Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Nasil öğrendiniz? Sac dökülmesi oluyormuş bir süre.
Kızımın sınıfında positif vaka çıkınca hepimiz test yaptırdık, aşılı olduğumuz ve hiç bir belirtimiz olmadığı için ihtimal bile vermedik. Çocuklara yaptırırken bizde yaptıralım dedik öylesine. Sonuç hepimiz positif çıktık 🤦🏻‍♀️
Saç dökülmesi dışındada bir sıkıntım yok. Olmasında inşallah. Ama karantina resmen ruhumu daraltıyor. Bisürü yapılacak işim var üstelik.

Kızımın sınıfında positif vaka çıkınca hepimiz test yaptırdık, aşılı olduğumuz ve hiç bir belirtimiz olmadığı için ihtimal bile vermedik. Çocuklara yaptırırken bizde yaptıralım dedik öylesine. Sonuç hepimiz positif çıktık 🤦🏻‍♀️
Saç dökülmesi dışındada bir sıkıntım yok. Olmasında inşallah. Ama karantina resmen ruhumu daraltıyor. Bisürü yapılacak işim var üstelik.
Sevindim adınıza insallah az kalmış kolaylikla biter.

Aşılı olanlara karantina yok deniyordu ? Ben mi yanlış anladım bunu acaba

Sürekli kuru öksürük devam ediyor enerjim eskisi kdar değil, hep uyumak istiyorum doktorumu aradım gel çok rahatsız hissediyorsan akciğer tomografisi çekelim dedi.
zatürre başlangıcı ve kan değerlerim enfeksiyon artmış. Antibiyotik tedavisi başladı. Covid ilaçlarını almadım kullanmayacağım demiştim. Genel durumun iyi kendini korkutma dedi. Sonuçların halen covidle uyumlu dinlenmeye devam et dedi. Genel durumum böyle. Kendini kötü hissedersen hastaneye gel buhar veririz dedi, ve Bir haftaya atlatmış olursun dedi.
Özel hastaneye gidiyorum ilk günden beri. Devlette çok yoğunluk varmış
Çok geçmiş olsun . İnşallah iyi şekilde atlatırsınız .

Bugün durumum çok çok iyi. Öksürük geçti. Hiç bir sıkıntım kalmadı. İlerleyen günlerde umarım olmaz.. Delta varyantı olduğunu söyledi filyasyon ekibi. Karantinam tam 19 gün sürüyor bugün 11 gün oldu çok sıkıldım
Sağlık ocağı Hemşiremiz çalışamaz raporu oluşturdu maaşımı SGK’dan alacakmışım. Yeni aklıma geldi, benim gibi geç kalmayın rapor için. Geçmiş günler için rapor oluşturulmuyor.Çok hafif koku almaya başladım. Durumum böyle. Bu arada denedim, sistemden aşı randevusu oluşturamıyorum, “geçmişte pozitif pcr nedeniyle aşı olmaya uygun değilsin” diyor sistem.

Bugün durumum çok çok iyi. Öksürük geçti. Hiç bir sıkıntım kalmadı. İlerleyen günlerde umarım olmaz.. Delta varyantı olduğunu söyledi filyasyon ekibi. Karantinam tam 19 gün sürüyor bugün 11 gün oldu çok sıkıldım
Sağlık ocağı Hemşiremiz çalışamaz raporu oluşturdu maaşımı SGK’dan alacakmışım. Yeni aklıma geldi, benim gibi geç kalmayın rapor için. Geçmiş günler için rapor oluşturulmuyor.Çok hafif koku almaya başladım. Durumum böyle. Bu arada denedim, sistemden aşı randevusu oluşturamıyorum, “geçmişte pozitif pcr nedeniyle aşı olmaya uygun değilsin” diyor sistem.
Üzerinden 3 4 ay geçince herakde aşı açılıyor. Geçmiş olsun. Asi mi olacaksınız?

Üzerinden 3 4 ay geçince herakde aşı açılıyor. Geçmiş olsun. Asi mi olacaksınız?
Arkadaşım iki defadır delta geçiriyor tam 24. Gün testi negatif oldu ve ikinci defa çok zorlandım dedi . Her defasında ciğerlere biraz daha zarar veriyormuş .

Bir ay sonra aşı olabiliyorsunuz. Doğal antikor bir ay koruyormuş. Eskiden 6 aydı, 3 aya düşürdüler en son 1 aya çekildi.

Yurtdışındayım ben. Burda temaslılara karantina yok, positif çıkanlar karantinaya giriyor.
Burda da boyle, esimin is yerinde de ayni sey soylendi ve uygulandi.
10 gun once yanlarinda ki muhendis pozitif cikti esim ise gitmeye devam etti.
Belirti verirseniz teste gidersiniz dendi.
E bu adam aşilı, asiyi gectim kovit atlattigini bile anlamadan geciren yakinlarim var.
Esim kovit olsa belirti vermese yaya yaya gezecek guzelce.

Sizin neden 19 gün karantinanız var anlamadım. Ben de delta varyantıydım. Karantinam 14 gün sürdü.15. gün bitti.

Sizin neden 19 gün karantinanız var anlamadım. Ben de delta varyantıydım. Karantinam 14 gün sürdü.15. gün bitti.
Normal covid 14 gün delta 19 gün sürüyor şuan. Delta uzun süre pozitif devam ediyormuş siz test yapıp mı bitirdiniz karantinanızı. ne zaman geçirdiniz. Görümcem 20 gün kaldı karantina da oda delta geçirdi hamileydi. Hafif geçirdi aşı olmadığı halde. 14. Gün test yaparsan negatifse biter dedi kapıya gelen ekipler
Şuan gidip test yapasım var hiç bir belirtim yok negatif çıksa ve hayatıma devam etsem keşke

Son düzenleme:
Kizlar merhaba.. Biliyorsunuz gecen hafta cok zorlandim ve test yaptirdim negatif geldi. Sonrasinda bir kac gun sonra esim 1 gun suren ishal yasadi ki cok zor hasta olur..
Bu hafta sali gunu birden sirtim tutuldu korkulu ruyam ve cok zor geciriyorum..

Ben gecen yilda ayni seyleri yasadim. Pozitif olduktan birkac gun sonra feci bir tutulma yasamis 2 ayda zor iyilesmistim
Butun bu surec bu sefer test sonucumun yanlis olabilecegini soyluyor. Asi ile hafif gecirip atlattim galiba.

Merhaba geçmiş olsun bu hastalığa yakalanan herkese 🌹🌺
Dün eşim test verip pozitif çıkınca biz de karantinaya girdik
Akşam da filyasyon ekibi geldi bana da test yaptılar. Ben de hiçbir belirti yok
Bugün haftasonu ve hala sonuç çıkmamış. Ne zaman belli olur acaba bilen var mı?

X