• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye´ye gelin gideceklerin paylaşım alanı

süper..bende askimla bir sünnet dügününde..coksekeriremsugörür görmez asik oldum anlayacaginiz...sırnaşık şeyilk görüste....yesil gözlüm benim...bizde 3 yildir beraberiz,2 yildir da nisanli...gelcek ayda dügünnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:teytey:..peki hergün telde konusuyo musunzu sevdiginzile??benimki sevmez fala tel konusmayi..:oklava: bunun yüzüdnen hep tartisisirz...ama zaten 17 gün sorna biticek hasrettttttttttttttt:asigim:şakkıdı

allah ayirmasin canim coksekeriremsu

ooo biz yapisik ikiliyiz msn ve tel sagolsun durmadan görüsüyoruz :D habu flatrat olmaza napardik sırnaşık şey.... kiz ayin kacinda ucuyorsun? kacinda dügünün? gelinligini aldin mi? dügün nerede olacak?:utangac:

cnm ben bu ayin 28ide ucuyom....az kaldi yani.-))dügünm ise augustosun 7sinde,kinamda 6si dogal olarak!!ynai gidicne 10-11 günüm var islerimi halletmeye...gelinligimi ordan alcam gidicne..ama zaten ahllolur bi kac günde..trde cook güzel gelinlikler varrr..dügünüm antalyada olucak..orda yasicam ben zaten insallah askimlaaa...cnm sen almanyada kina gibi bsiey yaptin mi arkadaslarin arasinda??ben yaptim ynai kina sürünemdim egrci ama,,burdkailerlde bi eglencem olsun istedim yani....

cnm ben bu ayin 28ide ucuyom....az kaldi yani.-))dügünm ise augustosun 7sinde,kinamda 6si dogal olarak!!ynai gidicne 10-11 günüm var islerimi halletmeye...gelinligimi ordan alcam gidicne..ama zaten ahllolur bi kac günde..trde cook güzel gelinlikler varrr..dügünüm antalyada olucak..orda yasicam ben zaten insallah askimlaaa...cnm sen almanyada kina gibi bsiey yaptin mi arkadaslarin arasinda??ben yaptim ynai kina sürünemdim egrci ama,,burdkailerlde bi eglencem olsun istedim yani....

canim benim dügün 8.8 senden bir gün önce ucuyom :D ikimizin kaderi ayni desene:icecream: hayir ben burada kina gecesi yapmadim gerek bulmadim yerimseniben ay keske privat görüsebilsek hepberaber

ben tatilde, memlekete gittigimde tanistim..Karadeniz´de yani..Nisanlim´da tatile gelmisti...!

Oluyorrrrrrrr ama birazzzzz....:smiley-cool:

Gecen yazdan beri nisanliyiz..!

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar

allah senide mutlu etsin cnm ....peki hangi sehirden karadenizin?ynai trde nerde yasiyacaksin evlenicne birde dügünlerimzi ne zaman yazalim hepimiz!!benimki dedigim gibi 7 agustos daaaaa insallah:dance:

canim benim dügün 8.8 senden bir gün önce ucuyom :D ikimizin kaderi ayni desene:icecream: hayir ben burada kina gecesi yapmadim gerek bulmadim yerimseniben ay keske privat görüsebilsek hepberaber

ayy inanamiyorum dügüünnde benden 1 gün sonra...ama benden 1 gün önce ucuyonnnnnnnnnnn:teytey:süpermis...peki hangi sehirde olcakkkk???

Ben gelinligimi aldim..hayalimdeki modeli vitrinde görünce dayanamayip aliverdim...herkesten habersiz...coksekeriremsu
Burdan ayrilmadan kismet olursa bi kina gecesi yapicam...coksekeriremsu
Simdilik bu kadar...!!

:lepi:

Son düzenleme:
Ben gelinligimi aldim..hayalimdeki modeli vitrinde görünce dayanamayip aliverdim...herkesten habersiz...coksekeriremsu

Dügünden bir ay önce filan gidince daraltip kisalttiracagim insALLAH..! Duvak, ayakkabi vs. IST´den alirim..!

Burdan ayrilmadan kismet olursa bi kina gecesi yapicam...kinamida yegenime yaktiracagim insALLAH! coksekeriremsu

TR´ye varinca memlekette salon dügünü olacak...klasik yani...! Iki gün sonrada IST´de nikah merasimi olacak..!

Simdilik bu kadar...!!

insallah hersey istedigin gibi olur canim Şeniz senin dügün niye nisanda oluyor ???

allah senide mutlu etsin cnm ....peki hangi sehirden karadenizin?ynai trde nerde yasiyacaksin evlenicne birde dügünlerimzi ne zaman yazalim hepimiz!!benimki dedigim gibi 7 agustos daaaaa insallah:dance:

Benim daha tarihim alinmadi belediyeden ama alinacak insALLAH..! Istanbul´da kalacagiz..! InsALLAH..!!coksekeriremsu

Son düzenleme:

Dügünden bir ay önce filan gidince daraltip kisalttiracagim insALLAH..! Duvak, ayakkabi vs. IST´den alirim..!

Burdan ayrilmadan kismet olursa bi kina gecesi yapicam...kinamida yegenime yaktiracagim insALLAH! coksekeriremsu

TR´ye varinca memlekette salon dügünü olacak...klasik yani...! Iki gün sonrada IST´de nikah merasimi olacak..!

Simdilik bu kadar...!!

sende kina ypacan ynaii...bende gecen pazar yaptim cnm...güzel oluyo insan son defa arkadslariyla egleniyo falan..yerimseniben...ben kina calmadim ama....iki defa olsun isteemdim...tr de zaten kinam olcak y aondan...

insallah hersey istedigin gibi olur canim Şeniz senin dügün niye nisanda oluyor ???

Kiz gülüm sorma...aslinda simdiye kadar gerceklesmis olacakti ama araya pürüzler girdi ver ertelemeyi dogru buldum..!

Burdan ailemden gelecekler icin en uygun zaman...Hem daha erkene alsak kisa denk geliyor..!

Nisan umarim ne cok soguk nede cok sicak olur..!

HAYIRLISI

Son düzenleme:
sende kina ypacan ynaii...bende gecen pazar yaptim cnm...güzel oluyo insan son defa arkadslariyla egleniyo falan..yerimseniben...ben kina calmadim ama....iki defa olsun isteemdim...tr de zaten kinam olcak y aondan...

Türkiye´de daha kina yaktirmayi düsünmüyorum...Herkesin kendi tercihi tabi..a.s Burdada insanin cevresi cok oluyor..en azindan güzel bi ayrilik olur..herkesi tekrar görmüs oluyor insan..!! Sen kinanda cok agladinmi?? senağlama Kina yakilmadi diye hicmi aglamadin yoksa kizzzzz....:teytey:

Ben 24 ve nisanlim 27..!!

Kizzzzzlar ablanizdan önce nasil evlenirsinizzzzzzz......ayip ayip...:smiley-cool:

yok cnm ...benimkisi kina gibi degildi zaten ynai....veda partisi diyleimm ...arkaadslarimal eglendik,yedik,ictik..öyle ynai..aglamadim..hep oynadikkk.-)))))))burdada aglamak isteemdim,trde yeterince aglatiyo zaten millettt

Back