- 17 Aralık 2015
- 26.475
- 48.209
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ateş yok, solunum normalcapa tip fakultesinin dahiliye prof cemil tascioglu da pozitif cikmis.
ama durumu iyiymis hatta bir video cekmisler.
Çin’den gelen arkadaşım anlattı çok ciddi tedbirler alarak yayılımı önlemişler. İlaç ya da aşı bulunmadı . O önlemlerin yüzde 10 ü bile Türkiye’de yokçin corona icin actigi hastanelerin ikisini kapatmiş.
sanirim hastaligi durdurmayi basaran bir ilaç buldular az once okudum.
En erken 18 ayi bulur dedi asi olarak dunyaya yayilmasiYeni bir aşı üretildikten sonra nasıl kullanılabilir, bunu gösteren klinik çalışmaların tablosu. Vakti olan varsa çevirebilirse çok iyi olur.
Eki Görüntüle 2606234
Yani diyeceğim COVID-19 daha 3 aydır var. Birçok aşı üretilecektir ama piyasaya sürülmesi zaman alabilir. Kendimizi korumaya çalışarak sakince beklemeliyiz.
Çin’den gelen arkadaşım anlattı çok ciddi tedbirler alarak yayılımı önlemişler. İlaç ya da aşı bulunmadı . O önlemlerin yüzde 10 ü bile Türkiye’de yok
arkadaşınız çinden nasıl geldiÇin’den gelen arkadaşım anlattı çok ciddi tedbirler alarak yayılımı önlemişler. İlaç ya da aşı bulunmadı . O önlemlerin yüzde 10 ü bile Türkiye’de yok
Cin den gelen arkadas....Çin’den gelen arkadaşım anlattı çok ciddi tedbirler alarak yayılımı önlemişler. İlaç ya da aşı bulunmadı . O önlemlerin yüzde 10 ü bile Türkiye’de yok
Karantina 14 gün evde kaldı . İnşaallah doğrudur ilaç olayı . Ben sağlıkçıyım. Hastanede diken üstündeyizarkadaşınız çinden nasıl geldi
Karantina Çin ülkelerine göndermiş yapabilecek bi şey yokCin den gelen arkadas....
bir diger etikette haberi paylastim sizin icin.Karantina 14 gün evde kaldı . İnşaallah doğrudur ilaç olayı . Ben sağlıkçıyım. Hastanede diken üstündeyiz
aminnnbir diger etikette haberi paylastim sizin icin.
umarim dogrudur allah once siz saglik gorevlilerinin sonra hepimizin yardimcisi olsun
Sagolun.
Size de cok gecmis olsun.
Evet ben de öyle bir bilgi okumuştum sanki. Bu arada olgu sayısının artmasından korkmayın. Yine bilgilerine güvendiğim, İngiltere'de ilaç sektöründe çalışan bir hekim vaka sayısının önce artacağını, sonra zirveye ulaşacağını, daha sonra eklenen vakanın iyileşene eşit olacağını söylüyor. Buna plato deniyormuş. Daha sonra iyileşenler yeni vakaları geçecek yani düşüşü göreceğiz ve en son sıfır yeni vaka haberini alacağız. Kendinizi koruyun bu süreçte ve sabırlı olun.
Kaynak:
Ben burada demiştim virüs bizim ülkemize girerse hızla yayarız dikkat etmeyiz sarılıp öperiz diye, tepki gösteren olmuştu. Biz hep bize bir şey olmaz kafasındayız ve yapımız gereği mesafe koymayı bilmeyiz. Aman öpmezsek ayıp olur, aman çağırmazsak ayıp olur, filanca hastaymış geçmiş olsuna gidelim , evde sıkıldık gezelim diye diye yayarız. Bize sosyal izolasyon işlemez. Her hanenin kapısına polis dikmedikçe evde kimse tutamaz bizim teyzeleri Geçen öğretmen arkadaşımı gördüm daha ben öpmeyelim demeye kalmadan sarıldı bana bi şey olmaz diye. Üstelik çok kısa süre önce çocuğu Corona olan bir ülkeden geldi5 gündür çocuklarımla evde takılıyorum. Dışarıya adımımı atmadım. Herkesi kendim gibi zannediyordum ta ki yerel gazetenin sokakta yaptığı röportajı görene kadar. Biri demiş ki “ben özgür takılıyorum”, öteki “biz Türk’üz, bize bir şey olmaz”, diğeri “ilahi takdir, buradan geçerken kafama saksı da düşebilir”. Önlem mönlem hak getire. Bence bir an önce sokağa çıkma yasağı gelmeli. Bu kafalarla yoksa vaka sayısı yüzbinleri bulur. Aylarca evlere hapsoluruz.
Ben onlar sağlıklı olabilir ama bağışıklığı düşük veya yaşlı birine bulaştırabilir. Bulaştırdığı kişinin onun yüzünden ölebilecek olması bence korkunç. İnsan bu vicdan azabıyla nasıl başedebilir ki. Kendimizle birlikte diğer insanları da düşünmeliyiz.5 gündür çocuklarımla evde takılıyorum. Dışarıya adımımı atmadım. Herkesi kendim gibi zannediyordum ta ki yerel gazetenin sokakta yaptığı röportajı görene kadar. Biri demiş ki “ben özgür takılıyorum”, öteki “biz Türk’üz, bize bir şey olmaz”, diğeri “ilahi takdir, buradan geçerken kafama saksı da düşebilir”. Önlem mönlem hak getire. Bence bir an önce sokağa çıkma yasağı gelmeli. Bu kafalarla yoksa vaka sayısı yüzbinleri bulur. Aylarca evlere hapsoluruz.