Herkes çoçuk pesine düsmüs. Eh kisir olan erkek yada kadin ne yapsin? Onlar evlenince caiz olmuyormu? Siz erkek arkadasiniz ile yada esiniz ile öpöp, sevisirseniz nefsinize yenik düsmüyorsunuz fakat onlar düsüyor mu? Siz cinsel dürtünüze göre rahat hareket edebilirken, onlarda niye o özgürlük olmasin?
Simde bide "ama onlar nasil cinsellik yasiyorlar, erkek, erkek ile, poposuna,iiiiiyyy" dersiniz. Iyide, siz heteroseksüellerin nasil sevistigini düsünüyormusunuz? Nasil sevistigini bilirmisiniz? Birçok hetroseksüel çiftlerin yatak odasinda neler, neler dönüyor. Ben açikçasi hiçkimsenin, ne heteroseksüellerin, ne homoseksüellerin cinsel hayatini düsünmek istemem. Ikiside beni rahatsiz eder.
Konun özü su bence. Burda iki yetiskin insan var ve birbirlerini seviyorlar ve bunu bas bas bagirmak, göstermek istiyorlar. Bu dünyada artik o kadar nefret, savas, kutuplasma, ötekilestirmek, saygisizlik,... ve birçok negatif duygu ve enerji var ki, iki seven insandan ne zarar gelebilir allasen? Sonuçta size baski edilmiyor homoseksüel olmak için, sizin hayatiniza karisilmiyor. Yani bu homoseksüellere karsi bu nefret ne? Niye allah bunlari islah etsin, yada ölsünler?
Bu ülkede binlerce çoçuk gelin varken, tecavüzcüler varken, hayvanlar ile beraber varken, ve bu suçlardan hep beraat edilen varken, gerçekten iki birbirine seven insan bana hiç sapik, yada kinancak gibi gelmiyor.
Dipnot: Bakiyorum diger yorumlarinizda durmadan nefisten, irade gibi kelimelerden bahs ediyorsunuz. O zaman bana irak/iran gibi ülkelerde nasil homoseksüel olduklarini anlatabilirmisin? Madem gençler homoseksüellerin "sasali hayatlarina" kaniyorlar, iranda bu nasil olabilir? Orda birçok genç homoseksüel olduklarindan dolayi ölüm tehlikesi ile yasiyorlar.
Yani demek ki insanlar öyle dogmuslar, o dürtüleri var. Ve homseksüellik zaten binlerce yildir var olan birsey. Yeni birsey, yeni bir moda degil.
Bu insanlar sizce ne yapsinlar? Tek basina mutsuz mu yasasinlar, sirf siz kabul etmiyorsunuz diye? Bir kadin bulup, beraber çoçuk yapip ve mutsuz bir aile hayatimi yasasinlar?
Yoksa hep sesizce sevdikleri insan ile beraber yasamak ve herkese "bu sadece benim arkadasim ahmet" demeleri ve tüm hayatlari yalan olmasimi?