Geçmiş olsun,ben de 10. gün gelmişti. Her gün koku egzersizi tavsiye ederim. Kahve,nane,kekik gibi kokusu yoğun şeyleri belli aralıklarla koklayın. Kokusunu hayal edinDoktoru şimdi aradım koku için yapacak birşey yok iki aya kadar gelmeyecektir evde istirahat et ve rahatlatıcı bitki çayları iç dedi.
kendini izole et dinlen dedi. İlaç tavsiye etmedi
Kayınvalidem toparladi. Eltim daha agir geciriyor ama suan daha iyi. Tesekkur ederimhastalarınız nasıl oldu ?
Evet ben de denk geldim bu durumu yaşayanlara.Kaynimin koku ve tat kaybi 1 senedir duzelmedi.
Gecen yil agustos ayinda gecirmisti.
Soylerim ben de. Insallah ise yarar.Evet ben de denk geldim bu durumu yaşayanlara.
Sarımsak, soğan gibi keskin kokuları buruna çekip çinko takviyesiyle normale dönenleri okudum.
Geçmiş olsun,ben de 10. gün gelmişti. Her gün koku egzersizi tavsiye ederim. Kahve,nane,kekik gibi kokusu yoğun şeyleri belli aralıklarla koklayın. Kokusunu hayal edin
Kayınvalidem toparladi. Eltim daha agir geciriyor ama suan daha iyi. Tesekkur ederim
Evet evde şükürrica ederim.
evde ama değil mi ?
araştırıldı mı acaba böyle birşeySinekler covidi taşır mı?
Sinekler covidi taşır mı?
araştırıldı mı acaba böyle birşey
Bunu daha once bir uzman aciklamisti.
Kan yolu ile bulasmadigi icin mumkun olmadigini söylemişti.
O konuda da fikirkeri degismediyse...
o halde tüm yaz hepimizin korona olması gerekmez mi abi sinekler den dolayıBence taşır
Oyle bir sey mumkunse tasir ama bulastirabilir mi bilemiyorum.Mesela sineğin kanadına oturdu virüs illa emmesine gerek yok ki
o halde tüm yaz hepimizin korona olması gerekmez mi abi sinekler den dolayı
Oyle bir sey mumkunse tasir ama bulastirabilir mi bilemiyorum.
Mantıklı bir soru. Ama taşımış olsa sineklerin canı ne ki? Arının sokunca ölmesi gibi Onlar da ölmez mi?Sinekler covidi taşır mı?
çok mantıklı peki okuduğunuz bir yazı var mı acaba bu konu ilei lgiliBence maruz kaldığınız mikrop oranı etken
Mantıklı bir soru. Ama taşımış olsa sineklerin canı ne ki? Arının sokunca ölmesi gibi Onlar da ölmez mi?
dün oğlum eşim ve ben test yaptırdık aynı anda eşimin ve oğlumun sonucu çıktı e nabızdan görüyoruz benimki hala yok neden olabilir acaba?