- 8 Mart 2015
- 25.055
- 81.027
Kendileri hariç her şeyi yediklerindenBu Çin temaslı virüs nereden çıktı benim midem bulandı yahu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendileri hariç her şeyi yediklerindenBu Çin temaslı virüs nereden çıktı benim midem bulandı yahu.
Kendileri hariç her şeyi yediklerinden
75 yaşındaki kayınpederimi tutamıyoruz bizde 856 tane hap kullanıyor kesinlikle dayanmaz olur da korona bulaşırsa ama enterasan bi kendine güveni var. Eve filan bağlasak mı diye düşünmüyor değilim
Çin demediler daha önce hiç. ABD, Avrupa ve Orta Doğu denmişti. Bilmiyorum kuzum Çin nereden çıktı.Bu Çin temaslı virüs nereden çıktı benim midem bulandı yahu.
Kızlar dünyadaki milyonlarca ölümlerden sadece 1 genç ölüm var. O da 39 yaşında, ve obezite hastası. Yani ölümler 70 yaş ve üzerinde oluyor.
Virüs şüphesiyle mi? eğer öyleyse bencillik yapmayın gidip yatın lütfenBenimde doktor hastaneye yatisimi verdi korkudan eve geldim.
Hep söylüyorum komik geliyor bana yalnızca yurtdışına çıkmış insanlarda olduğunu düşünmek. Hiç mi turist gelmedi bu ülkeye allah aşkına. Avrupa temaslı abd temaslı umreden geldi vs denmesi de insanlarda ohh ben yurtdışı temaslı değilim bana bi şey olmaz rahatlığı yaratıyor.Ben de şu an onu konuşuyordum eşimle, hep Avrupadan temasla virüs geldiği söylenmemiş miydi? Çinle uzun zamandır temasımız yok diye biliyorduk.
Dün Ahmet Çakar ölü var demiş zaten programında. Ne bileyim alıştırarak söylüyorlar belki de dediğiniz gibi.Dün gece buradan bir arkadaşla konuşurken yukardaki mesajda yarın muhtemelen ilk ölümü açıklayacaklar, yolunu şimdiden yapıyorlar demiştim ve maalesef haklı çıktım. O kadar alıştık ki artık hep aynı şey. Önden alıştırıyorlar arkadan resmi açıklama geliyor. Vaka sayısı da 98 olmuş. Arkadaşlar panik yapmayın ama lütfen dikkatli olun. Yaşananlar şaka değil daha virüs bulunalı 1 hafta oldu. Ben bir bu kadar insanın da karantinadan korkup belirti gösterdiği halde hastaneye gitmediğini düşünüyorum çünkü haberlerde karantinadan kaçanları duyuyoruz, görüyoruz.
Burda da herşey böyle başladı. Şimdi Fransa'da karantina altındayız. Basit bir grip demeyin lütfen evinize misafir dahi kabul etmeyin.
Link vermeyeyim yeni bandan çıktım korkuyorum :)) karantina gunlerinde kadınlar kulübü olmasan yapamam :))
Yıkanabilir maske yazın. Çıkan sonuçlardan.
3lu maske 50 liraydı. 10lu maske 140 lira...eş dostla toplasirsaniz daha ekonomik olur.
Hayır, yanlış bilgilendirme.Kızlar dünyadaki milyonlarca ölümlerden sadece 1 genç ölüm var. O da 39 yaşında, ve obezite hastası. Yani ölümler 70 yaş ve üzerinde oluyor.
Çin den başka ülkelere geçip gelmiş olabilir çalışan.O anlamda değil, bu zamana kadar Çin temaslı pozitif vakadan hiç bahsedilmedi, ve uzun zamandır Çinle temas kaldırılmamış mıydı? Yeni bir vakaysa demek ki virüsün kuluçka süresi 14 gün değil, 89 yaşında adam bu virüsü 1 ay taşıyıp nasıl belirti vermez? Eskiyse neden yeni haberimiz oldu?
Çoğumuzun anne babaları var o yaşlarda.Kızlar dünyadaki milyonlarca ölümlerden sadece 1 genç ölüm var. O da 39 yaşında, ve obezite hastası. Yani ölümler 70 yaş ve üzerinde oluyor.
Benim k.p de sokaklarda Allahtan kahvehaneler kapandi. Bugün dısari cikma dedim benim fısfısım var bana birsey olmaz dedi . Istersen parcalan anlamiyorlar.oyüzden SUSTUM.
Hayır, yanlış bilgilendirme.
Genç ölümler mevcut.
Ama bu birğ
Çin den başka ülkelere geçip gelmiş olabilir çalışan.
Direkt gelmemiştir.
Bir de karşımızdaki insanın yurtdışından gelip gelmediğini bilemeyiz ki temasını bilelim. Anca tanıdık olması lazım.Hep söylüyorum komik geliyor bana yalnızca yurtdışına çıkmış insanlarda olduğunu düşünmek. Hiç mi turist gelmedi bu ülkeye allah aşkına. Avrupa temaslı abd temaslı umreden geldi vs denmesi de insanlarda ohh ben yurtdışı temaslı değilim bana bi şey olmaz rahatlığı yaratıyor.
Avrupadan gelmemiştir, kore, filipinler, srilanka, tayland vs olabilir.O zaman avrupa temaslı demezler miydi? Zaten virüsün kaynağı Çin, onu belirtmeye gerek var mı?
Fransa'da 3 yaşında çocuk ölmemiş miydi?Kızlar dünyadaki milyonlarca ölümlerden sadece 1 genç ölüm var. O da 39 yaşında, ve obezite hastası. Yani ölümler 70 yaş ve üzerinde oluyor.
Avrupadan gelmemiştir, kore, filipinler, srilanka, tayland vs olabilir.
Virüs şüphesiyle mi? eğer öyleyse bencillik yapmayın gidip yatın lütfen
O iki tanenin biri bu 39 yaş obezite hastası, diğeri madde bağıntısıymış. Ama yoğun bakımdaydı, ölmüş demekki. Milyonda 2 genç ölüm çok düşük oran. Çocuk sıfır.İtalyada iki tane 40 yaş altı var mesela. Bu bilgi doğru olmayabilir oransal olarak düşük ama var
Öncelikle ölüm sayısı milyonlar düzeyinde değil. An itibariyla 7854 ölü var dünya genelinde. Virüsü dünyaya ilk duyuran Çinli doktor 34 yaşındaydı ve maalesef o da hayatını kaybetti. Bunun dışında 40 yaş altı başka ölümler de var diye biliyorum özellikle Çindeki sağlık çalışanlarında.Kızlar dünyadaki milyonlarca ölümlerden sadece 1 genç ölüm var. O da 39 yaşında, ve obezite hastası. Yani ölümler 70 yaş ve üzerinde oluyor.