- 15 Mayıs 2012
- 3.095
- 2.708
- 83
- 34
evet bilen arkadaşlar link ekleyecektir, ben mynet den izledim. bir seferde değil. bi kaç defa vuruyor.
Lütfen elinde olan görüntü paylaşsın. Bu bir suçtur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bilen arkadaşlar link ekleyecektir, ben mynet den izledim. bir seferde değil. bi kaç defa vuruyor.
Tüm madenler kapatılsın, hatta çalışanlar iş bıraksın, gerekli önlemler alınıncaya kadar kimse o zindanlara girmesin![]()
Ben de inanamadım o kadar sınırlıydi ki istifa sesleri ona yumruk atabilme cüretini verdi. Yazıklar olsun
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yumruk attığı kişinin kadın olduğu söyleniyor....
mecburiyeti olmasa kim girer oraya arkadasim.
Baska yerde calisma veya isi birakma imkani olan insan hic dayanir mi bunca cileye?
Dün görmedik mi kurtarildiktan sonra, yine madende calisicam kredi borcum var diyen babayi...
Hepsi öyle, bi kac hafta gecer yine döner hepsi madene. Ekmek parasi, can pahasina olsada
Ben de dikkat ettim saçları uzundu.
Ama kadın olduguna ihtimal veremem, veremedim:26:
Yumruk attığı kişinin kadın olduğu söyleniyor....
Ben de inanamadım o kadar sınırlıydi ki istifa sesleri ona yumruk atabilme cüretini verdi. Yazıklar olsun
marketten çıkarken ki surat ifadesi sinirini belli ediyor zaten.
söylenecek söz kalmadı artık
Bu konuda paylaşıldı
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719329&page=5
Asla bir eleştiri kabul edemiyorlar.
Dün biri tekme atar bugün ülkenin başbakanı vatandaşına yumruk atar.
Sebep ne? Başbakan'a karşı gelmek....
Bir hamle yaptığı belli ama tam görülmüyor tokat attığı an![]()
Tokat attığını ben de ayırt edemedim ama orda bi hengame oldu baya. Olay anını yaşayan konuşsa keşke,ama imkansız çoktan susturulmuştur.
Aaaaa onlar alışık canım padişahım cok yasa cümlelerine dumur oldu adam
Tokat attığını ben de ayırt edemedim ama orda bi hengame oldu baya. Olay anını yaşayan konuşsa keşke,ama imkansız çoktan susturulmuştur.
Asla bir eleştiri kabul edemiyorlar.
Dün biri tekme atar bugün ülkenin başbakanı vatandaşına yumruk atar.
Sebep ne? Başbakan'a karşı gelmek....