhar veririz dedi, ve Bir haftaya atlatmış olursun dedi.
Özel hastaneye gidiyorum ilk günden beri. Devlette çok yoğunluk varmış

Son düzenleme:
Sürekli kuru öksürük devam ediyor enerjim eskisi kdar değil, hep uyumak istiyorum doktorumu aradım gel çok rahatsız hissediyorsan akciğer tomografisi çekelim dedi.
zatürre başlangıcı ve kan değerlerim enfeksiyon artmış. Antibiyotik tedavisi başladı. Covid ilaçlarını almadım kullanmayacağım demiştim. Genel durumun iyi kendini korkutma dedi. Sonuçların halen covidle uyumlu dinlenmeye devam et dedi. Genel durumum böyle. Kendini kötü hissedersen hastaneye gel buhar veririz dedi, ve Bir haftaya atlatmış olursun dedi.
Özel hastaneye gidiyorum ilk günden beri. Devlette çok yoğunluk varmış
Allahım yardımcınız olsun.
İyi haberlerinizi alalım inşallah.

X