Türkiye Yasta ....

Yumruk attığı videoyu az önce izledim.. İnanamadım, Allahım şaka mı bu?
İstifa seslerine sinirlenip ilerliyor, dikkat edin en öndeki koruma tayyibin yüzüne bakıyor napıyorsun sen diye

Son düzenleme:
Sevgili Mune,
Bu konu da siyaset yapanlara gerekeni yap lütfen ;

"Baba öldüğü an mirası paylaşmak için yırtınan aile gibi ülke. Ne ölüye saygı var ne diriye."

yazık ...

Hiç mi canınız acımıyor ? 250 can gitti, parmağınızı kesseniz sızlar hiç mi içiniz acımadı ?

Savunanlara da topa tutanlara da yazıklar olsun ....

Kazen'in yazdıklarını hatırlatmakta fayda var, birilerini mi eleştireceksiniz, maden de olanların sorumlularını, nedenlerini mi sorgulayacaksınız o zaman topik açın, bu topik yeri değil.

ne acı allahım ne acı yürek dayanmıyo izlemeye duymaya görmeye düşünmeye nasılda uyuyoruz yiyoruz içiyoruz hayatlar karardı babalar gitti ne cok ocak söndü allahım rahmet yagdır somaya sabırlar ver yakınlarına eşler çocuklar anneler ............çok acı:14:

Kazen'in yazdıklarını hatırlatmakta fayda var, birilerini mi eleştireceksiniz, maden de olanların sorumlularını, nedenlerini mi sorgulayacaksınız o zaman topik açın, bu topik yeri değil.

Mune allah aşkına artık o topik bu topik olayı mı kaldı?
Böyle bir kısıtlamayı saçma buldum açıkçası, uyarıda gereksizdi ama yinede öyle isteniyorsa kurallara uyarım ben.
Özür dilerim kendi adıma.

O görüntüleri izlediğimde kanım dondu bu nasıl bir öfke nasıl bir vicdan kendilerine hiç söz söylenmiyecek tahammülleri yok,

hemen tekme tokat girişiyorlar bu ülkenin başbakanına hiç yakışıyor mu?

Birde bizler Yusuf Yerkel denen şahısa ceza vermelerini bekliyoruz adamın nerden cesaret aldığı belli onlar için olağan şeyler bunlar, inşallah

vatandaşlara uyguladıkları şiddetin cezasını çekerler diyeceğim de hiç ümidim yok yaptıkları yine yanlarına kalacak.

dua edin arkadaşlar şuan dua zamanı şimdi siyaset zamanı değil bölünme zamanı değil sonrasında ihmali olanalrın canı alınsın orta yerde asılsınlar ama şimdi değil şimdi yardım ve dua zamanı:14:

Mune allah aşkına artık o topik bu topik olayı mı kaldı?
Böyle bir kısıtlamayı saçma buldum açıkçası, uyarıda gereksizdi ama yinede öyle isteniyorsa kurallara uyarım ben.
Özür dilerim kendi adıma.

Dün Kazen yazdı ve sırf siyaset yapıldı diye kaç kişi banlandı, onları düşününce ve Kazen'in ikazı da göz önüne alınırsa burda siyaset yapanlar olması haksızlık değil mi pelin?

Topik açın diyor, buraya siyaset karıştırmayın diyor.

Madene giren işçi sayısının bilinmemesinin nedeni taşeron işçi çalıştırmaktır. Bu yüzden bu ülkeden taşeronluk sistemi kaldırılmalıdır bana göre.
Özel sektörde insan hayatının değeri yok, hep daha fazla para, daha fazla üretim...
Lütfen bu konuda da sessiz kalmayalım. :kkk:
Devlet işçisiyle özel sektör işçisi aynı şartlara, aynı imkanlara sahip olsun!
Devlet, ben kömürü senin için daha ucuza çıkarırım diyene değil; işçilerim benim için her şeyden önemlidir diyene kullak assın!!

Pekş bu manzaraya ne demeli?
Haberlerde amcası çıkıp Kemal'in 15 yaşında olduğunu, kaç senedir o maden ocağında çalıştığını net söyleyemeyeceğini, yalan olmasın şimdi' dediğini duyduk.
Sonra bu çıkan açıklamalar...
Hangisi doğru?
Aziz Nesin'in Yaşar ne yaşar ne yaşamaz eserinin benzerini yaşıyoruz sandım bir an. :53:
$Bnqbv2ZCMAEqIeJ.jpg

Tekme atan o herif cezalandirilmadan nasil yas tutacak bu millet? Icim yanıyor giden canlara neden sadece üzüntü değil öfke de var içimde?

Siyaset değil bu, tüm suçlular cezalandirilmali hala bi açıklama yok. Bu kadar mi ucuz bi insan hayati yuzlerce can gitti ates düştü tüm milletin ocağına kurban olduğum Allahım nasil dinecek bu aci :(

susmaya çalışıyorum. buraya yazmaya çalışıyorum.
ama çok acı ya.. yürek nasıl dayanır buna. yetim kalan okadar çocuk. eşsiz başsız kalan aileler..

"Elektirikler kesik olduğu için madenin içindeki su tahliye edilemedi ve madeni su bastı. " insan hayatı nasıl bukadar ucuz olabiliyor :50:
cenazeler sebze meyve soğutucularında bekletiliyormuş.. sebze meyve düşünebiliyomusun... insanımız için bukadar önlem alındımı acaba :50:

Dün Kazen yazdı ve sırf siyaset yapıldı diye kaç kişi banlandı, onları düşününce ve Kazen'in ikazı da göz önüne alınırsa burda siyaset yapanlar olması haksızlık değil mi pelin?

Topik açın diyor, buraya siyaset karıştırmayın diyor.

İyide burası zaten günceli konuştuğumuz, siyasi paylaşımlarda bulunduğumuz bir alan değil mi?
Hadi o kısmını geçtim. Yaşanılanlar düşünüldüğün de herkes ortak paydada ihmal konusunda, denetimsizlikte birleşmiyor mu?
nasıl siyasete gelmesin nasıl konuşulmasın?
Bence bu uyarının bu şekilde olması konu içeriği bakımından anlamsız. BDV yada başka bir yerdeki bir topik olsa normal derimde bur da olmadı.
Diğer banlananlar da siyaset konuştukları için değil üsluplarından ötürü ceza almalıydı.

Şaka gibi her sabah hemen bilgisayarı açıyorum acaba güzel bi haber var mı diye,ama her defasında daha fazla şok oluyorum :53::53::53: Vatandaşını hırpalamak ne demek ya ne demek? Ben artık hiç bi şey diyememiyorum,Allaha havale ettim hepsini,biliyorum öyle güzel yanıcaklarki onlar günü gelince,tüm Türkiye sevinçle izlicek mahvoluşlarını,kaçışmalarını,eminim gelicek o güzel günler.. Malesef sayı gittikçe artıyor :( Ve şundanda eminimki gerçek sayıyı öğrenemicez hiç,saklıcaklar,1000 kişi içerde 80e yakın sağ kurtulan var :( sayıyı hayal etmek bile istemiyorum :50:

cumhurbaşkanı olayın facia olduğunu, kuralların tekrardan gözden geçirileceğini bildirdi.
*
bir kayıp o ailenin kıyameti demektir dedi
bu demek oluyokii ülkemizde büyük kıyametler kopuyooo :14::14::14::14::14:

Son düzenleme:
Back