- 25 Şubat 2018
- 13.066
- 75.470
Kanserdi o çocuk diye biliyorum.Fransa'da 3 yaşında çocuk ölmemiş miydi?
Bağışıklığı düşük, belirli hastalığı olan herkes riskli grupta aslında.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanserdi o çocuk diye biliyorum.Fransa'da 3 yaşında çocuk ölmemiş miydi?
Kanser olduğunu bilmiyordumKanserdi o çocuk diye biliyordum.
Bağışıklığı düşük, belirli hastalığı olan herkes riskli grupta aslında.
Şuana kadar tüm vakalar ya yurt dışı ya da yakın çevresi.Bir de karşımızdaki insanın yurtdışından gelip gelmediğini bilemeyiz ki temasını bilelim. Anca tanıdık olması lazım.
Asansörde karşılaştıkları adam geçen hafta yurtdışından geldiyse nereden bilecek insanlar?
Geçmiş Olsun ozaman, doğru karar vermişsiniz karantinadan bile kaçanlar var!Yok canim oyle birsey olsa 6 yasinda cocugum var riske atip eve gelirmiyim hic. Ben nisanda 3 operasyon gecirdim omiriligim yirtildi ama hala sikayetlerim siddetli agrilarim var gecenlerde bayildim yine doktor yatis verdi şu virüs ortaminda hastaneye yatmak istemedim. Zaten virüs suphesi olsa kimseye istermisin diye sormazlar rahat ol
Avrupadan gelmemiştir, kore, filipinler, srilanka, tayland vs olabilir.
Çoğumuzun anne babaları var o yaşlarda.
Genç olmak rahatlatıcı birşey değil şu durumda
Ben de aynı mantığı düşündüm.Başka yerden aktarma yaparak gelmiş olamaz mı? Çin'den uçuşlar durdurulunca belki başka bir yerden aktarma yaparak gelmiştir.
Hicde öyle değil en son 32yasinda sağlık sorunu olmayan biri öldü öyle deyip basite indirgemeyin ayrıca atlatan insanlarda kalıcı hasarlar veriyormus ciğerleri iyi çalışıyormuşKızlar dünyadaki milyonlarca ölümlerden sadece 1 genç ölüm var. O da 39 yaşında, ve obezite hastası. Yani ölümler 70 yaş ve üzerinde oluyor.
O kısım öyle ama sonuçta mesela aynı asansörde çıktığın ve tanımadığın kişi yurtdışından gelmiş olabilir ve pozitif olabilir. Sen bu kişiyi tanımıyorsun o nedenle hikayende yurtdışı teması yok. O zaman nolacak?Şuana kadar tüm vakalar ya yurt dışı ya da yakın çevresi.
Atıyorum ben uzun zamandır seyahat eden kimseyle iletişim kurmadım, kendim zaten evden zor çıkıyorum
Ben ki hasta olursam, enfekte olup farkedilmeden nesne üzerinden temassız bulaşan tipte ilk hasta olacağım ve ülke olarak böyle bir vakada zaten sokağa çıkma yasağı direkt gelir.
O sebeple hasta öyküsü alınıyor çok dikkatlice, kaynak aranıyor, testler pozitif çıktı vs değil, tüm temasına karantina uygulanıyor.
Başka yerden aktarma yaparak gelmiş olamaz mı? Çin'den uçuşlar durdurulunca belki başka bir yerden aktarma yaparak gelmiştir.
Cok iyi niyetlisin :)Çin den başka ülkelere geçip gelmiş olabilir çalışan.
Direkt gelmemiştir.
İşte tam da bu sebeple eldiven, maske, el yıkama diye bağırıyor kamu spotları.O kısım öyle ama sonuçta mesela aynı asansörde çıktığın ve tanımadığın kişi yurtdışından gelmiş olabilir ve pozitif olabilir. Sen bu kişiyi tanımıyorsun o nedenle hikayende yurtdışı teması yok. O zaman nolacak?
Yani ya yurtdışı temasın yok diye test yapılmayacak çünkü değişmediyse kriter o, ya test yapılacak ve yurtdışı temassız hasta olacaksın ama aslında yurtdışı temasın olacak.
İnanılmaz iyi niyetlisiniz dünden beri dikkatimi çekiyor. hep böyle mantıklı bir açıklama bulmaya çalışıyorsunuz belki de öyle olmak gerek akıl sağlığını korumak için bilemiyorum.Avrupadan gelmemiştir, kore, filipinler, srilanka, tayland vs olabilir.
Benim babamda kronik akciğer hastası, başından beri en çok onun için korkuyorum.Ben kayınvalidemden pek hoşlanmam ama kızımla muazzam bi ilişkileri var,olası kaybı ailemiz için yıkım olur. Çok kolay zatürre olan bi kadın geçen hafta ona ifrit olmuştum şimdi onun için multivitamin siparişi vericem. Yaşlıların kaybının gençlerdeki/çocuklardaki etkisi çok fena,o yüzden benim de içim ferahlamıyor ne yazık ki.
15 Mart itibariyle İtalya’da hayatını Covid19 nedeniyle hayatını kaybeden kişi sayısı: 1.809.Hicde öyle değil en son 32yasinda sağlık sorunu olmayan biri öldü öyle deyip basite indirgemeyin ayrıca atlatan insanlarda kalıcı hasarlar veriyormus ciğerleri iyi çalışıyormuş