Türkiye'de bir ilk. Boğaz'da eşcinsel düğünü...

Saygı saygı diye tutturan insan başkasının fikrine saygı duymayıp çarpıtarak haddini aşıyorsa , bu pehriz bu ne lahana turşusu diyorum kısacası .
Konuşma yeteneklerini kaybetmiş ve fikrini çemkirerek sunan kişilere cevap vermiyorum :KK14:

Peki o zaman bir atla bir kadının ilişki yaşaması çok normal , herkes halinden memnun o zaman size başka söz söylemeye ne hacet :KK14:
Ona saygı , hayat kadınına saygı, erkek erkeğe saygı herşeye saygı sonra neden toplum
yozlaştırıldı denilsin :KK50: Emin olun ki Türkiye'de %60 oranında bu normal karşılanmıyor.
Şimdi atla kadın ne alaka siz tüm bu konu içerisinde yazdıklarımdan bunu mu anlıyorsunuz iki insandan bahsediyoruz. Ayrıca daha bir başka cevabımda hayvanların cinsel istismarının kötülüğüne değinmiştim. Siz konuyu saptırmaya meyillisiniz neden biliyormusunuz çünkü olaya empatik yaklaşamıyorsunuz. İlla ki her konuya sempati duymanız gerekmiyor. Ancak empati kurmalısınız. Siz bu beylerin yerinde olmuş olsaydınız. Böyle yaratılmış olsaydınız yada bu konu sizin çevrenizden ailenizden birinin biryerine dokunuyor olsaydı yorumlarınız böyle mi olur du yoksa kendi oğlunuz eşcinsell olsa mesela tepkiniz tepki kriterleriniz bu yönde mi olur du? Sanmam. Türkiye de zaten hep bu gibi empati yoksunlukları yüzünden herşeyde en geride. Zihniyetinizi asla tasvip etmiyorum ve bu tutumların ve şuraki tüm ahlak din vs adı altında insanları gruplandırmaları, yadırgamaları toplumdan soyutlamaları kınıyorum. Evet efendim herşeye herkese saygı, kadınada, erkeğede, çocuğa da, doğaya ve hayata. Herkese eşit yaklaşım ve evet herkese saygı. Toplum neden yozlaşıyor onuda açıkalayayım cahil cuhala her konuda her şeyde fikir sahibi, herşeye herkese muhalefet, toplum yozlaşıyor çünkü düşünmüyoruz, düşünmekten korkuyoruz,toplum yozlaşıyor çünkü üretmiyoruz, toplum yozlaşıyor çünkü herşey yasak herşey günah ve günah tatlı, toplum yozlaşıyor çünkü asla kendimizden ötesini düşünmüyoruz, toplum yozlaşıyor çünkü sevgisizlikten çürüyor... Daha saymamı istermisiniz? Şimdi lütfen önce düşünün ondan sonra cevap verin bir yazıya vereceksiniz. İlla muhalefet yapmak için anlam karmaşası yaratmayın. Konuyu yada size denilmek ifade edilmek istenenleri saptırmayın.

Saygı saygı diye tutturan insan başkasının fikrine saygı duymayıp çarpıtarak haddini aşıyorsa , bu pehriz bu ne lahana turşusu diyorum kısacası .
Konuşma yeteneklerini kaybetmiş ve fikrini çemkirerek sunan kişilere cevap vermiyorum :KK14:
Arkdaşım amacınızı aşıyorsunuz gibi geldi bana biraz. Lütfen üslubunuza dikkat edin. Çemkirmek nedir? Fikir? Saygı ? Sizin saygınız nerede kaldı?

Yazık ya aslan gibi delikanlılar.Aileleri sağolsunlar destek olmuşlar ama içlerini bir de onlara sormak lazım.
Onlar da istemezler miydi erkek evlatları normal bir yuva kursun,aile sahibi olsun.
Ben böyle gençleri görünce üzülüyorum açıkçası.

