Türkiye'de en fazla yoksul İstanbul'da

sende 3 saat ayakta 4 vesayit değiştiriyormusun. ve sende gece 10larda anca evine geliyor musun
off oky ne kadar bayılıyorsun acitasyon yapmaya bende biniyorum metrobüse işime gidiyorum eşim iki vesayit gidiyor akşam buluşuyoruz oğluşumla çekirdek aile olmanın güzelliğini yaşamaya çalışıyoruz..

Şu konuya yazmamaya niyetliydim de yani sen cile cekmekten mutlusundur diğeri değildir. ve bunu dile getirir acitasyon mi bu?

karşıt görüş olduğunuz insanları yapmadiklari şeylerle suçlamaya ne meraklısıniz ya.

Ataşaehir derken yeni binaları diyorsan oraklarda uçmuş,çamlıcanın her tarafı öyle değil ama.
Bizim buralar site,şu anda 700 filan diyorlar sen düşün artık..
izninle çüş diyebilirmiyimm..ve bunları alanda var öylemiii..

eğer 350 ye modada ev varsa hemen antalyadan istanbula taşınıcammoda tahminim 700-1000 arasıdır,hem o zaman komşu oluruz oky
modadada bölge bölge değişiyor ALLAH rahmet etsin bahariye caddesinin aşağılarında bir akrabamın anneside vefat edince 320 ye sattı evini.. ama bazı yerleri var teee o dediğindenn .. antalyada ne kadar fiyatlar..

modadada bölge bölge değişiyor ALLAH rahmet etsin bahariye caddesinin aşağılarında bir akrabamın anneside vefat edince 320 ye sattı evini.. ama bazı yerleri var teee o dediğindenn .. antalyada ne kadar fiyatlar..
orası moda değilki kakao.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…