örnekleri çoğaltabilirim... bu ülkeyi kimse güllük gülistanlık göstermesin.Demek o yüzden Hakkari'nin oyları Akp ye gitmiyormuş. Ay yoksa gidiyor muymuş demem lazımdı?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
örnekleri çoğaltabilirim... bu ülkeyi kimse güllük gülistanlık göstermesin.Demek o yüzden Hakkari'nin oyları Akp ye gitmiyormuş. Ay yoksa gidiyor muymuş demem lazımdı?![]()
yok şekerim sare anlatmaya çalışmış ve ne demek istediğini ben anladım ama bunlar yok gözlüklerini tak,, yok pembe gözlükler,, hayatları dalga geçmek,, bide düşünsene hiç bir şeyden mutlu olmayan bu insanların başa geldiğini ülkeyi yönettmeye çalıştıklarını bazen diyorumki fırsat verilsin bunlara belki düzelmişlerdir.. ama gel görki şurada ki yazılarından yok ,, yok RABBİM bu tarz insanlara DEVLET yönetimi vermesin..
Toplum içinde birindem bahsederken 'bu' 'bunlar' denmez. Bil istedim.
toplum içinde bak bunlarda denilmez bunuda bil istedimmm..Neden öyle dedin ki şimdi?
Altın yoksa teneke çalsınlar deriz biz de
Sesten alası mı var?
Boş teneke çok ses çıkarır demiş Atalarımız sonuçta.
Tespit yaptın bravo Ama olmadı kakao. Ben ortaya konuşmuştum sen direkt beni itham ettin. Ciciliğine yakışmadı şekerim.toplum içinde bak bunlarda denilmez bunuda bil istedimmm..
Çoğaltsan bile farketmez, hiçbirşeyden memnun olmamakla itham edilirsin.örnekleri çoğaltabilirim... bu ülkeyi kimse güllük gülistanlık göstermesin.
canım ise geliyorum ve ne kadar yemek yapma işlerini sevsemde siyaseti ve buradaki arkadaşlarının görüşlerini okumaktanda keyif alıyorumm.. açıyorum pc miii ve acaba neler var siyasette diyorumm malum 2 gün tatil olunca takip edemiyorum geldim bu konuyuda baştan sona okudum öyle çatdana konulara girmek gibi bir huyum yoktur ama alycı sözler,, dalga geçmelerr,, karşında biri bişi yazıyor onu dikkate almamalar.. kii o yazan arkadaşta .. yorumlarıyla objektif olmaya çalışan birii boş biri değil yanii.. eee bu dalga niye matmazelim ,, neden,, niçinn,, eskilerden anlatmışş.. veee evettt gel babamlara sor eskiyi ve şimdiyiii överler bu zamanııı.. çünkü kendi malımızla rezil oluyorduk derr.. verirdik ürünümüzü paramızı vermezlerdi der,, bazılarıda kaçarlardı der ,, şimdi düzen geldi der,, der de der matmazelimm.. haaa çokmu mükemmel elbette değilll.. ama o yaşlı insanlar överek anlatırlar bu zamanları .. ve sareninde anlatmaya çalıştığı o aslındaa.. benn buradakilere değer veriyorumm ve yaptıkları yorumları cidden dikkate alıyorumm.. ve.. hayal kırıklığına uğramak istemiyorumkakom sabah sabah yazdığını okudum okudum ama uykum tam açılmadı sanırım yanlış mı anlıyorum yanlış bir yoruyorum diye düşünüyorum.![]()
yüz kişiden 60 ı memnun değilse,konuşacak şey yoktur artık. savunulacakta. veriler ortada. noktaÇoğaltsan bile farketmez, hiçbirşeyden memnun olmamakla itham edilirsin.
Ha birilerinin cebi doluyor diye %60 ı memnuniyetsizlikle suçlamak itham etmek basit.
evet olmuş. bende yoktum hafta sonu. baktım şööyle bir.Burada yine bişiler olmuş herhalde..
ortaya konuşsan ne olacak canımm kasteddiklerin belli değilmi ha bana demişsin,, ha diğer arkadaşlara ne farkederkii.. ve ne gerek varkii.. daha geçen ahmet hakanın vurulmasını elit adlı arkadaş dalga geçer gibi yok kırık değildir o olsa olsa çıkıktır deyip ,, deyip durdu.. o kelimelei beni güldürdü ama onun zırt ,, pırt kırık değildir oo çıkıktır demesine .. sonradann eleştirdiğimdede bana bizimle değilsin dediii..Tespit yaptın bravo Ama olmadı kakao. Ben ortaya konuşmuştum sen direkt beni itham ettin. Ciciliğine yakışmadı şekerim.
Keşke herkes memnun olsa da biz arada cızırdayanlar olsak.yüz kişiden 60 ı memnun değilse,konuşacak şey yoktur artık. savunulacakta. veriler ortada. nokta
evet olmuş. bende yoktum hafta sonu. baktım şööyle bir.
Neyse kakaocum dediğini anladım ben.senin amacın bağcıyı dövmek, üzüm toplamak değil.ortaya konuşsan ne olacak canımm kasteddiklerin belli değilmi ha bana demişsin,, ha diğer arkadaşlara ne farkederkii.. ve ne gerek varkii.. daha geçen ahmet hakanın vurulmasını elit adlı arkadaş dalga geçer gibi yok kırık değildir o olsa olsa çıkıktır deyip ,, deyip durdu.. o kelimelei beni güldürdü ama onun zırt ,, pırt kırık değildir oo çıkıktır demesine .. sonradann eleştirdiğimdede bana bizimle değilsin dediii..
Neyse kakaocum dediğini anladım ben.senin amacın bağcıyı dövmek, üzüm toplamak değil.
Ben bahsettiğin konuda o kelimeleridir etmedim, bilmiyorum bile zaten mevzuyu. ki zira bu başka bir konu zaten. O konunun kinini başka konuya taşımayalım değil mi cicim?
İstanbul'daki yoksulluk deyince aklıma geldi. Sen de ev aldığından bahsetmiştin bir konuda.
Artık İstanbul'da hayatın çok zor olduğunu, kiraların yükseldiğini söylemiştin. İmkanı olan varsa almalı evini demiştin. Denk geldim de şimdi merak ettim.
Mesela İstanbul'da geçimle direkt alakalı bu konu.
İnsanlar asgari ücret alırken mesela nasıl ev sahibi olabilir hele inşaat sektörü hızına hız katmışken ama ev fiyatları buna rağmen artmışken üstüne de banka faizleri arttıkça artarken?
İnsanlar Nasıl kredi çekip alabilir ev çok Meral ediyorum da... Hele ki yoksulluk sınırı 3500 un üstünde iken...
Nihat Hatipoğlu bile bu kadar şükredin deyip durmuyor programlarında.Sende cok sukursuzsun hayyal, herkesin elinde 3000 liralik telefon var cok zenginiz cok tam altin cag mode on..
Nihat Hatipoğlu bile bu kadar şükredin deyip durmuyor programlarında.
Yani şu program başına bilmem kadar ücret alıp karın tokluğunu insanımıza savunan hocamız gibi...
Seneye kızımı evlendiriyoruz,kredi çekmeden nasıl yapılır herşey..
Bunun eşyası takısı bilmem neyi,altın çağmış şimdi pehhhh..