İyide burası zaten günceli konuştuğumuz, siyasi paylaşımlarda bulunduğumuz bir alan değil mi?
Hadi o kısmını geçtim. Yaşanılanlar düşünüldüğün de herkes ortak paydada ihmal konusunda, denetimsizlikte birleşmiyor mu?
nasıl siyasete gelmesin nasıl konuşulmasın?
Bence bu uyarının bu şekilde olması konu içeriği bakımından anlamsız. BDV yada başka bir yerdeki bir topik olsa normal derimde bur da olmadı.
Diğer banlananlar da siyaset konuştukları için değil üsluplarından ötürü ceza almalıydı.
Mune özür diliyorum senden , sorunun muhatabı sensin ama fikrimi söylemek isterim.
Pelinyaman, tamam haklı olarak eleştirilerde bulunuyorsunuz, itiraz ediyorsunuz ama yüreği herkesin ki gibi yanmakla beraber sizin itirazlarınıza tepkili olan, hükümeti destekleyen arkadaşların varlığını da kabul edelim lütfen. siz bir eleştiri getirdiğinizde hassasiyeti bulunan bu arkadaşlar otomatik olarak tepki gösteriyo sonra olay bir iki mesajdan çıkıp senin partin benim partim olayına dönüşüyo. bu arada hayatını kaybeden onca canımız için atılan mesajlar, içerikler, havada kalıyo. bence bu haksızlık. saygısılzık. benim görüşüm bu.
Son düzenleme: