Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Şimdi haberlerde söylüyorlar. Test pozitifliği çocuklarda yüzde sekizden yüzde 30 üstüne çıkmış. Varyantlara bağlıyorlar bu durumu. Hastaneye yatış oranları çok artmış. 12 yaş üstü bütün çocuklar aşılansın mutlaka diyorlar. Bu çocukların çoğunun ailesi de aşısızmış. Bilim adamları bunları söylüyor.

Şimdi haberlerde söylüyorlar. Test pozitifliği çocuklarda yüzde sekizden yüzde 30 üstüne çıkmış. Varyantlara bağlıyorlar bu durumu. Hastaneye yatış oranları çok artmış. 12 yaş üstü bütün çocuklar aşılansın mutlaka diyorlar. Bu çocukların çoğunun ailesi de aşısızmış. Bilim adamları bunları söylüyor.

çocukların aileleri aşılanmış olsa böyle olmazdı bence
kim nereden bilsin çocuğunun sıra arkadaşının anası babası en azından hijyenik mi diye

Yedek maske koymuyorlar çocuklarının çantasına dezenfektan da öyle. Davranış bozuklukları var dezenfektana tüküren varmış okulda buna okul ne yapsın devlet ne yapsın?çocuğum maske takmayacak diye kavgaya gelen bile olmuş

Abd’li araştırmacılar, Temmuz ayında Massachusetts, New York ve Nevada'da yeni tip corona virüs (covid-19) için pozitif test edilen insanların yaklaşık yüzde 90’ının neredeyse sıfıra yakın viral yük taşıdığını açıkladı

CDC, geçen hafta yönergelerini değiştirerek; virüse maruz kalan ve semptomları olmayan kişilerin mutlaka bir test yaptırması gerekmediğini ancak bir doktora görünmesini önerdi. CDC, daha önce Covid-19 ile enfekte olduğu doğrulanan biriyle yakın temastan sonra test yapılmasını önermişti.

Her gün yeni bir şok gelişme yaşanıyor. Hayırlısı artık.

Tamam durumunu haber verin olur mu?
Tomografisi normal cikmis. Kan testlerinde referans disi degerleri var ama covidle alakalari var mi bilmiyorum.
Kreatinin bobrek fonksiyonlari ile alakali bir deger sanırım dusuk cikmis.
Nefes alamıyorum diyor. Nefes darligi yaşıyor zaten konuşmasından belli.

Tomografisi normal cikmis. Kan testlerinde referans disi degerleri var ama covidle alakalari var mi bilmiyorum.
Kovide bağlı değildir belki.Yada en azından ciğerlerine inmemiş

Allahım kurtarsın bizi bu illetten rabbim bütün hastalara şifa versin herkes elini taşın altına koysun çocuklarımı okula gönderirken hergün tembihlemekten çocuklarım bıktı çantalarında hergün fazla maske ıslak mendil dezenfektan koyarım aşılarımızıda olduk gerisi rabbimin takdiri nasıl bitecek bu salgın bilmiyorum

ben 2010 yılında nefrite ramak kala seviyesinde bir idrar yolu enfeksiyonu yaşadım.
sürekli kusuyordum hastaneye gidene kadar, sürekli uyuyordum.
odadan yoğun bakıma geçene dek nefes alamadığım için oksijen verdiler hep
sonrası yoğun bakım
böyle bir böbrek sıkıntısı olabilir

ben 2010 yılında nefrite ramak kala seviyesinde bir idrar yolu enfeksiyonu yaşadım.
sürekli kusuyordum hastaneye gidene kadar, sürekli uyuyordum.
odadan yoğun bakıma geçene dek nefes alamadığım için oksijen verdiler hep
sonrası yoğun bakım
böyle bir böbrek sıkıntısı olabilir
Geçmiş olsun

Allahım kurtarsın bizi bu illetten rabbim bütün hastalara şifa versin herkes elini taşın altına koysun çocuklarımı okula gönderirken hergün tembihlemekten çocuklarım bıktı çantalarında hergün fazla maske ıslak mendil dezenfektan koyarım aşılarımızıda olduk gerisi rabbimin takdiri nasıl bitecek bu salgın bilmiyorum
Siz de benim gibi bilinçli insanlar gibi her önlemi almışsınız. Diğer çocukların hatalarını vurdumduymazlıklarını biz engelleyemeyiz maalesef. Elimizden geleni yaptık allaha emanetiz

X