Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
geçmiş olsun. böbrek ağrısı çok zor cidden. insanın neresi ağrısa zor da böbrek çok farkı
Ben universite doneminde mide problemi yasamistim. Hicbir agri o mide agrisindan ve dis agrisindan daha kotu olamaz diyordum. Beni cok aci sekilde yaniltti.
Tansiyonum 16 17den aşağı inmiyordu.
Tasi zar zor düşürdüm de rahatladim. Ameliyat bile denmişti.
Allah kimseye yasatmasin.

Ben universite doneminde mide problemi yasamistim. Hicbir agri o mide agrisindan ve dis agrisindan daha kotu olamaz diyordum. Beni cok aci sekilde yaniltti.
Tansiyonum 16 17den aşağı inmiyordu.
Tasi zar zor düşürdüm de rahatladim. Ameliyat bile denmişti.
Allah kimseye yasatmasin.

cidden beterin beteri var :KK43:

3 doz Sinovac olan kayinvalidem ve 2 doz Biontech olan eltim covid suan.
Eltim 2.dozdan sonra hastanelik olmustu. Yaklasik 1.5 ay oldu 2.dozu olali.
Kayinvalidem de 1 ay önce 3.dozu olmustu.
Suan eltim covidten hastanelik. Kayinvalidem de hastanelik olmak uzere cok agir geciriyor.

Insan ister istemez sorguluyor hani asi olununca hafif gecirilecekti, hastaneye düşülmeyecekti diye. Kaldi ki bakin eksik aşılı degil tam aşılı ikisi de.

Eltim ilk dozdan sonra cok fazla kustu. Korkarak 2.dozu oldu ve 2.dozdan sonra kalp kramplari, çarpıntı ve soguk ter atmaya başlayıp hastanelik oldu.
Allahım acil şifalar versin inşallah canım benim.

Şuan ailede on beş kişi pozitifiz. Sadece babannem ve bir kuzenim tek aşılıydı, geri kalan herkes iki aşısını olmuştu. Babannem haric herkes genç insanlar. Ama gelin görün ki çoğunluğu çok ağır geçiriyor. On sekiz yaşında yeğenim ağrıdan ağlıyor. Ben ve bir kişi grip gibi geçiriyoruz. Ası olunca hafif geçecek düşüncesine inancımı yitirdim. Cok zor bir hastalık, allah kimseye yasatmasin.
Çok geçmiş olsun.
Allahım acil şifalar versin inşallah.

Herkese merhaba. 8 ağustosta üçüncü doz aşım tanımlanmıştı kanser hastası olduğum için. Ama ben hala yaptıramadim 2 dozum sinovac. Biontechin yan etkilerinden korkuyorum bünyesi zayıf biriyim zaten. 3.dozumu sinovac yaptırsam bosunami yaptırmış olurum yada en azından yaptirsammi diye kafam hala çok karışık. 3 doz aşı olup hepsni sinovac olan varmı yada yakınlarında olan?

Herkese merhaba. 8 ağustosta üçüncü doz aşım tanımlanmıştı kanser hastası olduğum için. Ama ben hala yaptıramadim 2 dozum sinovac. Biontechin yan etkilerinden korkuyorum bünyesi zayıf biriyim zaten. 3.dozumu sinovac yaptırsam bosunami yaptırmış olurum yada en azından yaptirsammi diye kafam hala çok karışık. 3 doz aşı olup hepsni sinovac olan varmı yada yakınlarında olan?
koruyuculuğu 10 katına çıkıyor sinovac bile yaptırsanız.mutlaka yaptırın ihmal etmeyin.yan komşumda kanser tedavisi görüyor o 3 doz sinovac yaptırdı

Geçmiş olsun. Sizi takip eden doktor daha doğru cevabı verir, biz ne desek boş şimdi. 🤔

Takip ettigim iki instagram hesabi 3.doz sinovac yaptirdi. Antikoruda yukselmisti. Onlarda sizinle benzer gecmise sahipti. Bende boyle dusunuyorum, biontech kaldiramam biliyorum.
Ama nolur doktorunuzla karar verin

Ben 3 doz sinovac oldumm.Yan etki,hastalık vs yok.Halbuki normal hayata döndüm.Tabi maske,vs ile

Kayinvalidemler 3 doz Sinovac oldu.

koruyuculuğu 10 katına çıkıyor sinovac bile yaptırsanız.mutlaka yaptırın ihmal etmeyin.yan komşumda kanser tedavisi görüyor o 3 doz sinovac yaptırdı
Karma aşı koruyuculuğu yüksek oluyor diyorlar doktorlar o yüzden bekledim karar veremedim ama biontech yaptirabilecegimide hiç sanmıyorum bekledikçe sürede açılıyor. Biliyor musunuz acaba o komşunuz doktoruna sorup öylemi hareket etti

5 ila 11 yaş arası çocuklarda aşıdan sonra 23 yaş üzeri gençlerde görülen antikora eş değer antikor gözlemlenmiş. Bu yüzden onay almaya çalışılıyormuş çocuklar için. Ben koşarak oldum ama çocuklar için bilmiyorum 🙄

X