Türkiye Yasta ....

Tüm madenler kapatılsın, hatta çalışanlar iş bıraksın, gerekli önlemler alınıncaya kadar kimse o zindanlara girmesin :14::14::14::14:

mecburiyeti olmasa kim girer oraya arkadasim.
Baska yerde calisma veya isi birakma imkani olan insan hic dayanir mi bunca cileye?
Dün görmedik mi kurtarildiktan sonra, yine madende calisicam kredi borcum var diyen babayi...:43:
Hepsi öyle, bi kac hafta gecer yine döner hepsi madene. Ekmek parasi, can pahasina olsada

Soma da hayatını kaybeden herkese ALLAH tan rahmet ailelerine baş sağlığı diyorum.İnşallah biran önce böyle ihmalli yapanlar cezalarını bulurda yanan yüreklere bir damla su olur.
HEPİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN...

mecburiyeti olmasa kim girer oraya arkadasim.
Baska yerde calisma veya isi birakma imkani olan insan hic dayanir mi bunca cileye?
Dün görmedik mi kurtarildiktan sonra, yine madende calisicam kredi borcum var diyen babayi...:43:
Hepsi öyle, bi kac hafta gecer yine döner hepsi madene. Ekmek parasi, can pahasina olsada

Aynen öyle maalesef :50:
Demin bi videoda seyrettim hatta 2 sayfa önce paylaşılmış, gezi programı Soma'daki madencilerle konuşuyor, 'bizim başka yapacak işimiz yok' diyorlar. Ben yerüstünde çalışamam diyor adam.
Bu zor şartların düzeltilmesi lazım :14:

Yumruk attığı kişinin kadın olduğu söyleniyor....

Onu tam seçemedim korumalar yüzünden. Istifa edecek mı hayır tokat attıgı her kimse dhkpcli resimleri fln yayınlanır koku kapanir

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben de inanamadım o kadar sınırlıydi ki istifa sesleri ona yumruk atabilme cüretini verdi. Yazıklar olsun

marketten çıkarken ki surat ifadesi sinirini belli ediyor zaten.
söylenecek söz kalmadı artık

Asla bir eleştiri kabul edemiyorlar.

Dün biri tekme atar bugün ülkenin başbakanı vatandaşına yumruk atar.

Sebep ne? Başbakan'a karşı gelmek....

Son düzenleme:

Aaaaa onlar alışık canım padişahım cok yasa cümlelerine dumur oldu adam

Tokat attığını ben de ayırt edemedim ama orda bi hengame oldu baya. Olay anını yaşayan konuşsa keşke,ama imkansız çoktan susturulmuştur.

Aynen öyle çoktan almışlardır gözaltına.
Böyle birşeyi açık açık yapacağını sanmıyorum ben zaten.

Yazıklar olsun ya hakikaten hiç bir hakkımız helal olmasın. Nasıl bir egodur nasıl bir koltuk sevdasidir. Ya sen kimsin bu ülkenin basbakanisin sen napiosun ya bi dön bak. Milletin canı gitti babalar eşler oğullar gitti ya. Allahım biri de çıkıp demiyoki hataliyiz istifa ediyoruz. Şimdiye kadar on kere o tekme atan yaratigin isine son verilmesi lazımdı. Hani haber? Aa yok ama dimi kimbilir nasıl kışkırttilar haklidir kesin.

Back