Türkiye'de bir ilk. Boğaz'da eşcinsel düğünü...

Din açısından çıktım , üremedende çıktım hadi diyelim ki , peki yaratılış biçimine gel ve doğaya aykırı olmadığını ispatla ?
Ben sana doğanın kanunu açıklayım ; doğarsın yaşarsın ürersin ölürsün budur... Sen doğaya karşı aykırı hareket edersende anormal bakılması da doğal hal alır. Sen neden anormal bakanları tuhaf buluyorsun ki ?
Sen seni doğuran annenin lezbiyen yada babanın gay olduğunu büyüdüğünde öğrensen ne hissedersin bir düşün bakalım?
peki doğanın kanunu diyelim peki bu doğa hayvanların bir kısmını eşcinsel bir kısmını hermafrodit birkısmını hetero vs... şeklinde döngülendirmiş. Çoğalmak adına bu kişilerde isterlerse çocuk sahibi olabilirler yani üreme döngüsünü tamamlarlar. Şöyle ki uterus nakliyle erkek batında çocuk taşıyabilir. Doğa üremek için kendisine mutlaka bir yol bulur. Diğer konuda işte sırf bu yüzden bu insanlar dışlanmamalı istemedikleri halde anne baba olmaya zorlanmamalı evlendiklerinde eşlerine çocuklarına daha çok zaraları olacaktır. İşte tamda bu yüzden bu insanlar hastalıklı görülmemeli kabullenilmeli en azından saygı duyulmalı. Hem kendilerini hemde istemedikleri halde evlendikleri karılarını kocalarını dahası çocuklarını mutsuz etmemeleri için bunu saklamamlı özgürce yaşabilmelilier.

peki doğanın kanunu diyelim peki bu doğa hayvanların bir kısmını eşcinsel bir kısmını hermafrodit birkısmını hetero vs... şeklinde döngülendirmiş. Çoğalmak adına bu kişilerde isterlerse çocuk sahibi olabilirler yani üreme döngüsünü tamamlarlar. Şöyle ki uterus nakliyle erkek batında çocuk taşıyabilir. Doğa üremek için kendisine mutlaka bir yol bulur. Diğer konuda işte sırf bu yüzden bu insanlar dışlanmamalı istemedikleri halde anne baba olmaya zorlanmamalı evlendiklerinde eşlerine çocuklarına daha çok zaraları olacaktır. İşte tamda bu yüzden bu insanlar hastalıklı görülmemeli kabullenilmeli en azından saygı duyulmalı. Hem kendilerini hemde istemedikleri halde evlendikleri karılarını kocalarını dahası çocuklarını mutsuz etmemeleri için bunu saklamamlı özgürce yaşabilmelilier. [/QUOTE]

Ben şimdi gülmeyin ama şunu merak ediyorum.

bu iki erkek gorunen vatandaş kendini kadınmı hissediyor yada biri kadın birir erkekmi hissediyor valla bimiyorum
gülmeyin :KK43:

burada bir çelişki yokmu.
kırmızı kuşak,türk örf ve adetlerine göre olan bir şey.
okey.
bana ters hoş takılması. onu bırakayım bir kenara,peki 2 erkeğin evlenmesi türk örf adetlerine göremi.
hayır. yaptığıınız buna aykırımı evet aykırı.
ee kardeşim o zaman o kırmızı kuşak nedir ya.sen dalgamı geçiyorsun bu kadarda abukluk olmazki. tamam ben gelinim demek istiyorsan. biraz daha farklı giyinirsin vs. de kırmızı kuşak saçma olmuş

Ben bakirim demek istemis de olabilir. Eline baska erkek eli degmediyse zaar. :KK70::KK70::KK70:

bu iki erkek gorunen vatandaş kendini kadınmı hissediyor yada biri kadın birir erkekmi hissediyor valla bimiyorum

Muhtemel beline kırmızı kuşak bağlamış olan kişi kendisini kadın olarak görüyor ve öyle hissediyor.Veyahutta hiiç böyle bir durum yok ortada sadece erkek partnerden hoşlanıyor. Cinsel eğilimi bu yönde.