Şimdi atla kadın ne alaka siz tüm bu konu içerisinde yazdıklarımdan bunu mu anlıyorsunuz iki insandan bahsediyoruz. Ayrıca daha bir başka cevabımda hayvanların cinsel istismarının kötülüğüne değinmiştim. Siz konuyu saptırmaya meyillisiniz neden biliyormusunuz çünkü olaya empatik yaklaşamıyorsunuz. İlla ki her konuya sempati duymanız gerekmiyor. Ancak empati kurmalısınız. Siz bu beylerin yerinde olmuş olsaydınız. Böyle yaratılmış olsaydınız yada bu konu sizin çevrenizden ailenizden birinin biryerine dokunuyor olsaydı yorumlarınız böyle mi olur du yoksa kendi oğlunuz eşcinsell olsa mesela tepkiniz tepki kriterleriniz bu yönde mi olur du? Sanmam. Türkiye de zaten hep bu gibi empati yoksunlukları yüzünden herşeyde en geride. Zihniyetinizi asla tasvip etmiyorum ve bu tutumların ve şuraki tüm ahlak din vs adı altında insanları gruplandırmaları, yadırgamaları toplumdan soyutlamaları kınıyorum. Evet efendim herşeye herkese saygı, kadınada, erkeğede, çocuğa da, doğaya ve hayata. Herkese eşit yaklaşım ve evet herkese saygı. Toplum neden yozlaşıyor onuda açıkalayayım cahil cuhala her konuda her şeyde fikir sahibi, herşeye herkese muhalefet, toplum yozlaşıyor çünkü düşünmüyoruz, düşünmekten korkuyoruz,toplum yozlaşıyor çünkü üretmiyoruz, toplum yozlaşıyor çünkü herşey yasak herşey günah ve günah tatlı, toplum yozlaşıyor çünkü asla kendimizden ötesini düşünmüyoruz, toplum yozlaşıyor çünkü sevgisizlikten çürüyor... Daha saymamı istermisiniz? Şimdi lütfen önce düşünün ondan sonra cevap verin bir yazıya vereceksiniz. İlla muhalefet yapmak için anlam karmaşası yaratmayın. Konuyu yada size denilmek ifade edilmek istenenleri saptırmayın.

Siz saygı kelimesini pek kavrayamamışsınız , ben eleştiriyorum , benim fikrim bu , size ne ki bundan? Ben normal bulmuyorum , bulunacakta birşey yok. Yaratılış meselesi derken de Allah kimseyi çift cinsiyet olarak yaratmıyor yada iradesini nefsini kontrol etmiyor, size ne öğretmişler ise yanlış öğretmişler. Siz fikirleri beyan etmeyi muhalefet sanıyorsanız , sizde kendi muhalefetinizi beni etiketlemeyerek yapın o zaman, kendinizi benim üzerimden kanıtlamaya çalışmayın. Empati yeteneği kazanan bir insanda bana kalkıpda sayfalar dolusu yazmazdı , o yüzden bana kalkıpta empatiden bahsetmeyin nolur , çok abes kaçıyor durumunuz. Ahlak tutumları kınıyorsanız sizin yeriniz tutunacağınız bir dalınız yok demek ki , ahlaka göre tacizi kınıyoruz ve onu dışlıyoruz ya hani o zaman ahlak tutumunu size göre bir kenara atıp bağrımıza basalım olmaz mı???
Sözlerinizi kendinize saklayınız bir zahmet, çünkü konuştuğunuz her kelimenin nereye çıktığının farkında değilsiniz. Sizi kibliyorum, lütfen beni etiketlemeyin çünkü benim sizin ile paylaşabileceğim bir noktam yok. Sizde lütfen söylediğiniz sözlerinizle eleştirilirken bu kadar gerilmeyin kimse süpermencilik oynamıyor burada.

Arkdaşım amacınızı aşıyorsunuz gibi geldi bana biraz. Lütfen üslubunuza dikkat edin. Çemkirmek nedir? Fikir? Saygı ? Sizin saygınız nerede kaldı?

Çemkirmek kelimesini bilemiycek ve anlayamıycak kadar yozlaşmışsınız. Hem neden sürekli yazma ihtiyacı duyuyorsunuz ki ? yaz çiz karala anaokulunda değiliz , yetişkin bireyiz herkesin fikri kendine... Benim hayatım benim yaşamım benim fikrim budur. Size ne ?

