Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eğer çiftevatandaş değilsen senin için sadece türkiyede şu sorun olabilir resmi bir kurumda yani devlet dairesinde çalışamasın çünkü onun için türk vatandaşlığı şart bide sana almanaya konsoloslukta yanlış olmasın ama mavi kart galiba vermeleri lazım o olmasa türkiyede 3 ay kalabilirsin ve giriş çıkış yapmak zorunda kalırsın çünkü 3 ay dan sonra vizeye ve oturuma ve çalışma izinine tabii tutarlar seni
ama onu konsolosluktan hallediyrosun zaten
benim bi arkadaşım daha var ona öyle bi kart verdiler hiç bi sorun yaşamiyor oda türk vatandaşlığından çıkıp almana girmişti ve çifte vatandaş olamamıştı
kizlar yavas olunnnnn
kacircaniz simdi princesiii :)))
sırnaşık şey
yok canım kaçmam
elimden geldince yardım etmek isterim
2 gune yolcuyum bende, bir ayada dugunum paylasimlarinizi okumak cok cok iyi geldi
insallah hepimiz mutlu oluruz:) topigi açan arkadasimizada tesekkur etmek isterim, duygularima tercuman oldunuz
Türk vatandasin o zaman? giris cikisina izin vermedilerse?
selen aycim cok dogru söyledin... Türkiye'de olup ailesiyle daha az görüsenleri bilirim bende..
Yazlari giderdik buyuk ailemlerin yanina, istanbul'dan beklerlerdi komsular kizlarini 4 gözle..
Ben sahsen uyum sorunuda yasayacagimi pek sanmiyorum, burayi hiç benimsememistim.. güzellikleri düsünüyorum:) ah ah hasret... ben kucuklugumde yurda gitmek isteyip sonra $i$ gozlerle 'anneeee" dedigim için geri dönen bir insanim, gün boyu annemden ayri kalsam elimde telefon sürekli gel gel diyen biriyim.. Belkide kardesim bacim falan olmadigindandir, alisacagiz insallah..
Yarin yolcuyum ya zaman nasilda cabuk geçti, 3 yildir bugunu dusunurdum, yasamasi bir baskaymis dusuncesinden, ve gerçekten gun yaklastikca duygularda yogunlasiyor.. Arkadaslardan vedalar..
sadece biz degil, ayni sehire gelin gidenlerde bunlari yasiyorda.. hayirlisi artik:)
hosgeldin canim... nasilsin?
günün nasil gecti?