- 5 Mayıs 2013
- 33.830
- 41.255
Evde ates olcer ariyorum ama gozlerime gore 38 yoktur yani. 39 olmadan surup vermiyorum zaten.Telaş yapmayın..kaç oldu?
Benim kızım da kustu ve ishal..birer kere ama..
Aile hekimine ulaştim..takip et dedi..
Olan nöbetçi öğretmene olacak yani :)
Evde ates olcer ariyorum ama gozlerime gore 38 yoktur yani. 39 olmadan surup vermiyorum zaten.
Geçmiş olsun, İstanbul'da mısınız, kusura bakmayın soruyorum ama insan merak ediyor .arkadaslar suan aldigim haberle yıkıldım esimin is yerinde corona suphesiyle tatil yapildi bugun erken çıktılar ve 1 hafta izin var ustelik bu izin yillik izinden dusecekmis ya ve asla kimdir nedir bilgi verilmemis bari etkilesime geçtimi ne oldu anlardik ben ne yapayim nerelere gideyim allahım delirecegim
ankara umarim soylentidir soylenti olabilir dd deniyorGeçmiş olsun, İstanbul'da mısınız, kusura bakmayın soruyorum ama insan merak ediyor .
İnşallah iş veren tedbir amacıyla ara vermiştir.ankara umarim soylentidir soylenti olabilir dd deniyor
Çok geçmiş olsun aneciğine,benim annemde aynı sorundan hastanede şimdi.
Ben 38'de veriyorum ikizlerimin havale öyküsü var..şimdi olağanüstü bir durum var bence daha düşük derecede verilebilir tabi siz daha iyi bilirsiniz çocuğunuzu
allahim nolur oyle olmuş olsunİnşallah iş veren tedbir amacıyla ara vermiştir.
Te Allam ya yaşlı başlı insanlarsınız, Görevimiz Tehlike gibi görevlileri atlatıp şehir şehir gezmek nedirErzurum Valisi Okay Memiş: “Umreden geldikten sonra karantinadan kaçarak Erzurum'a gelmeye çalışan 28 vatandaş Çorum'da yakalandı.” — İHA
Amca ellerini basamak yapmis, teyze ona basip duvardan atlıyor, görevliler devreye gezerken çalılara saklanıyorlar. Yakalanmamak için kredi kartı kullanmıyor, benzin istasyonlarından sırt çantalarına bisküvi koyup çalıyorlar.Karantinadan kaçmak nedir ya : D
Sanki hapisten kaçıyorlar
Belki o kisi griptir. Illa corona olacak diye birsey yok. Cunku iki hastaligin semptomlari hemen hemen ayni. Biliyorum zor ama stres yapmamaya calisin.arkadaslar suan aldigim haberle yıkıldım esimin is yerinde corona suphesiyle tatil yapildi bugun erken çıktılar ve 1 hafta izin var ustelik bu izin yillik izinden dusecekmis ya ve asla kimdir nedir bilgi verilmemis bari etkilesime geçtimi ne oldu anlardik ben ne yapayim nerelere gideyim allahım delirecegim
Şüphe her zaman pozitif çıkmıyor. En azından bir hafta evlere göndermişler, o açıdan düşünün. Bir şey çıkmaz inşallah.arkadaslar suan aldigim haberle yıkıldım esimin is yerinde corona suphesiyle tatil yapildi bugun erken çıktılar ve 1 hafta izin var ustelik bu izin yillik izinden dusecekmis ya ve asla kimdir nedir bilgi verilmemis bari etkilesime geçtimi ne oldu anlardik ben ne yapayim nerelere gideyim allahım delirecegim
Renkli kapıtlarla birşeyler yapılabilir dicem ama hijyenik olmak zor olurben bir sey sormak istiyorum 10-12 yas cocugu olan hanimlar evde cocuklari nasil oyaliyorsunuz? kardesim inanilmaz huysuzlaniyor yaninda annesi veya babam olmadigi icin. eline oylece tablet veremiyorum. kitap okumak, film izlemek, spor yapmak, yemek yapmak haric onerisi olan var mi? puzzle vs hepsini tukettik.
Belki o kisi griptir. Illa corona olacak diye birsey yok. Cunku iki hastaligin semptomlari hemen hemen ayni. Biliyorum zor ama stres yapmamaya calisin.
zaten stresten yerimde duramiyordum dişimi sıka sıka dislerim ağrıyor ne yapacagimi bilmiyorum umarim dediginiz gibidir cunku strsten ara ara nefes almayi birakmaya basladim panik atak mi bu nedir bilmiyorum coronadan once boyle bir sey yoktu bendeŞüphe her zaman pozitif çıkmıyor. En azından bir hafta evlere göndermişler, o açıdan düşünün. Bir şey çıkmaz inşallah.