Gerçekten çok üzüldüm :KK45: Kendi yazdıklarınızla çelişiyor, artık gerçekten öfkeden saçmalıyorsunuz. KİB nedir bilmiyorum yeniyim burada. Ama zannımca iyi birşey olmasa gerek . Bence az şu gözlüklerinizden kurtulup daha geniş bir perspektifle bakın hayata. Ya ben kendimi ifade edemedim yada siz gerçekten çok güzel konu saptırıyorsunuz Ne diyelim hayatta başarılıar size. Ama mutsuz olursunuz böyle demedi demeyin herşeyde bir kulp, bir yanlış arayarak geçmez hayat. :KK12:
Ben gayet güzel anlıyorum ama uslübun bayalığından olsa gerek tekrar bir üstünden geçin istedim. Merak etmeyin en az siz kadar çemkirebiliyorum bende sınırlarım zorlanınca. Ama yakışmaz biliyorum :) . Gerilen ben değilim ki ayrıca :KK70: Siz yazıp çizip parantez içine alıyorsunuz ki cevap hakkı doğuyor. Ne yapmalıyım sizce? Öneriniz nedir?

Son düzenleme:
Hıııım rapor edilmesiymiş mesajın :KK70: anlıyorum. Demek rapor edilecek kadar çok haklıyım savunduklarımda. Teşekkür ederim bildiğim birşeyi ikrar ettiğiniz için. esen kalın. :KK52:

İki cevap verdim diye o da sayfalar dolusu yazdı diye , ayakları yerden kesilmiş sanırım. Gözlüğü olmayan insan bu kadar saldırmazdı :KK48: gülünç gerçekten

Erkek erkeği birak da anal ilişki dünyanın en pis iliskisidir. Burdaki ayni görüşten ya da karşıt görüşten bayanlarin da anal ilişkiyi desteklemediklerini düşünüyorum.
Bu kadar...

( Bana göre anal ilişki aşk degildir, sapkinliktir )

:KK70::KK70::KK70:gerçeklik dışında yaşıyor aman allahım, rapor edilmeden rapor edildiğini sanıp kasım kasım kasılana ne derler bilirsiniz :KK70:gülmemek elde değil...

Uslübunuza dikkat edin. Terbiyesizliğin lüzumu yok. Ergen değil yetişkinleriz. Hala sataşıyorsunuz. Siz dediniz KİB ledim diye ben değil bende neymiş bakayım dedim. Çok bayağı oldu bu muhabbet. Artık benimle ilgili yazmayı keserseniz sevineceğim.

çift cinsiyetli yaratmıyor mu.
hermafrodit kavramını bir araştırın isterseniz

Hermafrodit genital organdaki gelişme bozukluğu , yapışık ikizler , yılan bebek çok türde engelli insanlar doğmaktadır. Çift cinsiyeti yaratılış kılsaydı elbet bununda bir ayeti bir sözü olurdu.

Hermafrodit genital organdaki gelişme bozukluğu , yapışık ikizler , yılan bebek çok türde engelli insanlar doğmaktadır. Çift cinsiyeti yaratılış kılsaydı elbet b ununda bir ayeti bir sözü olurdu.
hermafrodit,bir vücutta hem erkek hem kadın organınnı taşınmasıdır.
ben dini olarak bakmıyorum zaten olaya.

burada bir çelişki yokmu.
kırmızı kuşak,türk örf ve adetlerine göre olan bir şey.
okey.
bana ters hoş takılması. onu bırakayım bir kenara,peki 2 erkeğin evlenmesi türk örf adetlerine göremi.
hayır. yaptığıınız buna aykırımı evet aykırı.
ee kardeşim o zaman o kırmızı kuşak nedir ya.sen dalgamı geçiyorsun bu kadarda abukluk olmazki. tamam ben gelinim demek istiyorsan. biraz daha farklı giyinirsin vs. de kırmızı kuşak saçma olmuş
Bence dalga geçiyorlar. (Kuşak konusunda)

Hermafrodit genital organdaki gelişme bozukluğu , yapışık ikizler , yılan bebek çok türde engelli insanlar doğmaktadır. Çift cinsiyeti yaratılış kılsaydı elbet bununda bir ayeti bir sözü olurdu.
Çift cinsiyeti yaratılış kılsaydı derken? Anne karnında çift cinsiyetlilik oluyorsa bu nasıl yaratılış olmuyor?

Bilmiyorum ama bence 2side tehlike altında herşey olabilir

X