Son düzenleme:

Muhtemel beline kırmızı kuşak bağlamış olan kişi kendisini kadın olarak görüyor ve öyle hissediyor. [/QUOTE]
sanırım evet.
çünki emrullah teklif etmiş evliliği zaten.
erkek olan yani...

Herkes çoçuk pesine düsmüs. Eh kisir olan erkek yada kadin ne yapsin? Onlar evlenince caiz olmuyormu? Siz erkek arkadasiniz ile yada esiniz ile öpöp, sevisirseniz nefsinize yenik düsmüyorsunuz fakat onlar düsüyor mu? Siz cinsel dürtünüze göre rahat hareket edebilirken, onlarda niye o özgürlük olmasin?

Simde bide "ama onlar nasil cinsellik yasiyorlar, erkek, erkek ile, poposuna,iiiiiyyy" dersiniz. Iyide, siz heteroseksüellerin nasil sevistigini düsünüyormusunuz? Nasil sevistigini bilirmisiniz? Birçok hetroseksüel çiftlerin yatak odasinda neler, neler dönüyor. Ben açikçasi hiçkimsenin, ne heteroseksüellerin, ne homoseksüellerin cinsel hayatini düsünmek istemem. Ikiside beni rahatsiz eder.

Konun özü su bence. Burda iki yetiskin insan var ve birbirlerini seviyorlar ve bunu bas bas bagirmak, göstermek istiyorlar. Bu dünyada artik o kadar nefret, savas, kutuplasma, ötekilestirmek, saygisizlik,... ve birçok negatif duygu ve enerji var ki, iki seven insandan ne zarar gelebilir allasen? Sonuçta size baski edilmiyor homoseksüel olmak için, sizin hayatiniza karisilmiyor. Yani bu homoseksüellere karsi bu nefret ne? Niye allah bunlari islah etsin, yada ölsünler?

Bu ülkede binlerce çoçuk gelin varken, tecavüzcüler varken, hayvanlar ile beraber varken, ve bu suçlardan hep beraat edilen varken, gerçekten iki birbirine seven insan bana hiç sapik, yada kinancak gibi gelmiyor.

Dipnot: Bakiyorum diger yorumlarinizda durmadan nefisten, irade gibi kelimelerden bahs ediyorsunuz. O zaman bana irak/iran gibi ülkelerde nasil homoseksüel olduklarini anlatabilirmisin? Madem gençler homoseksüellerin "sasali hayatlarina" kaniyorlar, iranda bu nasil olabilir? Orda birçok genç homoseksüel olduklarindan dolayi ölüm tehlikesi ile yasiyorlar.
Yani demek ki insanlar öyle dogmuslar, o dürtüleri var. Ve homseksüellik zaten binlerce yildir var olan birsey. Yeni birsey, yeni bir moda degil.

Bu insanlar sizce ne yapsinlar? Tek basina mutsuz mu yasasinlar, sirf siz kabul etmiyorsunuz diye? Bir kadin bulup, beraber çoçuk yapip ve mutsuz bir aile hayatimi yasasinlar?

Yoksa hep sesizce sevdikleri insan ile beraber yasamak ve herkese "bu sadece benim arkadasim ahmet" demeleri ve tüm hayatlari yalan olmasimi?

