Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kazen bu yapılanları eleştirmek hata mı![]()
Artık canli beklemeyin bence. Babamda madenci artik ustlerini kapatip yangini sondurmeye calisirlar dedi
Merhaba
Şimdi Okypete ile telefonda görüştük. Onun beni anladığını düşünüyorum. İş kazasıdır demeyi asla kabul edemiyorum.
Lakin konu "Maden Ocağında Yangın", taziyeler, düşüncelerdir buranın içeriği diğer paylaşımların sizce yeri mi bunun ?
Okypete'de telefonda söyledim aç bir konu yaz acizleri orada dileyen dilediğini yazsın ama bu başlık bunun yeri değil diye ifa de ettim.
YİLDİZ aciklama yapiyor...:Saat 02.00 ye kadar hazirlik yapilacak saat 02.00 tekrar baslanacakmis calismalara...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ama işte hepsi birbiriyle bağlantılı olaylar,orada yaşananlar,devlet adamlarının acizliği(!),canları yanan insanların isyanına tekmeyle karşılık vermek![]()
Merhaba
Şimdi Okypete ile telefonda görüştük. Onun beni anladığını düşünüyorum. İş kazasıdır demeyi asla kabul edemiyorum.
Lakin konu "Maden Ocağında Yangın", taziyeler, düşüncelerdir buranın içeriği diğer paylaşımların sizce yeri mi bunun ?
Okypete'de telefonda söyledim aç bir konu yaz acizleri orada dileyen dilediğini yazsın ama bu başlık bunun yeri değil diye ifa de ettim.
açın bir başlı kini kusalım ama taziye başlığı uygun mu ? Örnek başbakanın iş kazası olarak görmesini aklım almıyor ama yeri bu başlık değil ki !
valla siyasetten anlamam sevmem de konuşmayı ama bugün siyaset günü değil bunu biliyorum... Eski yaşananları konuşmanın ,taraf tutmanın zamanı değil.. gerçekten yardım etmeyi isteyen ve gücü imkanı olanlar varsa slogan atmak polise saldırmak yerine soma'ya gitmeliler .. ailelere destek olmalılar , yemek pişirmeli zorda kalanlara yoldaş olmalılar.. Evet yaşanan çok buyuk adaletsizlik önlem alınmalıydı çok buyuk kayıplar verdik ama şimdi destek olmamız dua etmemiz yardım etmemiz lazım...
bugün bir kez daha gördük ki öyle saf öyle düzgün insanlar var ki ülkemizde ama onlar da canları tehlikede çalışıyorlar.. İşçilerimiz devletin sedyesini kirletmekten çekinir hale gelmiş.. Çizmelerimi çıkarayım... bu söz bile yaşarken onlara verilen değeri anlatmaya yetiyor yazık ki.. yaşamayan bilemez Allah yakınlarına sabır versin..
o zaman bir arkadaşımız bu konuyla alakalı bir başlık açsın..ve konuşmalara orada devam edilsin..açın bir başlı kini kusalım ama taziye başlığı uygun mu ? Örnek başbakanın iş kazası olarak görmesini aklım almıyor ama yeri bu başlık değil ki !
Özgür Özel önergemle ilgili fecı sekılde bbnı yanlıs önergeyle yanıltmıslar.Şu anda zaten muhtemelen bunu yapanları azarlıyordur diyor.
Bugun yaklasık 3-4 tv prog.na cıktı ızledıgım.İnşallah bb'nın algı yanıltmasına karsı ınsanlar ızlemişlerdir en azından birini.Gerçekleri görmüşlerdir.
Defalarca ikaz ettim, acılarınıza üzüntülerinize verdim yazdıklarınızı, bende üzülüyorum, Allah biliyor dünden beri döktüğüm gözyaşını, sabrettim, üstelik herkes gibi uykusuzum, keşke tüm canlar sağ olaydı ben uykusuzluğa razıyım, üstelik hastayım da, ilaçla duruyorum, acı ve siyasi parti yarışından sıkıldım.
Karşılıklı laf söylenip acıyı bırakıp birbirlerinize laf sokmalarınızdan bıktım.
Cezalara başladım, itirazlarınızı yapmakta özgürsünüz, mercii belli beni de bulabilirsiniz, Kazen'e ulaşabilirsiniz.
Ama artık bırakın partileri, yasımızı tutalım.