Türkiye Yasta ....

insanların acılarına bile saygısı yok bunların sinirden deliriyorum :47::47:

Anlayamıyorum ben bu insanları..o kadar insanımızı gazdan,kapsülden kaybettik..Hala aynı şeyler devam ediyor,nasıl bi vicdan bu? polis yakını var mı? ne diyorlar bu duruma? neden bu şiddete devam ediyorlar? ekmek parası diyenler,ekmek parası insan döverek mi kazanılıyor? ben yokum bu işte demek bu kadar mı zor? Hiç bir şeyden ders alamıyoruz biz,polis müdahale etmese belkide bu kadar kargaşa çıkmıcak..

Tatlım amir memur ilişkisi derler genelde ...malesef polis emredileni yapıyor ,yapmasa fişlenıyor ..bir po yakını olarak ...aynen doğru diyorsun ,keşke mudehale olmasa ama ,:50:emir yukardan geliyor ,oalttakine ,alttaki kendi altındakine derken ,polise yapacak bişiy kalmıyor malesef

$BnnPH4FIIAABDup.png

Bu dun gece aldigim bir mail. Soma'li birinden. Kendisiyle yazistim, noktasina virgulune dokunmadan paylasiyorum.
umut özkırımlı @UOzkirimli

yapma thirty ya
burnumun direği sızladı :14:

içim parçalandı .......

Bende kahroldum :43: Tvyi aciyorsun arka planda ardi ardina cenazeler cikartiliyor,
önde konusan salaklar yasadan, sigortadan, muhalefetten, akpden, kilicdaroglugundan bahsediyor.
Bi insanlik drami yasaniyor, bi felaket.
Orda insanlar babasini, kardesini, kocasini bekliyor... Öndekiler bana amerika bassagligi diledi diyor...
Banane ya BANANE amerikadan, akpden, kilicdaroglundan.

Icimiz yandi, kahrolduk, bittik. Kim geri getirebilecek orda hayatini kaybedenleri? Amerikanin bas sagligi dilegi mi?

Kadermis, kazaymis... Nedense bu kader hep türkiyedeki iscilerin kaderi, nedense bu kazalar hep en fakirleri vuruyor.
100 sene önce bilmem nerdede maden kazasi yasanmis, ay cok icim rahatladi...
100 sene önce orda olmasi o ici yanan ailelerin icine su serpecek simdi...

Bi susun ya SUSUN! Ölülerin üzerine bari yapmayin siyaseti, propagandayi...
Yasarken saygi duymadiniz, bari öldüklerinde saygi duyun...

Su an oyle bi haber duydumki icerden gelen bi arkadas anlatti. Olu sayisinin 1000 den fazla oldugunu icerde bolmelerde cep denilen yerlerde yuzlerce cesedin ust uste yigildigini disari gece vatandasi uzaklastirip cikarmayi dusunuldugunu soyledi sok oldum. Sayi neden tam aciklanmiyor ve neden o cesetler neden asagida biriktiriliyor. Ya iclerinde yasiyan varsa.

offff offfff inşallah doğru değildir:50:

Ölen işçilerin toplu oldugu bir yere denk geldiler sanırım ki ard arda cıkarıyorlar.Hepsi şişmiş sıgmıyor resmen sedyeye.Dün son nefeslerini verdiler demekki:14::14:

chelzy hangi kanalı takıp edıyosun maden ocagını gosteren bı kanal soyleyın bana please........

Su an oyle bi haber duydumki icerden gelen bi arkadas anlatti. Olu sayisinin 1000 den fazla oldugunu icerde bolmelerde cep denilen yerlerde yuzlerce cesedin ust uste yigildigini disari gece vatandasi uzaklastirip cikarmayi dusunuldugunu soyledi sok oldum. Sayi neden tam aciklanmiyor ve neden o cesetler neden asagida biriktiriliyor. Ya iclerinde yasiyan varsa.

tahmin ettiğim gibi:43:

Neden mi ablam? Bu ülke ne zaman seffaf oldu ki simdi olsun.
Dakka basi bi ceset cikiyor iceriden hala 250 diyorlar, kimi kandiriyorlar?

Hayat sigortasını bankalar belli bir para karşılığı yapıyor. Sen eğer kredi çekerken o parayı verirsen öldükten sonra borcun siliniyor. İng bank bu sigorta olmayanlarında borcunun silineceğini açıkladı. Ayrıca Soma şubelerindeki bütün müşterilerinin kredi borçları 3 ay faizsiz olarak ertelemişler.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İngbanktan ben ve kardeşim kredi kullandık. Hatta babamda dahil toplamda 6 kez kredi kullanmışızdır. Hiçbir banka sigorta yapmadan kredi vermeyi kabul etmedi. Paşalar gibi kredi tutarı, vade, krediyi kullanan kişinin yaşı ve cinsiyetine göre alıyorlar sigorta ücretlerini. Yoksa krediyi vermiyorlar. Hatta kredi faizlerini konuşmak için hemen hemen tüm bankalarla konuştuğumda bu sigorta olayını hemen öne attılar. Bankalar malesef sigortasız kredi kullandırtmıyorlar. Ama 3 ay erteleme olayı gerçekten örnek bir davranış olmuş.

korkunççç inanamıyorum ya doğru olmamalı 1000 kişi ne demek ..... dediğin gibi ya yaşıyan varsa ....

Neden mi ablam? Bu ülke ne zaman seffaf oldu ki simdi olsun.
Dakka basi bi ceset cikiyor iceriden hala 250 diyorlar, kimi kandiriyorlar?

aynen aynen,sürekli ceset çıkarken sayı hiç yükselmiyor.bakan söylemişti zaten artık sayı vermeyeceğiz diye:50:

Sevgili Mune,
Bu konu da siyaset yapanlara gerekeni yap lütfen ;

"Baba öldüğü an mirası paylaşmak için yırtınan aile gibi ülke. Ne ölüye saygı var ne diriye."

yazık ...

Hiç mi canınız acımıyor ? 250 can gitti, parmağınızı kesseniz sızlar hiç mi içiniz acımadı ?

Savunanlara da topa tutanlara da yazıklar olsun ....

Allah'ım bukadar acının içinde şimdi babasının yaralı olarak sedyede kurtulduğunu gören kızın sevincini gördüm. Allah bekleyen herkese o mutluluğu yaşatsın inşallah. Daha fazla acı yaşamasın bu aileler.

Allah'ım bukadar acının içinde şimdi babasının yaralı olarak sedyede kurtulduğunu gören kızın sevincini gördüm. Allah bekleyen herkese o mutluluğu yaşatsın inşallah. Daha fazla acı yaşamasın bu aileler.

simdi mi cikti yarali biri?

Egem, bende söyleyeceklerini zannetmiyorum hic. Insanlarin daha cok öfkelenmesinden korkuyorlar.

Back