Kısırlıkla ne alakası var neden olayı başka boyuta taşıma ihtiyacı duydunuz ki? Doğanın kanunu olduğu için karışılmıyor , bizimde kimseye karıştığımız yok zaten karışsaydık gider o düğünü basardık dimi ama :KK48:
Niye mi ? Ben sizi bilmem ama ben müslüman olduğum için tabii ki allah ıslah etsin derim, ölsün diyen kim hem ? Siz bu mesajı niye bana yazıyorsunuz anlamadım ? ben gay katili olduğumumu belirttim açık beyan şekilde ?
Sizin görüşünüz böyle benim ki böyle neden bu kadar kızgınsınız ki bana ??? Siz ister lez olun , ister grup olun kime ne? Benim fikrim , benim inancım sizene o zaman bundan?
Kimsenin yatak odasının bekçiside değilim ayrıca , neler döndüğü beni ilgilendirmez, sizde çirkin üslubunuzu kenara bırakın , yada yazmayın ne demek nasıl seviştiğini bilir misiniz? Bence cık olmadı bu sözler ya , savunmaya çalıştığınız şeyi anlayabiliyorumda bu hoş olmayan söylemlerde gereksiz olmuş.
Size göre öyledir ama bana göre de bunu sadece fantezi için yapanlarda vardır bu sapkınlık değilde nedir? O zaman toplumca ensest ilişkiye de saygı duyalım olmaz mı?
Zarar verdikleri şey ne biliyor musun ? toplumun örf ve adetleri, etik davranışlar.
İran beni ne ilgilendirir ki ? Onlar o insanları katlediyorsa benim sözlerimde neden canilik kelimesi arıyorsunuz ?
Siz beni azılı katil mi sandınız? :KK59: Sen bence yanlış adrese yazıyorsun , bence dışişleri bakanı seni İran a koruyucuları olarak atasın ...
İran da neden bu kadar çok onu sen bana açıkla ? Ben böyle insanların özel hayatlarını , yatak odalarını sizin gibi hiç merak etmedim doğrusu...
Peki canım allah sana da homseksüel bir evlat versin o zaman mutlu aile yaşantınızda da mutluluklar dilerim.
K.İ.B.

peki doğanın kanunu diyelim peki bu doğa hayvanların bir kısmını eşcinsel bir kısmını hermafrodit birkısmını hetero vs... şeklinde döngülendirmiş. Çoğalmak adına bu kişilerde isterlerse çocuk sahibi olabilirler yani üreme döngüsünü tamamlarlar. Şöyle ki uterus nakliyle erkek batında çocuk taşıyabilir. Doğa üremek için kendisine mutlaka bir yol bulur. Diğer konuda işte sırf bu yüzden bu insanlar dışlanmamalı istemedikleri halde anne baba olmaya zorlanmamalı evlendiklerinde eşlerine çocuklarına daha çok zaraları olacaktır. İşte tamda bu yüzden bu insanlar hastalıklı görülmemeli kabullenilmeli en azından saygı duyulmalı. Hem kendilerini hemde istemedikleri halde evlendikleri karılarını kocalarını dahası çocuklarını mutsuz etmemeleri için bunu saklamamlı özgürce yaşabilmelilier.

Peki o zaman bir atla bir kadının ilişki yaşaması çok normal , herkes halinden memnun o zaman size başka söz söylemeye ne hacet :KK14:
Ona saygı , hayat kadınına saygı, erkek erkeğe saygı herşeye saygı sonra neden toplum
yozlaştırıldı denilsin :KK50: Emin olun ki Türkiye'de %60 oranında bu normal karşılanmıyor.

Doganin kanunumu? Siz sanirim homoseksüel hayvanlarin oldugundan bir habersiniz. Inglizceniz var ise su linki okuyun bir zahmet

http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual_behavior_in_animals

Yani dogada, hayvanlarda bile homoseksüellik vardir. Doganin kanunu sadece üremek degildir. Daha önce dedigim gibi, öyle olsa, o zaman kisir olan insanlar derhal ölsunler, neye yasiyorlarki degilmi?

Ayrica tüm topluluk gay degildir, yani insan irkin devami daima garantileniyor, bu konuda korkmaya gerek yok. :KK66: Ve annem babam bana gay olduklarini söyleseler ilk basta elbette sok olurdum fakat bunca yil istemedikleri hayatlari sürdükleri için üzülürdüm.

