• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye´ye gelin gideceklerin paylaşım alanı

tamam önce isimi buluyum calisiyim para biriktiriyim ondan sonra gelirim kafamçokkarıştı:roflol:

selam kizlar...naber...bugün biraz alisveris yaptik annemle..hani tr icintatlicadiarzugünelr o kadar hizli geciyoo ki....resmen cook az kaldi dügünüme...aahhh ahhh :1rolleyes:

selam kizlar...naber...bugün biraz alisveris yaptik annemle..hani tr icintatlicadiarzugünelr o kadar hizli geciyoo ki....resmen cook az kaldi dügünüme...aahhh ahhh :1rolleyes:

iyilik kizzz...neler aldin bakalim?? iyi günlerde kullan yeni aldiklarini..!! a.s

yaa is camasiri.kilif falan...tipik ceyiz istee.-))bi kacda elekrtilik esya almistik ama önceden..mixer,wasserkocher falan...kiyafaet alisveri zaten cok yaptim...offf alcak hic bitmiyo inanin ki..trden de daha dolu ic camasiri,vede gecelik alicam...lazim m olurrr.-)))))siz aldinzi mi burdan bisiylerrr

merhaba arkadaslar evlilik hazirligi bolumunun uzun zamandir okuyucusuyum, bu konu tam bana göre dün görür görmez artik bir seyler yazmak istiyorum demek geldi içimden...
ilk yazimla sizinleyim
Bende avrupadan turkiyeye gelin gidecekler klubundeyim:)
sali gunu yolcuyuz insallah.......
dugunumde bir aya kadar.....
suana kadar cok iyiydim, ama artik her yanimi hüzün kapladi
bir kac hafta once veda-kina gecesi yapmistik aglasmistik ama hayal gibiydi, simdi git gide ....
ayni duygulari paylasan kisilerle konusmak cook guzel ya:)

ceyizlik esya tabiki burdada var..gidicek kismet olurda..! Daha almamaya calisiyorum..varinca oradan alirim artik...burdan götürmesi sorun oluyor..! Kiyafet almadan olmazzzzzz ki...:lepi:

hadi kizlarrr, IYI GECLER..!

a.s.

evet o tarz seyler aldim, simdi yük sorunu yasiyoruz, ne kadar az oldugunu dusunmus olsamda bir cogu seyimi burada birakiyorum, ilerdeki gelis gidislerimde goturecgim...
benimde daha mobilya gelinlik ve akla gelen telaslar bekliyor :emir_bebek:

merhaaha aramiza gelincik....senin dügün tam olarak ne zaman?vede nerde oclak?trde nerde yasican...vede almanyaya giris cikis yapcan mi(almanyadansin demi??.-))..kac yasindasin bu arada???

yasim 23, insallah giris cikis yapmayi istiyorum, ben buradan cok buradaki sevdiklerimi cok ozlicem ya:( dugunum 17/08 insallah... Ya seninki?

benimkdie 7 agustosda cnmm..antalyada oclak..senin ki hangi sehirde?bende almanyayi nyi eözliyim ki diyom..burdaki ailemi vede arkaadslarimi özlerim özlesem bile...giris cikis yapicam bendeee

memleketinde orasimi? tanidiklarin varmi simdiden (mustakbel esin var tabii ama baska:)))
bende amasyaya gidiyorum gelin..
heyecan varmiiiiii eviniz hazirmi mobilyalarin vs......

yok ben aslen afyonlum..ama izinlerimizi hep antalyada gecirdigimz icin orda tansitim askimla...oda zaten orda duruyo....antalyada akrabalrim avr...teyzeelrim varr..vede nisanliminda akrabalri var orda....bizim kira olmucak cnm..ynai nisanliminn ailesi ev aldi bize..daire...kira vermicez...vede ben bi ara subatta annemle gitmistim tr ye..aldm cogu esyami ordan...agustosda fazla SIKISMAYALAIm diyee..yani cogu esyam alinik..mobilya,yatak odasi,vs....gidicne bi gelinlik bide bi kac kücük sey alicnak....-)) coook heyecanliyim ya...sen?senin esyalar hazir mi?caliscan mi orda?

bizim daha hazir degil, yavas yavas pardon hizli hizli insallah yapacagiz:)
yogun bir ay geçirecegiz, calisma konusunda bir sey diyemiyorum, artik duruma göre degisir... istegim bos kalmamak, faydali isler yapmak artik Allah'tan hayirlisi diyelim
senin hazirmis ne guzel nereye gidecegini evini falan biliyorsun yani
ben sabirla bekliyorum gitmeyi, evimi gormeyi mobilya seçmeyi, gelinlik icinde aklimda fikir yok, fikir edinmiyorumki kolay begeneyim, aklimdakini bulmak zor olurdu ki oyle bir sey yok:)

ya canim desene bir aya kadar artik Türkiyeliyiz bizde...
ah ahhh son iki gunum buralarda (bekar olarak) :çok üzgünüm:

üzülüyo musun kiz..sevin bence..tr daha iyi bosverrrrrrrrrrrrrrrrrr.-))hem sevdigimzi insalnla olcaz ne güzel........bi tek kötü sey ailedne uzakk

uzulmekmi? hmm yok diyemicem
seviniyorumda tabii.. bu ani bekledim uzun süredir..
karisik duygular iste canim, gör bak biraz daha zaman geçsin anlarsin :1rolleyes:
ayriliklar biraz huzunlendiriyor iste, insallah mutlu oluruz...
hayalimdi benim bu, yegenime dayanamiyorum en cok, surekli kucagimda ve masum masum hala diyor hep:( ne bileyim ya aliskanliklar filan
neyseeeee :1hug: guzelliklerden konusalim biz:) sen? sen calismayi dusunuyormusun?

Back