- 24 Eylül 2011
- 3.593
- 8.511
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çift cinsiyetten kastımızın hermafroditizm olduğunu, yoksa kimsenin aynı anda işlevsel birer penis ve vajinaya sahip olmaktan bahsettiğini tam algılayamamışsınız sanırım olayın heyecanıyla : )yok ya hiç mi biyoloji dersi görmediniz ? çift cinsiyet olarak anne karnın da yaratılmak diye bir şey mümkün değil .. kadın xx kromozomuna sahiptir erkekse xy , üreme anneden bir kromozon babadan bir kromozon şeklinde olur , anne değişmez zaten x dir , baba eğer x kromozonunu gönderirise çocuk kız olur y yi gönderirise erkek bu kadar basit bir hadise yani bu , erkeğin çift kromozon göndermesi diye bir şey dünya üzerinde yok yok , dolayısıyla çift cinsiyette yok , şunu herkes öğrensin bir artık ya , komik oluyorsunuz
bence siz hala anlatamayıp çift cinsiyet kavramını kullanmaya devam ediyorsunuz , ben görünüşten bahsetmedim evet iki cinsel organla dünyaya gelen var hem penis hem vijinaya ama dikkat edersen ben kromozomlardan bahsediyorum sizde cevap verme heyecanı ile anlayamadınız sanırım :))))))))))))))))))))))))))))))Çift cinsiyetten kastımızın hermafroditizm olduğunu, yoksa kimsenin aynı anda işlevsel birer penis ve vajinaya sahip olmaktan bahsettiğini tam algılayamamışsınız sanırım olayın heyecanıyla : )
Anne karnında yaratılmaktan kasıt da bebeğin çift üreme organı ile doğması haliyle.
"Çift cinsiyet"ten kastımızın ne olduğunu daha açık nasıl yazabilirim bilmiyorum. Forumda direkt hermafrodit veya erdişil diye yazsak kaç kişiyle anlaşabilirdik? Ben sizin ne demek istediğinizi anlıyorum ama siz ısrarla beni anlamamayı tercih ediyorsunuz.bence siz hala anlatamayıp çift cinsiyet kavramını kullanmaya devam ediyorsunuz , ben görünüşten bahsetmedim evet iki cinsel organla dünyaya gelen var hem penis hem vijinaya ama dikkat edersen ben kromozomlardan bahsediyorum sizde cevap verme heyecanı ile anlayamadınız sanırım :))))))))))))))))))))))))))))))
bakın buda bir yaradılış. Allahın yarattığı bir olay. Allah öyle yaratmaz denildiği için örnek verdim.bence siz hala anlatamayıp çift cinsiyet kavramını kullanmaya devam ediyorsunuz , ben görünüşten bahsetmedim evet iki cinsel organla dünyaya gelen var hem penis hem vijinaya ama dikkat edersen ben kromozomlardan bahsediyorum sizde cevap verme heyecanı ile anlayamadınız sanırım :))))))))))))))))))))))))))))))
çoluğunun çocuğunun başına gelirse anlarsın yorumlarınada değinmeden geçemicem
çocuk yapboz gibidir , bomboş dünyaya gelir , aile çocuğun her parçasını kendi koyar veya çevre koyar , yani çocuğum eşcinselse bunun kabahati ya ailededir ya yaşadığı çevrede yani zaten kimse çocuğunu kınayamaz bu durumda , çünkü bireyin eş cinsel olması kendinden kaynaklanan bir durum değil çevresinden veya ailesinden kaynaklanan bir durumdur .