Ensest ilişkide normal de istersen tam olsun , taş gediğe otursun :KK14:
Burası Hollanda değil , inancımızda kültürümüz de başka , siz neden buna anormal bakılmasına, anormal bakıyorsunuz pardon? Normal olsaydı tüm dünyada evlilik tabuları kırılırdı.

uzaktan normal geliyor normal bulan arkadaşlara. iğnenin ucu kendilerine batsa bu kadar normal karşılarlar mı ?

Kadın hissetmiyor. Kadın hissetse cinsiyet değiştirip transeksüel olur.
Sadece siz nasıl bir erkekten hoşlanıyor, fiziksel çekim duyuyor, tensel teması seviyorsanız, o da bunu bir erkekle yapmayı seviyor o kadar.

uzaktan normal geliyor normal bulan arkadaşlara. iğnenin ucu kendilerine batsa bu kadar normal karşılarlar mı ?
Çocuğum lgbt olsa da aynı tepkiyi veririm.

Kızım istemediği bir erkekle sevişmek zorunda kalacağına, lezbiyenliğini açıkça bana söyleyebilmeli mesela.
Bir insanın ait hissetmediği bir vücutta yaşamak zorunda kalması veya hiçbir şekilde hoşlanmadığı bir cinsiyetle sırf "toplum ne der" diye ömrünü geçirmesi ne kadar ağır bir şey, onu düşünebiliyorum çünkü.

Ayrıca LGBT aileleri de dernekleşti. Oğlunun/kızının yanında olan, elinden tutan aileler var sizin için ne kadar uç gelse de. Çocuğunu kaybetmektense "babanım yanındayım" diyebiliyor o güzel insanlar.

Ayrıca LGBT aileleri de dernekleşti. Oğlunun/kızının yanında olan, elinden tutan aileler var sizin için ne kadar uç gelse de. Çocuğunu kaybetmektense "babanım yanındayım" diyebiliyor o güzel insanlar.

Et tırnaktan ayrılmaz diye boşuna dememişler... Aile dediğinde evladını her yönüyle sever, katletmez.

Peki o zaman bir atla bir kadının ilişki yaşaması çok normal , herkes halinden memnun o zaman size başka söz söylemeye ne hacet :KK14:
Ona saygı , hayat kadınına saygı, erkek erkeğe saygı herşeye saygı sonra neden toplum
yozlaştırıldı denilsin :KK50: Emin olun ki Türkiye'de %60 oranında bu normal karşılanmıyor.

Hayat kadınına saygı neden duyulmuyor bunu anlamadım ? O insan değil mi ? Kadınların o şekilde çalışmalarına saygı duymayabilirsiniz ama hayat kadınına saygı duymamak da ne demek ? Söylediğinize göre siz mesleğe değil,direk bireye saygı duymuyorsunuz.Onlar size göre saygı duyulmaması gereken insanlar mı ?
Türkiye'de zaten ne normal karşılanıyor ki ? Deprem olunca zinadan şüphelenen insanlar var aramızda ki bu insanların eşcinselliği normal karşılamasını beklemek zaten komik olur.Ama ona göre buna göre yaşarsanız boşa yaşarsınız.

Hayat kadınına saygı neden duyulmuyor bunu anlamadım ? O insan değil mi ? Kadınların o şekilde çalışmalarına saygı duymayabilirsiniz ama hayat kadınına saygı duymamak da ne demek ? Söylediğinize göre siz mesleğe değil,direk bireye saygı duymuyorsunuz.Onlar size göre saygı duyulmaması gereken insanlar mı ?
Türkiye'de zaten ne normal karşılanıyor ki ? Deprem olunca zinadan şüphelenen insanlar var aramızda ki bu insanların eşcinselliği normal karşılamasını beklemek zaten komik olur.Ama ona göre buna göre yaşarsanız boşa yaşarsınız.

