Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba arkadaşlar
bende zamanında almanyada türkiyeye yerleşenlerdenim
3 yildir evliyim 1.5 yildir türkiyede yaşıyorum
evliliğimizin ilk 1.5 yilini almanyada yaşadık
türkiyeye yerleşme gibi bi fikrimiz olmadığından orada evimizi dayadık döşedik
sonra baktıki türkiyeye yerleşmişiz
bende aranıza katılmak isterim eğer müsade ederseniz
canim zor oldu mu oraya alisman?ailesini cook özlüyo mu insan??birde evlilik nasil??tavsiye eder misin bize??tatlicadiarzuhaabirde görücü usulü mü yoksa severk mi evlendin????bi sorum daha var:sırnaşık şey..tr ile almanya arasinda karsilatrima yapsan pozitif vede negatif yönleri ne ikinsiinde??kizlar bu soruda hepinize!!almanyaya giris cikis yapicak misiniz?
Hosgeldin gülüm..! Hem seviniriz hem memnun kaliriz aramiza katilirsan.! a.s.
Nasil alisabildinmi? Bizim gibi yeni gidecek olanlara tavsiye veya nasihatlarin varsa seviniriz..! Calisiyormusun? Öncelikle hangi sehirde kaliyorsun? :1hug:
Princess in Love, gel bi yanaklarindan öpeyim seni...coksekeriremsu
icime su serptin diyebilirim yani..her kafadan kirk ses cikinca insan ne düsünüp ne hissedecegini sasiriyor..kendi dogrularini unutuyor..! cok sagol gülüm..sen beni sevindirdin..ALLAHta seni sevindirsin her daim..! :1hug:
birazda cesaret isi diye düsünüyorum...birseyleri denemeden bilemezsin..bu isi biraz ticaret isine benzetiyorum..Ticarete atilmadan bilemezsin ki isin yürüyüp yürümeyecegini..daima keskeler ile yasamak istemeyenlerde cesaret edip ilk adimi atiyor..herkesin attigi adim HAYIR getirsin..!
a.s.
kizlar bir derdim vara bi baki verinnn
yardim istiyorum senağlama
hiç zorlanmadım canım tavsiyem herkese almanyanın kahrını çekmeyin derim kadınlıgınızı tam manasıyla yaşayın.. çünkü burda kadınlara genelde eşleri deger veriyor.. yok severek evlendim almanyanın pozitif yönü gece dışarı cıkabiliyosun hemde tek başına sokakta sigara içebiliyosun:) negatif yönü havası ben almanyaya adım attıgım anda içim daralıyo.. ve kanunları cok sıkıyo... aynısın pozitif yönüde türkiye için gecerli havası vs.. ben almanyaya giriş cıkıs yapıyordum maalesef daha yapamıcam karar vermem gerekiyomus ya orası ya burası anlıcanız beni postaladılar
HAYIRDIR, gülüm? Anlat bakalim, yada özel mesaj gönder..! Elimizden gelidigince yardim etmek isteriz..!
sağol canım :1hug:
allah müstakbel eşinlen seni sadece türkiyede değil dünyanın neresine giderseniz gidin her daim mutlu eder inşallah
birbirinize sevginiz saygınız hiç bitmedikten sonra nerede yaşadığın hiç önemi yok
arkadaslar ben biseyi anlamdim!!ben türk vatandasiyim..vede 6 aya bir giris cikis yapmam lazim diye biliyom...bi tanidigin kizida öyle yapiyomus kac yildir..oda tdren evli....niye 3 aya bir gelmem lazim??anlamadim??benim bildigim 6 ay abir giris-cikis lazim haksiz miyim?
princess allah senden bin defa razi olsun.. ne diyim daha baska...isnallah esile her zaman mutlu olursun..icimize ne kadar su serptiginin farkidna bile degilsin sen!!!sırnaşık şey agzina saglik cnm..bende trye gelin gideceklerdenim..antalyaya yerelsecegim isnallah..gelcek ay dügünüm...vede bana da denmeyen kalamdi..yok falanca gitmsi yapamamis..yok alisamamis onlara...bende diyorum ki"ben süper antalyamiza gidiyom..nyie alisamiyim ki???""coks agol yaaa icimizi rahatlaltin..demekki oluyomu oralarda degil mi??bide ben almnca,ingilicze vede fransizca biliyorum..herhalde is bulabilrim antalyada degil mi???sengözlerimebaksanabbize briaz haytaidnan anlatsana..hangi sehirdesin??vede kac yasidnasin???bide detayli olarak avantajlar vede desavantajlardan bahsedersen trnin seviniriz coook öptük seni cnmm benim!!!allah her daim mutlu etsin ne diyim!!!a.s.:enbuyukkk: