Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Çok geçmiş olsun size de bnm de öksürüğüm var sanki dolu dolu öksürüyorum balgam çıksa sanki rahat edeceğim ama yok çıkarmıyorum
çok geçmiş olsun mutlaka yapıyorsunuzdur ama kekik suyu, öksürüğe, zeytin yaprağı çayı tad koku kaybına iyi geliyor diyorlar. isterseniz bir deneyin. zencefil zerdaçal bal ve limonu karıştırıp yiyebilirsiniz.

Geçmiş olsun

Yardımcı bi ilaç vermediler mi?
Hayır hamilelikte kullandığım vitamin ve kan sulandırıcılarima devam ediyorum başka ekstra ilaç kullanmiyorum
Teşekkür ederim.Moralinizi yüksek tutmaya çalışın inanın geçecek bu hastalıkta bi gün iyiysen bi gün kötüleşebiliyorsun vücut virüsle savaşıyor hiç kolay değil vede hamilelikte var tabi.D vitamini ve b 12 vitamini kullanıyorum.Ben hergün bi bardak ıhlamur içiyorum ve 1 limon sıkıyorum bi çay kaşığıda bal ekliyorum çok iyi geliyor tavsiye ederim. Ayrıca bir kaşık pekmezi ve 1 kaşık zeytinyağını tavada ılıtıp içiyodum bu da öksürüğe iyi gelen bi şey.Günde 2 defa bu şekilde içerdim.Ballı zencefilde denedim o da çok iyi balgam sökücü.Bi de bol bol su.
Evet tamda dediğiniz gibi bir gün enerji doluyum öbür gün su içecek halim yok balık yağı ilacım War içerisinde farklı vitaminler olan kan sulandırıcılarimi kullanıyorum bu kadar. Limon midemi çok yakıyor ballı zencefili her akşam yatmadan yapio yiyorum öyle yatıyorum inşallah bir an önce atlatiriz hamilelikte gerçekten çok zormus
Birumuttur yasamak Birumuttur yasamak her sabah 1 adet yeşil elma yemekde faydalıymış.Ben yiyorum.Arkadaşım tavsiye etti virüs olan komşularına Dr. söylemiş.
Fark etmez sanırım ne zmn yediğimiz dimi ben gece sürekli uyandigim için elmayı gece uyandigimda yiyorum bilmeden yiyordum smdi daha iştahla yerim çok sağolun
çok geçmiş olsun mutlaka yapıyorsunuzdur ama kekik suyu, öksürüğe, zeytin yaprağı çayı tad koku kaybına iyi geliyor diyorlar. isterseniz bir deneyin. zencefil zerdaçal bal ve limonu karıştırıp yiyebilirsiniz.
Kekik suyu yapmadım hiç nasıl yapılıyor tarif eder misiniz yapayım hemen zeytinden çok tiskiniyorum zencefil bal karışımını her akşam yatmadan tüketiyorum çok teşekkür ederim kekik suyunun tarifini yazarsanız hemen yapacagim

Çok geçmiş olsun size de bnm de öksürüğüm var sanki dolu dolu öksürüyorum balgam çıksa sanki rahat edeceğim ama yok çıkarmıyorum

Geçmiş olsun. Sarmısak merhemi de öksürüğe çok iyi geliyormuş. Denemk isterseniz tarifini yazıyorum.
Birkaç diş sarımsağı iyice ezip zeytinyağıyla iyice karıştırıp ayak altına sürülecek. Üzerine sadece çorap giyilecek. Ateş düşürmede ve öksürük kesmede çok iyi geliyormuş. Deneyenler memnun.

Geçmiş olsun. Sarmısak merhemi de öksürüğe çok iyi geliyormuş. Denemk isterseniz tarifini yazıyorum.
Birkaç diş sarımsağı iyice ezip zeytinyağıyla iyice karıştırıp ayak altına sürülecek. Üzerine sadece çorap giyilecek. Ateş düşürmede ve öksürük kesmede çok iyi geliyormuş. Deneyenler memnun.

Birumuttur yasamak Birumuttur yasamak 2 bardak suyu kaynadıktan sonra ocaktan alıp 2 tatlı kaşığı kekiği demlemeye bırakıp 10-15 dk sonra içebilirsin. içerken limon da atabilirsin. kuzenime gelen ekipler de söylemiş. için diye. inşallah rahatlatır.
Çok teşekkür ederim ikisini de deneyeceğim hemen çok sağolun

hamile olduğunuzu bilmiyordum. olmaz inşallah. gargara yapın isterseniz bundan sonra.

Hiiiii.Kaç aylık bebeiş:).Sevgiler öpücükler bebişe
21 haftalık bu kekik çayı inanirmisiniz öksürüğümu kesti gece bide bakacağım öksürükle uyanacak miyim eğer ki uyanmazsam bu gece yarın bı bardak daha içerim bunu söyleyen arkadaştan Allah razı olsun günüm oksurmeden geçti Allah binkez razı olsun sarımsağı yapamadım evde kalmamış hiç alacak kimsede yok

21 haftalık bu kekik çayı inanirmisiniz öksürüğümu kesti gece bide bakacağım öksürükle uyanacak miyim eğer ki uyanmazsam bu gece yarın bı bardak daha içerim bunu söyleyen arkadaştan Allah razı olsun günüm oksurmeden geçti Allah binkez razı olsun sarımsağı yapamadım evde kalmamış hiç alacak kimsede yok
Ben yollayım sarımsak :KK36:

Dün bir düğünr katildik ve esimin bir arkadasi pozitof oldugi halde damat arkadasi diye dugune gelmis maskeyle oturuyorum cikarmicam falan dedi bende gitmezsen polis cagiririm yemin ederim dedim oyle gitti. Ben ayip etmis oldum esim benle küstü gercekten şasilacak seyler yaaa bitmez bu pandemi böyle insanlarla

Dün bir düğünr katildik ve esimin bir arkadasi pozitof oldugi halde damat arkadasi diye dugune gelmis maskeyle oturuyorum cikarmicam falan dedi bende gitmezsen polis cagiririm yemin ederim dedim oyle gitti. Ben ayip etmis oldum esim benle küstü gercekten şasilacak seyler yaaa bitmez bu pandemi böyle insanlarla
Asıl o ayıp etmiş okadar kişinin sağlığını riske atarak.Siz doğru olanı yapmışsınız

Ya resmen kural delmek icin yasayan bir toplumuz yaziklar olsun ya

Asılı olsakta ılk gun kı gıbı dıkkat edıp hayatımıza devam edıcez
12 gunum dun gece panık atak gecırdım sanırım bugune kadar cok ıyı gelmıstı gece sırtıma sankı agrı gırdı 112 yı aradım taksıyle hastaneye gıdın dedı cıft maske gece 1 dı
Cıktım yarım saate yakın temız havada durdum kımse yoktu zaten gec oldugu ıcın sakınledım eve geldım
Insan evde tek olunca herseyı kuruyor
Covit oldugunuz halde, size çift maske ile taksiye binin kendiniz mi gidin dediler?
Ben yanlış anlamışımdır umarim

X