'Boşa yaşamak' kelimesini bence iyice bir irdeliyiniz , hayata gelipte nasıl boş bir yşam ile ölürmüşüz bence bir araştırın. Ben kişiye değil mesleğine saygı duymuyorum , Allah ıslah etsin diyorum kısaca, belki yaşam mücadelesinden dolayı yada zoraki yapıyor ben o yüzden Allah ıslah etsin dememin ardında o kişi için dua gizli. Saygıdan bahsetmişken , eleştirdiğim için benim bu olaya anormal bakmamı siz neden saygı ile karşılamıyorsunuz ?
Sen elmayı seviyorsun diye bende onu sevmek zorunda değilim ki bu da böyle birşey işte...

'Boşa yaşamak' kelimesini bence iyice bir irdeliyiniz , hayata gelipte nasıl boş bir yşam ile ölürmüşüz bence bir araştırın. Ben kişiye değil mesleğine saygı duymuyorum , Allah ıslah etsin diyorum kısaca, belki yaşam mücadelesinden dolayı yada zoraki yapıyor ben o yüzden Allah ıslah etsin dememin ardında o kişi için dua gizli. Saygıdan bahsetmişken , eleştirdiğim için benim bu olaya anormal bakmamı siz neden saygı ile karşılamıyorsunuz ?
Sen elmayı seviyorsun diye bende onu sevmek zorunda değilim ki bu da böyle birşey işte...

Hayır saygı duyuyorum size tabi ki.Bu sizin fikriniz nasıl ki ben bunu normal karşılıyorsam,sizde anormal karşılayabilirsiniz ya da tam tersi.Ama yanlış anlatmışsınız ya da ben yanlış anladım ama sanki bireye saygı duyulmuyormuş havası sezdim.Kırdıysam özür dilerim.
Yine de boşa yaşamak sözümün arkasındayım.Bana göre insan kendi yolundan,doğrularından şaştığı sürece topluma gereğinden fazla kulak astığı sürece boşa yaşamış olur.Sonuçta bu hayat bizim bu dünyaya 1 kere geliyoruz onun bunun dediği,neyi normal karşıladığı pek de önemli olmamalı bizim için...

Hayır saygı duyuyorum size tabi ki.Bu sizin fikriniz nasıl ki ben bunu normal karşılıyorsam,sizde anormal karşılayabilirsiniz ya da tam tersi.Ama yanlış anlatmışsınız ya da ben yanlış anladım ama sanki bireye saygı duyulmuyormuş havası sezdim.Kırdıysam özür dilerim.
Yine de boşa yaşamak sözümün arkasındayım.Bana göre insan kendi yolundan,doğrularından şaştığı sürece topluma gereğinden fazla kulak astığı sürece boşa yaşamış olur.Sonuçta bu hayat bizim bu dünyaya 1 kere geliyoruz onun bunun dediği,neyi normal karşıladığı pek de önemli olmamalı bizim için...

Her koyun kendi bacağından asılır diye boşa dememişler , toplumun temelinde olan bişeyi kırmak imkansızsa o zaman yaptığın şeyin arkasında durup eleştiriye açık olacaksın. Herkes istediği gibi yaşasın , asla ve asla bu gibi durumların ölümle sonuçlanmasını desteklemiyorum kesinlikle. Benim amacım sadece bana ters gelen şeyi eleştirmekti. Bu yüzden baya kişinin hedefi oldum ama herkesin düşüncesi bir değil sonuçta...

