- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 34
Hafta sonu yasakları gelecekmişSiz de benim gibi bilinçli insanlar gibi her önlemi almışsınız. Diğer çocukların hatalarını vurdumduymazlıklarını biz engelleyemeyiz maalesef. Elimizden geleni yaptık allaha emanetiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hafta sonu yasakları gelecekmişSiz de benim gibi bilinçli insanlar gibi her önlemi almışsınız. Diğer çocukların hatalarını vurdumduymazlıklarını biz engelleyemeyiz maalesef. Elimizden geleni yaptık allaha emanetiz
Kim söyledi? Bir bu eksikti.Hafta sonu yasakları gelecekmiş
Vatan gazetesinde okudum... Gıda müdürü söyledi olası seneryolar hazırmış okullara kapanma yok ama... Haftada 3 gün şeklinde olacakmışKim söyledi? Bir bu eksikti.
Tek eğlencem haftasonuydu arabayla bir dolaşıyorduk ailece. Market avm alışveriş yapıyorduk yemeği de paket alıyorduk . Nefes alıyorduk yahuu. Hayırlısı olsunVatan gazetesinde okudum... Gıda müdürü söyledi olası seneryolar hazırmış okullara kapanma yok ama... Haftada 3 gün şeklinde olacakmış
Hafta sonu yasakları gelecekmiş
Tek eğlencem haftasonuydu arabayla bir dolaşıyorduk ailece. Market avm alışveriş yapıyorduk yemeği de paket alıyorduk . Nefes alıyorduk yahuu. Hayırlısı olsun
Bende vatan ve gıda müdüründen öğrendim.. Ekim ayı bitince zaten turizm sezonu kapanıyor... Kış gelince dert de geliyor.. Maske takmayan ahmaklar yüzünden bizlerde kısıtlanıcaz..gene mi ?
Bende vatan ve gıda müdüründen öğrendim.. Ekim ayı bitince zaten turizm sezonu kapanıyor... Kış gelince dert de geliyor.. Maske takmayan ahmaklar yüzünden bizlerde kısıtlanıcaz..
Evet vatan danKORONAVİRÜSE KARŞI YENİ TEDBİRLER GELECEK Mİ?
Gelen haberlere göre lokanta-kafe gibi kapalı mekanlar ve kamu kurumlarında aşısızlara ayrı yer ayrılması, test zorunluluğunun AVM’leri de kapsaması gibi önlemler gündemde. Yaz aylarında gevşeyen pandemi önlemlerinin, sonbaharla birlikte yeniden sıklaştırılması için çalışmalar başladı.
Edinilen bilgiye göre, koronavirüs nedeniyle ölüm sayısının azalmaması, aşıya olan ilginin beklendiği kadar artmaması ve kış aylarıyla birlikte kapalı mekanlara girme zorunluluğu nedeniyle bir dizi yeni önlem gündeme gelecek. Yeni kararların, eylül ayının ikinci yarısından sonra alınacağı iddia ediliyor. Hastanelerde yoğun bakımlarında doluluk oranlarının artması nedeniyle hazırlıklar da yoğunlaştı.
Özellikle üniversitelerde yüz yüze eğitimin başlamasıyla birlikte, toplumsal hareketlilik de artacak. Veli ve öğretmenler arasında aşısızların sayısında azalma olacağı ve zorunlu PCR uygulamasının, bu kesimde aşı yaptıranların sayısını arttıracağı öngörülüyor.
Deynep ciddi misin?? Benim sebebi bilinmeyen kansızlığım var yıllardır. Endoskopi oldum defalarca temiz çıkıyor. Ama kolonoskopi yapılmadı. Karnımın içi şişiyor resmen yemekten sonra dik durmakta zorlanıyorum midemden sanıyordum hep geçenlerde dikkat ettim sorun bağırsaklar. Belki de yara var dediğin gibi. Konu dışı oldu biraz ama kusurabakmasın kimse. Zor oldu mu acaba öncesi sonrası süreç nasıl oldu. Çalışıyorum, yoğun bir iş tempom var. 1 gün izinle atlatabilir miyim? Birde fakülteden ve şehir randevu almaya çalıştım ama kovit nedeniyle acil hastaları işleme aldıklarını söylediler maalesef randevu alamadım. Beklemekten başka yapacak bişey yok gibiGeçmiş sayfaları okuyayım dedim kansızlık, demir seviyesini okumuş Ken aklıma geldi. Eşimin de düşük çıkmıştı. Aile hekimi dahiliyeye yönlendirdi. Endoskopi ve kolonoskopi istendi. Midede yara çıktı. Sebebi oymuş. Mide ve bağırsak sorunları da demir düşüklüğüne sebep oluyor, hafife almamak gerekiyor.
Coronada oluyor ama bu aralar böyle bir salgın da var. Bende de vardı cuma doktora gittim corona değil. Umarım sizin de değildirIyi sabahlar hanımlar. Sabah kalktım boğazım kızarmış ve zor yutkunuyorum coronada bu belirtiler oluyor mu.2 doz biontec asisida oldum. Gargara yaptim inşallah iyi gelir.
Deynep ciddi misin?? Benim sebebi bilinmeyen kansızlığım var yıllardır. Endoskopi oldum defalarca temiz çıkıyor. Ama kolonoskopi yapılmadı. Karnımın içi şişiyor resmen yemekten sonra dik durmakta zorlanıyorum midemden sanıyordum hep geçenlerde dikkat ettim sorun bağırsaklar. Belki de yara var dediğin gibi. Konu dışı oldu biraz ama kusurabakmasın kimse. Zor oldu mu acaba öncesi sonrası süreç nasıl oldu. Çalışıyorum, yoğun bir iş tempom var. 1 gün izinle atlatabilir miyim? Birde fakülteden ve şehir randevu almaya çalıştım ama kovit nedeniyle acil hastaları işleme aldıklarını söylediler maalesef randevu alamadım. Beklemekten başka yapacak bişey yok gibi
Coronada oluyor ama bu aralar böyle bir salgın da var. Bende de vardı cuma doktora gittim corona değil. Umarım sizin de değildirkulda çalışıyorum
Randevu alabilirsem öyle yapayım. İnşallah zor değildir2 gün izin almanız lazı kolonoskopi için.
1 gün hazırlık süreci 2. gün kolonoskopi
Hiç biri yok sadece boğazım kırmızı zor yutkunuyorumBurun akıntısı ateş koku tad kaybından biri de olmalı belirtilerden . Gözlemleyin bi bakalım