Türkiye'de Korona Virüs COVID-19

bugün itibari ile modunuz ....

• Ankete Katılan
    1.185
Kızlar yarına biontech aşı randevusu aldım.Cebe gelen mesajda sinovac yazıyor.Neden böle oldu ki?Ya da sinovac korumuyo diyolar var mı bilginiz?
Gecenlerde 2 sinovac ve sonrasinda biontech yaptiranlarin antikorlarinin cok yuksek oldugunu, koruyuculugun baya yuksek oldugunu okudum.
Gecen bir ark paylasmisti whatsaptan ayni zamanda biri biontec biri sinovac yaptiran iki kisinin antikor testinde sinovacin antikoru daha fazla gorunuyordu, neden bilemedim 🙍

Evet bunu yapıyolar.Ablamın dünürü daha aşı çıkmadan yattı hastanede.Kendi imkanlarıyla döndü
E sonea neden cogaliyor, gorumcemin esi pozitifti bugun karantinasi bitiyor.
Filyasyon gelince gorumcem calistigini ve kendisinin hesde temasli gorunmedigini belirtmis, sizin asiniz daha 5 haftalik yeni olmussunuz siz karantinada degilsiniz demisler.

Filyasyon gelince gorumcem calistigini ve kendisinin hesde temasli gorunmedigini belirtmis, sizin asiniz daha 5 haftalik yeni olmussunuz siz karantinada degilsiniz demisler.
Ama aşılılarda pekala bulaştırıyor diyorlar birde

Bu olamaz ya benim en yakin arkadasim asi oldugunun 3.gunu pozitif cikti karantinada suan

Ben yollayım sarımsak :KK36:
Çok teşekkür ederim canım benim 😍
Covit oldugunuz halde, size çift maske ile taksiye binin kendiniz mi gidin dediler?
Ben yanlış anlamışımdır umarim
Bende bebeği hissetmiyorum diye geçen endiselenmistim bana da aynısını dediler maskenizi takin kendi imkanlarinizla hastaneye gidebilirsiniz dediler
Birumuttur yasamak Birumuttur yasamak yine kekik çayına dikkat edin. Hamilesiniz tansiyon çıkmasın
Bugün bir bardak daha yapıp içerim bir dha da yapmam gecem oksurmeden geçti yemin ederim ki ben beklemiyordum bu kadar birden etki uyuyamiyordum oksurmekten ictigimden beri hiç oksurmedim şaşılacak şey birsen şak die kesilmesi

Bu olamaz ya benim en yakin arkadasim asi oldugunun 3.gunu pozitif cikti karantinada suan
Mesele kovit olmalari degil, bugun negatifsiniz evinizde hasta var.
Siz neatifseniz cikabilirsiniz diyo, ama bugun negatifte evde hasra var sonucta pozitif olmayacaginin garantisi yokm

Selam hanımlar,

Dün 2.doz biontech oldum. Bir kad ağrım ve üşümem titremem var anlatamam.
Böyle ağır yan etki beklemiyordum

Acaba covidim de haberim mi yok diyorum.

Sizde de oldu mu bunlar? Dayanılmaz kas ağrısı, üşüme, titreme, hasta gibi halsizlik vs

21 haftalık bu kekik çayı inanirmisiniz öksürüğümu kesti gece bide bakacağım öksürükle uyanacak miyim eğer ki uyanmazsam bu gece yarın bı bardak daha içerim bunu söyleyen arkadaştan Allah razı olsun günüm oksurmeden geçti Allah binkez razı olsun sarımsağı yapamadım evde kalmamış hiç alacak kimsede yok
çok sevindim geçmesine ama hamilelik etkisine bakın. gargara bile yapsanız iyi gelir. bebişinizi sağlıkla kucağınızq alın inşallah. sanal market yok mu sarımsağı getirtseniz😔

Selam hanımlar,

Sizde de oldu mu bunlar? Dayanılmaz kas ağrısı, üşüme, titreme, hasta gibi halsizlik vs
tanıdığım pek çok kişide oldu. bu tarz yan etki. 2 gün sonra normal döndüler. bol su için.

Siz neatifseniz cikabilirsiniz diyo, ama bugun negatifte evde hasra var sonucta pozitif olmayacaginin garantisi yokm
Böyle birşey duymadım. Geçen arkadaşta dedi ama sonra sisteme düşmüş karantinaya alınmış dedi. Belki geç düşünüyordur. Böyle. Olması imkansız gibi

çok sevindim geçmesine ama hamilelik etkisine bakın. gargara bile yapsanız iyi gelir. bebişinizi sağlıkla kucağınızq alın inşallah. sanal market yok mu sarımsağı getirtseniz😔
Dün içmeden baktım tüketirler bilir hamilelikte fazla olmaması gerekiyor yazıyordu. Çok sağolun inşallah bu süreçte sağ salim dogumum olur herkesin olur çok zor çünkü. Kayınvalidem deyim burda karantinadayiz buraya da bölge yüzünden sanal market gelmiyor ne yazikki. 😔

Böyle birşey duymadım. Geçen arkadaşta dedi ama sonra sisteme düşmüş karantinaya alınmış dedi. Belki geç düşünüyordur. Böyle. Olması imkansız gibi
Valla gorumcem 14 gun bakti, hic temasli karantinali olmadi ekrani.

Ama siz ilk mesajda sizin asiniz yeni karantinaya gerek yok demisler yazmissiniz o nedenle yazdim ben

Evet yeni karantina kurallari boyle temaslilar asiliysa 1 ve 5 te test yaptirip negatifse karantinaya alinmiyor

Selam hanımlar,

Evet yapiyor etrafimda cok insan oldu
Yinede gidip test yaptirabilirsiniz ztn teste yonlendiriyorlar

Selam hanımlar,

2.dozda bende de oldu, ekstra olarak mide bulantısı da oldu. Ama ben belki klima çarpmıştır diye emin olamadım aşıdan mıydı diye.

X