Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlayamıyorum ben bu insanları..o kadar insanımızı gazdan,kapsülden kaybettik..Hala aynı şeyler devam ediyor,nasıl bi vicdan bu? polis yakını var mı? ne diyorlar bu duruma? neden bu şiddete devam ediyorlar? ekmek parası diyenler,ekmek parası insan döverek mi kazanılıyor? ben yokum bu işte demek bu kadar mı zor? Hiç bir şeyden ders alamıyoruz biz,polis müdahale etmese belkide bu kadar kargaşa çıkmıcak..
"Abi Mahmut çıkmadı. Mahmut çıkamadı! Beni bırakın bekarım onu alın abi. Onun karısı hamile."
Bu nasil bi aci ALLAHIM...
"Abi Mahmut çıkmadı. Mahmut çıkamadı! Beni bırakın bekarım onu alın abi. Onun karısı hamile."
yapma thirty ya
burnumun direği sızladı
içim parçalandı .......
Ölen işçilerin toplu oldugu bir yere denk geldiler sanırım ki ard arda cıkarıyorlar.Hepsi şişmiş sıgmıyor resmen sedyeye.Dün son nefeslerini verdiler demekki
Su an oyle bi haber duydumki icerden gelen bi arkadas anlatti. Olu sayisinin 1000 den fazla oldugunu icerde bolmelerde cep denilen yerlerde yuzlerce cesedin ust uste yigildigini disari gece vatandasi uzaklastirip cikarmayi dusunuldugunu soyledi sok oldum. Sayi neden tam aciklanmiyor ve neden o cesetler neden asagida biriktiriliyor. Ya iclerinde yasiyan varsa.
offff offfff inşallah doğru değildir
Su an oyle bi haber duydumki icerden gelen bi arkadas anlatti. Olu sayisinin 1000 den fazla oldugunu icerde bolmelerde cep denilen yerlerde yuzlerce cesedin ust uste yigildigini disari gece vatandasi uzaklastirip cikarmayi dusunuldugunu soyledi sok oldum. Sayi neden tam aciklanmiyor ve neden o cesetler neden asagida biriktiriliyor. Ya iclerinde yasiyan varsa.
Hayat sigortasını bankalar belli bir para karşılığı yapıyor. Sen eğer kredi çekerken o parayı verirsen öldükten sonra borcun siliniyor. İng bank bu sigorta olmayanlarında borcunun silineceğini açıkladı. Ayrıca Soma şubelerindeki bütün müşterilerinin kredi borçları 3 ay faizsiz olarak ertelemişler.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Neden mi ablam? Bu ülke ne zaman seffaf oldu ki simdi olsun.
Dakka basi bi ceset cikiyor iceriden hala 250 diyorlar, kimi kandiriyorlar?
Allah'ım bukadar acının içinde şimdi babasının yaralı olarak sedyede kurtulduğunu gören kızın sevincini gördüm. Allah bekleyen herkese o mutluluğu yaşatsın inşallah. Daha fazla acı yaşamasın bu aileler.