- 4 Haziran 2013
- 12.178
- 8.379
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdi atla kadın ne alaka siz tüm bu konu içerisinde yazdıklarımdan bunu mu anlıyorsunuz iki insandan bahsediyoruz. Ayrıca daha bir başka cevabımda hayvanların cinsel istismarının kötülüğüne değinmiştim. Siz konuyu saptırmaya meyillisiniz neden biliyormusunuz çünkü olaya empatik yaklaşamıyorsunuz. İlla ki her konuya sempati duymanız gerekmiyor. Ancak empati kurmalısınız. Siz bu beylerin yerinde olmuş olsaydınız. Böyle yaratılmış olsaydınız yada bu konu sizin çevrenizden ailenizden birinin biryerine dokunuyor olsaydı yorumlarınız böyle mi olur du yoksa kendi oğlunuz eşcinsell olsa mesela tepkiniz tepki kriterleriniz bu yönde mi olur du? Sanmam. Türkiye de zaten hep bu gibi empati yoksunlukları yüzünden herşeyde en geride. Zihniyetinizi asla tasvip etmiyorum ve bu tutumların ve şuraki tüm ahlak din vs adı altında insanları gruplandırmaları, yadırgamaları toplumdan soyutlamaları kınıyorum. Evet efendim herşeye herkese saygı, kadınada, erkeğede, çocuğa da, doğaya ve hayata. Herkese eşit yaklaşım ve evet herkese saygı. Toplum neden yozlaşıyor onuda açıkalayayım cahil cuhala her konuda her şeyde fikir sahibi, herşeye herkese muhalefet, toplum yozlaşıyor çünkü düşünmüyoruz, düşünmekten korkuyoruz,toplum yozlaşıyor çünkü üretmiyoruz, toplum yozlaşıyor çünkü herşey yasak herşey günah ve günah tatlı, toplum yozlaşıyor çünkü asla kendimizden ötesini düşünmüyoruz, toplum yozlaşıyor çünkü sevgisizlikten çürüyor... Daha saymamı istermisiniz? Şimdi lütfen önce düşünün ondan sonra cevap verin bir yazıya vereceksiniz. İlla muhalefet yapmak için anlam karmaşası yaratmayın. Konuyu yada size denilmek ifade edilmek istenenleri saptırmayın.Peki o zaman bir atla bir kadının ilişki yaşaması çok normal , herkes halinden memnun o zaman size başka söz söylemeye ne hacet
Ona saygı , hayat kadınına saygı, erkek erkeğe saygı herşeye saygı sonra neden toplum
yozlaştırıldı denilsin Emin olun ki Türkiye'de %60 oranında bu normal karşılanmıyor.
Arkdaşım amacınızı aşıyorsunuz gibi geldi bana biraz. Lütfen üslubunuza dikkat edin. Çemkirmek nedir? Fikir? Saygı ? Sizin saygınız nerede kaldı?Saygı saygı diye tutturan insan başkasının fikrine saygı duymayıp çarpıtarak haddini aşıyorsa , bu pehriz bu ne lahana turşusu diyorum kısacası .
Konuşma yeteneklerini kaybetmiş ve fikrini çemkirerek sunan kişilere cevap vermiyorum
Şimdi atla kadın ne alaka siz tüm bu konu içerisinde yazdıklarımdan bunu mu anlıyorsunuz iki insandan bahsediyoruz. Ayrıca daha bir başka cevabımda hayvanların cinsel istismarının kötülüğüne değinmiştim. Siz konuyu saptırmaya meyillisiniz neden biliyormusunuz çünkü olaya empatik yaklaşamıyorsunuz. İlla ki her konuya sempati duymanız gerekmiyor. Ancak empati kurmalısınız. Siz bu beylerin yerinde olmuş olsaydınız. Böyle yaratılmış olsaydınız yada bu konu sizin çevrenizden ailenizden birinin biryerine dokunuyor olsaydı yorumlarınız böyle mi olur du yoksa kendi oğlunuz eşcinsell olsa mesela tepkiniz tepki kriterleriniz bu yönde mi olur du? Sanmam. Türkiye de zaten hep bu gibi empati yoksunlukları yüzünden herşeyde en geride. Zihniyetinizi asla tasvip etmiyorum ve bu tutumların ve şuraki tüm ahlak din vs adı altında insanları gruplandırmaları, yadırgamaları toplumdan soyutlamaları kınıyorum. Evet efendim herşeye herkese saygı, kadınada, erkeğede, çocuğa da, doğaya ve hayata. Herkese eşit yaklaşım ve evet herkese saygı. Toplum neden yozlaşıyor onuda açıkalayayım cahil cuhala her konuda her şeyde fikir sahibi, herşeye herkese muhalefet, toplum yozlaşıyor çünkü düşünmüyoruz, düşünmekten korkuyoruz,toplum yozlaşıyor çünkü üretmiyoruz, toplum yozlaşıyor çünkü herşey yasak herşey günah ve günah tatlı, toplum yozlaşıyor çünkü asla kendimizden ötesini düşünmüyoruz, toplum yozlaşıyor çünkü sevgisizlikten çürüyor... Daha saymamı istermisiniz? Şimdi lütfen önce düşünün ondan sonra cevap verin bir yazıya vereceksiniz. İlla muhalefet yapmak için anlam karmaşası yaratmayın. Konuyu yada size denilmek ifade edilmek istenenleri saptırmayın.
Arkdaşım amacınızı aşıyorsunuz gibi geldi bana biraz. Lütfen üslubunuza dikkat edin. Çemkirmek nedir? Fikir? Saygı ? Sizin saygınız nerede kaldı?
çift cinsiyetli yaratmıyor mu.
hermafrodit kavramını bir araştırın isterseniz
hermafrodit,bir vücutta hem erkek hem kadın organınnı taşınmasıdır.Hermafrodit genital organdaki gelişme bozukluğu , yapışık ikizler , yılan bebek çok türde engelli insanlar doğmaktadır. Çift cinsiyeti yaratılış kılsaydı elbet b ununda bir ayeti bir sözü olurdu.
Bence dalga geçiyorlar. (Kuşak konusunda)burada bir çelişki yokmu.
kırmızı kuşak,türk örf ve adetlerine göre olan bir şey.
okey.
bana ters hoş takılması. onu bırakayım bir kenara,peki 2 erkeğin evlenmesi türk örf adetlerine göremi.
hayır. yaptığıınız buna aykırımı evet aykırı.
ee kardeşim o zaman o kırmızı kuşak nedir ya.sen dalgamı geçiyorsun bu kadarda abukluk olmazki. tamam ben gelinim demek istiyorsan. biraz daha farklı giyinirsin vs. de kırmızı kuşak saçma olmuş
Çift cinsiyeti yaratılış kılsaydı derken? Anne karnında çift cinsiyetlilik oluyorsa bu nasıl yaratılış olmuyor?Hermafrodit genital organdaki gelişme bozukluğu , yapışık ikizler , yılan bebek çok türde engelli insanlar doğmaktadır. Çift cinsiyeti yaratılış kılsaydı elbet bununda bir ayeti bir sözü olurdu.