- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
off oky ne kadar bayılıyorsun acitasyon yapmaya bende biniyorum metrobüse işime gidiyorum eşim iki vesayit gidiyor akşam buluşuyoruz oğluşumla çekirdek aile olmanın güzelliğini yaşamaya çalışıyoruz..sende 3 saat ayakta 4 vesayit değiştiriyormusun. ve sende gece 10larda anca evine geliyor musun
ataşehir moda çamlıca gibi gibi bilirsin sen keleşim.. fiyatları350 dediğin ev hangi semtte acaba..
Hadi canim bossa o zaman az otede oyna tukkanin önünü kapatma
off oky ne kadar bayılıyorsun acitasyon yapmaya bende biniyorum metrobüse işime gidiyorum eşim iki vesayit gidiyor akşam buluşuyoruz oğluşumla çekirdek aile olmanın güzelliğini yaşamaya çalışıyoruz..
ataşehir moda çamlıca gibi gibi bilirsin sen keleşim.. fiyatları
modada 350 ye ev bul. bana haber ver:)ataşehir moda çamlıca gibi gibi bilirsin sen keleşim.. fiyatları
Şu konuya yazmamaya niyetliydim de yani sen cile cekmekten mutlusundur diğeri değildir. ve bunu dile getirir acitasyon mi bu?
karşıt görüş olduğunuz insanları yapmadiklari şeylerle suçlamaya ne meraklısıniz ya.
izninle çüş diyebilirmiyimm..ve bunları alanda var öylemiii..Ataşaehir derken yeni binaları diyorsan oraklarda uçmuş,çamlıcanın her tarafı öyle değil ama.
Bizim buralar site,şu anda 700 filan diyorlar sen düşün artık..
ataşehir moda çamlıca gibi gibi bilirsin sen keleşim.. fiyatları
izninle çüş diyebilirmiyimm..ve bunları alanda var öylemiii..
bölge bölge farkediyor daha geçen evli bir arkadaş hatırı sayılır yenibosna merkezden ev aldılar 15 senelik bir bina 170 tl yee..modada 350 ye ev bul. bana haber ver:)
eğer 350 ye modada ev varsa hemen antalyadan istanbula taşınıcammodada 350 ye ev bul. bana haber ver:)
modada 350 ye ev bul. bana haber ver:)
ne güzel almışsınız istanbulda değerleniyor konutlar fikir tepe uçmuş şu andaa..Zamanında biz aldık mesela,şu anda satsak iyi para geçecek elimize..
bölge bölge farkediyor daha geçen evli bir arkadaş hatırı sayılır yenibosna merkezden ev aldılar 15 senelik bir bina 170 tl yee..
ne güzel almışsınız istanbulda değerleniyor konutlar fikir tepe uçmuş şu andaa..
ben modadan bahsediyorum kakao farkında mısın. moda. sende modayı 350 bine örneklediğin için yazdımbölge bölge farkediyor daha geçen evli bir arkadaş hatırı sayılır yenibosna merkezden ev aldılar 15 senelik bir bina 170 tl yee..
modadada bölge bölge değişiyor ALLAH rahmet etsin bahariye caddesinin aşağılarında bir akrabamın anneside vefat edince 320 ye sattı evini.. ama bazı yerleri var teee o dediğindenn .. antalyada ne kadar fiyatlar..eğer 350 ye modada ev varsa hemen antalyadan istanbula taşınıcammoda tahminim 700-1000 arasıdır,hem o zaman komşu oluruz oky
aynen. eski evler bile 700den gider oradaeğer 350 ye modada ev varsa hemen antalyadan istanbula taşınıcammoda tahminim 700-1000 arasıdır,hem o zaman komşu oluruz oky
orası moda değilki kakao.modadada bölge bölge değişiyor ALLAH rahmet etsin bahariye caddesinin aşağılarında bir akrabamın anneside vefat edince 320 ye sattı evini.. ama bazı yerleri var teee o dediğindenn .. antalyada ne kadar fiyatlar..
doğru kentsel dönüşüm ama ben 140 a almıştım canım şimdi 220 tl isteniliyor 3 senede ne fırlamış fiyatlar.. anlamıyorum o kadarda inşaat varki yapılıyor ve anında doluyor.. nerden buluyor bu insanlar bu paralarıFikirtepe kentsel dönüşüm ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?