- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
biliyorum dedğim gibi modanın öyle bir yeri varki bilemiyorum nasıl zengin olmak lazım o evleri almak için çok fazla fiyat ...hele hele bağdat caddesii..orası moda değilki kakao.
yani tabiiki değişiyordur ama nasıl desem eski yeniliğine göre,cadde üstü ve ara sokaklar olarak değişir sanırım ama ölüsü bile 350 den fazla eder gibi biliyorum.O akraban kaç senesinde sattıki evi acaba?modadada bölge bölge değişiyor ALLAH rahmet etsin bahariye caddesinin aşağılarında bir akrabamın anneside vefat edince 320 ye sattı evini.. ama bazı yerleri var teee o dediğindenn .. antalyada ne kadar fiyatlar..
bu sene sattı canımm ev eskiydi ama uçmuş fiyatlar ve bu ev sahiblerine dur denmelii bu nee beyaaaayani tabiiki değişiyordur ama nasıl desem eski yeniliğine göre,cadde üstü ve ara sokaklar olarak değişir sanırım ama ölüsü bile 350 den fazla eder gibi biliyorum.O akraban kaç senesinde sattıki evi acaba?
burayı hiç sorma;ben yazları ilçede yaşıyorum kışları antalya merkezde,merkez daha uygun ama burası uçmuş vaziyette,evim ırmak kenarında,tam karşımda yeni kat satıldı ve fiyatı 750.000ondan dedim zaten 350 ye modada ev varsa taşınayım diye
işte biraz önce oky dedi ya moda değildir orası diye bencede moda değildir,oraya yakın başka bir yerdir ama ne olursa olsun cidden çok uçuk rakamlar,biz ilk zamanlar duyduğumuz rakamlara şok geçiriyorduk,sonra yavaş yavaş alıştık,kulak aşinalığı oldu sonra şaşırmamaya başladık,anlayacağın milleti pahalılığa alıştırdılar.bu sene sattı canımm ev eskiydi ama uçmuş fiyatlar ve bu ev sahiblerine dur denmelii bu nee beyaaaa
Benim Fatihte 80 metrekare oturdugum daireye 350 bin veren var. Dusun ya balkonum bile yok ve bina cok eski. Moda camlica falan dusunemiyorum bileKiz bu ev nerde bize de soylesene) benim semtte evler artik 600binden basliyo. Modada falan 1 milyondur )
Yenibosnada da ben görmedim. Gorsek orada kirada oturan ablama hemen alirdikben modadan bahsediyorum kakao farkında mısın. moda. sende modayı 350 bine örneklediğin için yazdım
benim kuzenin ortaklarda 1+1 dairesi var.rezidans falanda değil yani,2000 liraya kiraya vermiş
Benim Fatihte 80 metrekare oturdugum daireye 350 bin veren var. Dusun ya balkonum bile yok ve bina cok eski. Moda camlica falan dusunemiyorum bile
Cok para eder cokkk. Benim kayinpederim oturdugumuz daireyi topraktan almış. Daha insaat yokken. Deli kârı var vallabenim kuzenin ortaklarda 1+1 dairesi var.rezidans falanda değil yani,2000 liraya kiraya vermiş
satsa kaç lira eder hayal edemedim bile.
Cok para eder cokkk. Benim kayinpederim oturdugumuz daireyi topraktan almış. Daha insaat yokken. Deli kârı var valla
Benim yaşadığım şehri biliyorsun kadiş.Bu paralar daire fiyati mi yoksa binayı mi alıyoruz toptan
Ya gül sen bi ev begendim asik oldum sahibi 1 milyon 500 bin baslik parasi istedi. Askimj kalbime gömdümBu paralar daire fiyati mi yoksa binayı mi alıyoruz toptan
vay be herkes fakirse kim alıyor bu evleri kizaam diye çok güzel bir soru sorayımBenim yaşadığım şehri biliyorsun kadiş.
Burda bile 1,5 milyona apartman dairesi var.
çok klişe olacak ama zamanında dedelerimiz kapasaydı bir iki yer iyiydi
Kıyamam ya :) çoook pahalı cook.Ya gül sen bi ev begendim asik oldum sahibi 1 milyon 500 bin baslik parasi istedi. Askimj kalbime gömdüm
ahh office yaa benim dedemin bu gün Ataşehir denilen yerde 500 metrekalre bir arsası varmış.
Tapusu yakın zamana kadar duruyordu geçen yıl gittim sordurttum bizimkiler hiç peşine düşmemişler arsanın
yani o da bi işe yaramadı şimdiye köşeydik valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?