Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
İnşallah öyle olmaz , ama yurt dışında herhangibir böyle bir değişiklik olduğunda , ardından Tr de etkileniyor . Burda su anda petrol sıkıntısı var. Tır şoförleri yokluğu yüzünden diyorlar . Benzınliklerde acayip sıra var ve benzin yok .
Marketlerde bazı önemli alacağımız su, tuvalet kağıdı , et , sebze hiç biri yok . ya da az.
Nerede yaşıyorsunuz acaba?

Kafam karıştı aslında.Aşı karşıtı değilim3 doz sinovac aşımı oldum.Ama bu kadar aşıya rağmen vaka/vefat sayııları neden düşmüyor?Aşının faydası yoksa maske ile normal yaşantıma dönmeme rağmen neden bulaşmıyor(Allah korusun tabiiki bulaşmasın.Banada kimseyede)

Geçiş olsun.Aşınız var mı?Nasıl geçiyor?Çokmu şikayetiniz?
Aşı hiç olmadım . İlk gün boğaz ağrısı kuru öksürük ve 38 ateş ile yattım dinlendim ateş ertesi günde 37 38 devam etti doktora gittim test yaptık ve tahlilleri yaptık şimdi kahve kavanozunu kokluyorum en ufak koku yok parfümleri kokluyorum yok . Evden çalışıyorum . Çocuklar da iyi. Az önce evi süpürdüm. Her gün işimi yaptım . İştahsızlık var sadece .

Aşı hiç olmadım . İlk gün boğaz ağrısı kuru öksürük ve 38 ateş ile yattım dinlendim ateş ertesi günde 37 38 devam etti doktora gittim test yaptık ve tahlilleri yaptık şimdi kahve kavanozunu kokluyorum en ufak koku yok parfümleri kokluyorum yok . Evden çalışıyorum . Çocuklar da iyi. Az önce evi süpürdüm. Her gün işimi yaptım . İştahsızlık var sadece .
Cok gecmis olsun.

Çok geçmiş olsun inşallah kötü gecirmezsiniz ilki ile bunun arasinda ne kadar süre var acaba

Çok geçmiş olsun inşallah kötü gecirmezsiniz ilki ile bunun arasinda ne kadar süre var acaba
Teşekkür ederim. mayısta belirtilerim olmuştu, test yapmamıştım doktor gerek yok demişti, koku gittiği için tahmin etmiştim sonradan, faranjit teşhisi koymuştu doktor o zaman. Belki de gerçekten faranjitti.

Okuldan geldi büyük ihtimal şimdide. Çocuklar maske takmıyor hiç okullarda. Öğretmen hiç dikkat edip uyarmıyor. İlk onlar hastalandı sırayla ateş ishal geçirdiler doktor antibiyotik verdi iki ğç güne geçti . Bende geçen hafta ateşlendim 38 oldu ateşim ve iki gün 37 38 devam etti ilk gece bacaklarım çok ağrıdı doktora gittim bacağıma pıhtı attı herhalde dedim ne bileyim böyle bacak ağrısı ilk defa yaşadım . Ertesi gün sırt ağrısı bacak ağrısı devam etti 3. Gün halsizlik devam etti sadece. İştahsızlık devam ediyor kilo verdim yemek yiyemediğim için. Boğaz ağrısı ve kuru öksürük vardı biraz. Şimdi hiç şikayetim yok. Sadece sıfır koku. Çamaşır suyu kokusu, parfüm en ufak his kalmadı kokuya karşı. Grip olsam yatak döşek yatardım, covid sadece hissettirdi kendini. Yoğun bakıma mı düşerim diye başta korktum tabi . Çok şükür hafif atlattım.
Eşimde hiç şikayet yok. Büyük ihtimal o geçirdi, yazın düğünde tüm akrabalarla olmuşlardı ben burada değildim .

Son düzenleme:
Çinko takviyesi koku-tat konusunda yardımcı oluyor diye okumuştum. Doktorunuza bir danışın isterseniz.
Çok geçmiş olsun.

Çinko takviyesi koku-tat konusunda yardımcı oluyor diye okumuştum. Doktorunuza bir danışın isterseniz.
Çok geçmiş olsun.
Doktoru şimdi aradım koku için yapacak birşey yok iki aya kadar gelmeyecektir evde istirahat et ve rahatlatıcı bitki çayları iç dedi.
kendini izole et dinlen dedi. İlaç tavsiye etmedi

Bu böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum. Okullar , öğrenciler, ogretmenler daha şimdiden hastalanmaya başladı, iş yerleri zaten baştan beri hastalıkla uğraşıyor. Calistigim odada haftada en az üç dört kişi pozitif çıkıyor kucuk bir kızım var , kızıma da annemle babam bakiyor. Onlara birşey olacak diye aklım çıkıyor Rabbim korusun herkesi

İnşallah öyle olmaz , ama yurt dışında herhangibir böyle bir değişiklik olduğunda , ardından Tr de etkileniyor . Burda su anda petrol sıkıntısı var. Tır şoförleri yokluğu yüzünden diyorlar . Benzınliklerde acayip sıra var ve benzin yok .
Marketlerde bazı önemli alacağımız su, tuvalet kağıdı , et , sebze hiç biri yok . ya da az.

kriz çoktan gelmişti de pandemi ile insanların kafasına dank etti bence.

Doktoru şimdi aradım koku için yapacak birşey yok iki aya kadar gelmeyecektir evde istirahat et ve rahatlatıcı bitki çayları iç dedi.
Çinko takviyelerini bir araştırın isterseniz.

Ben koku gittiğinde burnumdan da nefes alamıyorum diye eski usul vicks aldırdım buharinda kendimi tuttum iki gün birde tad da yoktu bende onda da naneli şeker çok tükettim iki gün sonra gelmişti belki tesaduf ama deneyin isterseniz çok geçmiş olsun tekrardan

X