Kısırlıkla ne alakası var neden olayı başka boyuta taşıma ihtiyacı duydunuz ki? Doğanın kanunu olduğu için karışılmıyor , bizimde kimseye karıştığımız yok zaten karışsaydık gider o düğünü basardık dimi ama :KK48:
Niye mi ? Ben sizi bilmem ama ben müslüman olduğum için tabii ki allah ıslah etsin derim, ölsün diyen kim hem ? Siz bu mesajı niye bana yazıyorsunuz anlamadım ? ben gay katili olduğumumu belirttim açık beyan şekilde ?
Sizin görüşünüz böyle benim ki böyle neden bu kadar kızgınsınız ki bana ??? Siz ister lez olun , ister grup olun kime ne? Benim fikrim , benim inancım sizene o zaman bundan?
Kimsenin yatak odasının bekçiside değilim ayrıca , neler döndüğü beni ilgilendirmez, sizde çirkin üslubunuzu kenara bırakın , yada yazmayın ne demek nasıl seviştiğini bilir misiniz? Bence cık olmadı bu sözler ya , savunmaya çalıştığınız şeyi anlayabiliyorumda bu hoş olmayan söylemlerde gereksiz olmuş.
Size göre öyledir ama bana göre de bunu sadece fantezi için yapanlarda vardır bu sapkınlık değilde nedir? O zaman toplumca ensest ilişkiye de saygı duyalım olmaz mı?
Zarar verdikleri şey ne biliyor musun ? toplumun örf ve adetleri, etik davranışlar.
İran beni ne ilgilendirir ki ? Onlar o insanları katlediyorsa benim sözlerimde neden canilik kelimesi arıyorsunuz ?
Siz beni azılı katil mi sandınız? :KK59: Sen bence yanlış adrese yazıyorsun , bence dışişleri bakanı seni İran a koruyucuları olarak atasın ...
İran da neden bu kadar çok onu sen bana açıkla ? Ben böyle insanların özel hayatlarını , yatak odalarını sizin gibi hiç merak etmedim doğrusu...
Peki canım allah sana da homseksüel bir evlat versin o zaman mutlu aile yaşantınızda da mutluluklar dilerim.
K.İ.B.

1. Benim üslübümda hiç bir yalnis yok. Size hakaret etmedim, size saldirmadim, sadece baze seyleri izah etmeye çalistim. Sizin üslübünüz ise tam tersi. Iki lafin birisi hakaret ve saldiri.

2. Sizin düsünceniz ile irkçilarda haklilar, müslümanlara karsi olanda haklidir. O zaman biri "ya bu basörtü takmak sapiklik degilde nedir?" dediginde tepkiniz ne olurdu? Size homoseksüeller tuhaf gelebilir fakat bu onlari sapik olarak nitelendirmeye hak vermiyor. Tipki o basörtülüleri sapik bulan kisi gibi. Ise gelince "benim dinime saygi duyun" deniliyor fakat baska insanlarin hayat tarzlarina, hayat görüslerine zerre kadar saygi var.

3. Ayrica enses iliski ne alaka? Homoseksüeller aile içi iliski yasamiyorlar. Resit olmayan kisi ile iliski yasamiyorlar. Sadece kendi cinsiyetinden, resit olan insanlar ile iliski yasiyorlar. O zaman onlarda desin "ya bu heteroseksüeller ile ensestçiler hepsi aynidir" sirf biz farkli cinsiyetten biri ile beraberiz diye .

4. Örf ve adet ne alaka? Bunlar zaman ile degisen seyler. Eskiden kadinlar çalisamazdi, kayinvalidelere hizmet etmek zorundalardi. Eskiden insanlar kendi çoçugunu bile anne, babanin yaninda sevemezlerdi bile. Bunlarin hepsi örf, adetti. Bunlar simdi dogru seylermi? Ki siz bu yukardaki yazdilarimin hepsini yapin isterseniz, fakat baskalar bu saçma örf adet denilen seylere göre yasamak zorunda degiller.

5. Siz benim Irani örnek göstermemin nedeni bal gibi anliyorsunuz fakat anlamamis gibi yapip, üstüne hakaret ediyorsunuz yine. Ondan dolayi burda ekstra bilgi vermiyecegim o konuda.

6. Benim çoçugum ilerde homoseksüel olursa elbette ilk basta bende sok olurdum fakat asla çoçuguma sirtimi dönmem. Ona "allh islah etsin" demem. Ondan utanmam, onu sokak ortasina atmam. Onu sadece kabul ederim. Sonuçta ben dogurdum ve cinsel kimligi her neyse, halen benim evladimdir. Sadece siz bunu hakaret anlaminda söylediginiz için sizi kibliyeceim.

X