Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Cok gecmis olsun. Sınırın cok altinda degil degeri ama soyleyeyim yine de.

teşekkür ederim.
vallahi aileme sabaha hazırlanın denmiş. yaşayacak günüm varmış. böbrek şakaya gelmiyor.
Bobrek gercekten sakaya gelmiyor. Bobrek tasindan cektim ben de cok. Gerçekten agrisi baska hicbir seye benzemiyor. 1 cm'lik tas bana acidan yerleri tirmalatti ki agri esigim yüksektir benim

Son düzenleme:
hafif uyutuyorlar zaten merak etmeyin.
hazırlık süreci daha zor bence
5/6 litre su içmeniz lazım bir ilaç veriyorlar onu suya katacaksınız su dışında başka birşey yok.
lavman var birde.
Belki zayıflamam için bir fırsat olur şaka bi yana zor cidden bakalım şart artık..

Bende vatan ve gıda müdüründen öğrendim.. Ekim ayı bitince zaten turizm sezonu kapanıyor... Kış gelince dert de geliyor.. Maske takmayan ahmaklar yüzünden bizlerde kısıtlanıcaz..
çok haklısınız valla. öğrenciye maskeni tak diyorum annem takma dedi diyor. yanındaki öğrencim ise çift kat takmış kıyamam. ne olcak böyle bilmem.

İşlem öncesi anestezi alındığı için zor olmuyor. Eşim de annem de yaptırdılar, aynen günlük yaşamına devam ettiler işlem sonrası. Amaaaa. İşlem öncesi 3 gün öncesinden katı yemeyi bıraktılar. 1 gün öncesi akşam da bağırsak tamamen boşalsın diye suya katılan ilaç ve lavman kullanımıyla halsizlik oldu biraz. Çalıştığın için bence pazartesi günü isteyebilirsin. Hafta sonu halsiz olsan da evde olursun en azından.
Fakülteler daha yoğun olabiliyor. Devlet hastanesinde çekildi bizimkiler. 4 gün sonraya endoskopi ve kolonoskopi için gün vermişlerdi.

evet üstelik de en sinsi organ
en son dakika belli ediyor kendini
Aynen. Adet olacak gibi hafiften kasik agrim vardi. Adet donemim olmadigi icin yumurtlama herhalde deyip gectim. Gece uykumdan siddetli agri ile uyandim. Onceki gun halsizligim ve hararetim vardı. Covid mi oldum derken nur topu gibi bobrek tasim tespit edildi.

geçmiş olsun. böbrek ağrısı çok zor cidden. insanın neresi ağrısa zor da böbrek çok farkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…