Türkiye Yasta ....

İngbanktan ben ve kardeşim kredi kullandık. Hatta babamda dahil toplamda 6 kez kredi kullanmışızdır. Hiçbir banka sigorta yapmadan kredi vermeyi kabul etmedi. Paşalar gibi kredi tutarı, vade, krediyi kullanan kişinin yaşı ve cinsiyetine göre alıyorlar sigorta ücretlerini. Yoksa krediyi vermiyorlar. Hatta kredi faizlerini konuşmak için hemen hemen tüm bankalarla konuştuğumda bu sigorta olayını hemen öne attılar. Bankalar malesef sigortasız kredi kullandırtmıyorlar. Ama 3 ay erteleme olayı gerçekten örnek bir davranış olmuş.

Dediğim gibi ben bildiğimi söyledim belki yanlış biliyorumdur. Sağ olun aydınlattığınız için.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

chelzy hangi kanalı takıp edıyosun maden ocagını gosteren bı kanal soyleyın bana please........

Halk tv yarm saat önceye kadar veriyordu su anda baska programa geçtiler.Cnn turk ahmet hakanın programında ekran ıkı kareye ayrılmıs bır karede canlı yayını gosterıyor.Hava karardı bırde tam net gorulmuyor.Zaten kamerayı uzaktan gosterıyorlar şu anda.Anca halk tv tekrardan canlı yayına baslayınca gorebılcez sanırım.:50:

simdi mi cikti yarali biri?

Egem, bende söyleyeceklerini zannetmiyorum hic. Insanlarin daha cok öfkelenmesinden korkuyorlar.

Valla şimdi kanalda denk geldim kadın babasını gördü sedyede. Babasıda sedyeden el salladı. Başka bir kadında çıktı benim bütün teyze, hala ve amca çocuklarım öldü dedi. Hepsi madende çalışıyormuş. Yazık geçim kaynakları maden işçiliği olduğu için aynı aileden birçok kayıp çıkabiliyor malesef. Sabahta bir kadın hem eşinin hem abisinin içeride olduğunu söylemişti. Hangi birinin acısını taşısın o yürekler. :14:

Eki Görüntüle 1114121

19.yüzyıldan örneklerle karşımızda

somali-genci-tekmeleyen-basbakanin-sag-kolu-mu-1405141200_m.jpg

Soma'lı genci tekmeleyen Başbakan'ın sağ kolu mu

14.05.2014 20:20
Karakter boyutu :

Sosyal medya aşağıdaki kareyi konuşuyor.
Özellikle twitter’da hızla paylaşıma sokulan fotoğrafa göre; maden faciasının yaşandığı Soma’da bir protestocu genç –jandarmaların yanında olmasına rağmen- takım elbiseli biri tarafından tekmeleniyor.
Peki, kim bu tekmeleyen kişi?
Bu sorunun yanıtına dair de çok çarpıcı bir iddia var.
Sosyal medyada paylaşılan iddiaya göre; o kişi Başbakanlık müşaviri Yusuf Yerkel’den başkası değil!
Bunu söyleyenler hem o tekmeleme anının, hem de Yusuf Yerkel’in Soma’daki karesini alt alta koyup, iki fotoğrafta da aynı takım elbisenin olduğunu belirtiyorlar.
Konuyla ilgili Yusuf Yerkel’den henüz bir açıklama olmadığını da belirtelim.
İŞTE GENCİN TEKMELENME ANI
bnnf7fyiaaewmzv.jpg

İŞTE KANIT OLARAK GÖSTERİLEN O FOTOĞRAF
qwrfasfa.jpg

Odatv.com

kazen bu yapılanları eleştirmek hata mı:50:

Valla şimdi kanalda denk geldim kadın babasını gördü sedyede. Babasıda sedyeden el salladı. Başka bir kadında çıktı benim bütün teyze, hala ve amca çocuklarım öldü dedi. Hepsi madende çalışıyormuş. Yazık geçim kaynakları maden işçiliği olduğu için aynı aileden birçok kayıp çıkabiliyor malesef. Sabahta bir kadın hem eşinin hem abisinin içeride olduğunu söylemişti. Hangi birinin acısını taşısın o yürekler. :14:

benim dedem, babam, kayinbabamda madenci :14:bi aileden bi cok kisi calisiyor dogru diyorsun. Tarifsiz bi aci, insan ne diyecegini bilmiyor.
düne ait bi görüntü o zaman, bu aksam canli cikan olmadi :50:

Ölü sayısı çok fazla..Çok canımız gitti..800 den fazla ölü var o madende. Sağ çıkarılmaları mucize..

Rabbim nasıl bir bela, nasıl bir acıdır bu..Ağlamaktan helak olduk dünden beri:14::14:

Son düzenleme:
Özgür Özel önergemle ilgili fecı sekılde bbnı yanlıs önergeyle yanıltmıslar.Şu anda zaten muhtemelen bunu yapanları azarlıyordur diyor.
Bugun yaklasık 3-4 tv prog.na cıktı ızledıgım.İnşallah bb'nın algı yanıltmasına karsı ınsanlar ızlemişlerdir en azından birini.Gerçekleri görmüşlerdir.

Ölü sayısı çok fazla..Çok canımız gitti..800 den fazla ölü var o madende. Sağ çıkarılmaları mucize..

Rabbim nasıl bir bela, nasıl bir acıdır bu..Ağlamaktan helak olduk dünden beri:14::14:

küçücük karanlık biyerde nefes alamadığımı o can pazarını o korkuyu düşünmeye çalışmak bile korkunç.............

Son düzenleme:

Ne zaman canli yayina denk gelsem cenaze cikiyor ve hemen kamera başka yere çevriliyor

spikerler orada duruyor saymiyor mu? "bir kac" cenaze cikti demekle yetiniyorlar....

Bu ülkede hayatta kalmak için ancak mucize gerekli ne yazik ki....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Artık canli beklemeyin bence. Babamda madenci artik ustlerini kapatip yangini sondurmeye calisirlar dedi

Hayır yaa :50:
bu saate yerin o kadar derinliğinde canlı kalmaz farkındayız ama çıkarılsın hepsi önce ailelerine sonra toprağa teslim edilsin:14:

valla siyasetten anlamam sevmem de konuşmayı ama bugün siyaset günü değil bunu biliyorum... Eski yaşananları konuşmanın ,taraf tutmanın zamanı değil.. gerçekten yardım etmeyi isteyen ve gücü imkanı olanlar varsa slogan atmak polise saldırmak yerine soma'ya gitmeliler .. ailelere destek olmalılar , yemek pişirmeli zorda kalanlara yoldaş olmalılar.. Evet yaşanan çok buyuk adaletsizlik önlem alınmalıydı çok buyuk kayıplar verdik ama şimdi destek olmamız dua etmemiz yardım etmemiz lazım...
bugün bir kez daha gördük ki öyle saf öyle düzgün insanlar var ki ülkemizde ama onlar da canları tehlikede çalışıyorlar.. İşçilerimiz devletin sedyesini kirletmekten çekinir hale gelmiş.. Çizmelerimi çıkarayım... bu söz bile yaşarken onlara verilen değeri anlatmaya yetiyor yazık ki.. yaşamayan bilemez Allah yakınlarına sabır versin..

Son düzenleme:
Arkadaslar maalesf çok korkunc bi durum cok uzulduk ama elden bisey gelmez.en azindan birer fatiha okusak ruhlarina fena olmaz degil mi?..allah yakinlarna sabir olenlere rahmet etsin...

Back