Türkiye'de en fazla yoksul İstanbul'da

modadada bölge bölge değişiyor ALLAH rahmet etsin bahariye caddesinin aşağılarında bir akrabamın anneside vefat edince 320 ye sattı evini.. ama bazı yerleri var teee o dediğindenn .. antalyada ne kadar fiyatlar..
yani tabiiki değişiyordur ama nasıl desem eski yeniliğine göre,cadde üstü ve ara sokaklar olarak değişir sanırım ama ölüsü bile 350 den fazla eder gibi biliyorum.O akraban kaç senesinde sattıki evi acaba?

burayı hiç sorma;ben yazları ilçede yaşıyorum kışları antalya merkezde,merkez daha uygun ama burası uçmuş vaziyette,evim ırmak kenarında,tam karşımda yeni kat satıldı ve fiyatı 750.000 ondan dedim zaten 350 ye modada ev varsa taşınayım diye

bu sene sattı canımm ev eskiydi ama uçmuş fiyatlar ve bu ev sahiblerine dur denmelii bu nee beyaaaa

bu sene sattı canımm ev eskiydi ama uçmuş fiyatlar ve bu ev sahiblerine dur denmelii bu nee beyaaaa
işte biraz önce oky dedi ya moda değildir orası diye bencede moda değildir,oraya yakın başka bir yerdir ama ne olursa olsun cidden çok uçuk rakamlar,biz ilk zamanlar duyduğumuz rakamlara şok geçiriyorduk,sonra yavaş yavaş alıştık,kulak aşinalığı oldu sonra şaşırmamaya başladık,anlayacağın milleti pahalılığa alıştırdılar.

Bahsettiğiniz fiyatlara şok geçiriyorum ya. Ankaranın gözünü yeyim yeminle. Bir kaç semt dışında çok çok uygun.

350 ye İstanbulun yaşanır bir yerinden oda bile alamazsınız değil ki ev..

Kiz bu ev nerde bize de soylesene ) benim semtte evler artik 600binden basliyo. Modada falan 1 milyondur )
Benim Fatihte 80 metrekare oturdugum daireye 350 bin veren var. Dusun ya balkonum bile yok ve bina cok eski. Moda camlica falan dusunemiyorum bile

Benim Fatihte 80 metrekare oturdugum daireye 350 bin veren var. Dusun ya balkonum bile yok ve bina cok eski. Moda camlica falan dusunemiyorum bile
benim kuzenin ortaklarda 1+1 dairesi var.rezidans falanda değil yani,2000 liraya kiraya vermiş
satsa kaç lira eder hayal edemedim bile.

Bağcıların dibinde, medipol hastanesinin civarında, üzerinde boyası bile olmayan kiremitten evlerin fiyatı 700 bin.. en güzeli de kışın 6 yazın 8 den sonra dışarı adımınızı atamazsınız, güvenlik sorunundan.. moda da 350 öyle mi? hayaletli falan olabilir belki..

Bu paralar daire fiyati mi yoksa binayı mi alıyoruz toptan

şimdi bir arkadaşım kızıltopraktan ev aldı. 5 6 sene öbnce. bağdata çok yakın.160 bin falandı neyse kentsel dönüşüme girdi ev. yandaki kargo firması 900 000 lira teklif etti. ev yükksek giriş. odalar miniminicik. salıoda öyle.
eski bir ev. 3 oda ama kiler kadar küçükler. balkon yok. neyse şimdi 1250 istiyorlar. adamlar onuda verir.

çok klişe olacak ama zamanında dedelerimiz kapasaydı bir iki yer iyiydi

ahh office yaa benim dedemin bu gün Ataşehir denilen yerde 500 metrekalre bir arsası varmış.
Tapusu yakın zamana kadar duruyordu geçen yıl gittim sordurttum bizimkiler hiç peşine düşmemişler arsanın
yani o da bi işe yaramadı şimdiye köşeydik valla

offf senin durumun daha kötü pelin yaw en azından bizim hiç yok diyoruz bir de olup ilgisizlikten kaybetmek tam dram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…