Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Doktoru şimdi aradım koku için yapacak birşey yok iki aya kadar gelmeyecektir evde istirahat et ve rahatlatıcı bitki çayları iç dedi.
kendini izole et dinlen dedi. İlaç tavsiye etmedi
Geçmiş olsun,ben de 10. gün gelmişti. Her gün koku egzersizi tavsiye ederim. Kahve,nane,kekik gibi kokusu yoğun şeyleri belli aralıklarla koklayın. Kokusunu hayal edin

Kaynimin koku ve tat kaybi 1 senedir duzelmedi.
Gecen yil agustos ayinda gecirmisti.
Evet ben de denk geldim bu durumu yaşayanlara.
Sarımsak, soğan gibi keskin kokuları buruna çekip çinko takviyesiyle normale dönenleri okudum.

Geçmiş olsun,ben de 10. gün gelmişti. Her gün koku egzersizi tavsiye ederim. Kahve,nane,kekik gibi kokusu yoğun şeyleri belli aralıklarla koklayın. Kokusunu hayal edin

Bende denemek için her gün devam ediyorum hiç his yok erken gelir umarım . Evde yemek yansa haberim olmaz. Yemeklerin kokusunu tadını hiç almamak çok kötü yine de çok şükür ediyorum

Son düzenleme:
dün oğlum eşim ve ben test yaptırdık aynı anda eşimin ve oğlumun sonucu çıktı e nabızdan görüyoruz benimki hala yok neden olabilir acaba?

dün oğlum eşim ve ben test yaptırdık aynı anda eşimin ve oğlumun sonucu çıktı e nabızdan görüyoruz benimki hala yok neden olabilir acaba?

Eger test sonuçları başka yerde inceleniyor paketler halinde teslim ediliyor mesela 10 10 gibi
Sizinki diğer gruptadir veya kaybetmislerdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…