Türkiye Yasta ....

BnnIV_1IAAEqzvw.jpg:large

Can Dündar ‏@candundaradasi 10 dk.
Bana "beyin" takımını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim.

Adam bakan olacak ilerde göze girmesi gerek değil mi?

Bak sayın başbakanını nasıl koruyor,vicdan yoksunu yaratık.

tekmelediğide ölen şehit maden işçimizin yakınıymış. Allah bunun hesabını sorar bir gün buna.

Son düzenleme:
somali-genci-tekmeleyen-basbakanin-sag-kolu-mu-1405141200_m.jpg

Soma'lı genci tekmeleyen Başbakan'ın sağ kolu mu

14.05.2014 20:20
Karakter boyutu :

Sosyal medya aşağıdaki kareyi konuşuyor.
Özellikle twitter’da hızla paylaşıma sokulan fotoğrafa göre; maden faciasının yaşandığı Soma’da bir protestocu genç –jandarmaların yanında olmasına rağmen- takım elbiseli biri tarafından tekmeleniyor.
Peki, kim bu tekmeleyen kişi?
Bu sorunun yanıtına dair de çok çarpıcı bir iddia var.
Sosyal medyada paylaşılan iddiaya göre; o kişi Başbakanlık müşaviri Yusuf Yerkel’den başkası değil!
Bunu söyleyenler hem o tekmeleme anının, hem de Yusuf Yerkel’in Soma’daki karesini alt alta koyup, iki fotoğrafta da aynı takım elbisenin olduğunu belirtiyorlar.
Konuyla ilgili Yusuf Yerkel’den henüz bir açıklama olmadığını da belirtelim.
İŞTE GENCİN TEKMELENME ANI
bnnf7fyiaaewmzv.jpg

İŞTE KANIT OLARAK GÖSTERİLEN O FOTOĞRAF
qwrfasfa.jpg

Odatv.com

Allah hepsine hidayet,vijdan nasip etsin inşallah:50:

Evet canım kredi kullandırılırken hayat sigortası yapılıyor. Çevremde 2 kişinin öldükten sonra bu sigortadan dolayı banka borcunu sildi. İki farklı bankaydı üstelik. Yani prosedür bu. Bankalar kendilerini güvenceye almadan o kadar parayı vermezler. Sigortadan çıkartacaklar zaten. Kredi kullanırken o kadar hayat sigortası parası ödüyoruz boşuna değil.

Hayat sigortasını bankalar belli bir para karşılığı yapıyor. Sen eğer kredi çekerken o parayı verirsen öldükten sonra borcun siliniyor. İng bank bu sigorta olmayanlarında borcunun silineceğini açıkladı. Ayrıca Soma şubelerindeki bütün müşterilerinin kredi borçları 3 ay faizsiz olarak ertelemişler.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ölen işçilerin toplu oldugu bir yere denk geldiler sanırım ki ard arda cıkarıyorlar.Hepsi şişmiş sıgmıyor resmen sedyeye.Dün son nefeslerini verdiler demekki:14::14:

Hangi kanal..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayat sigortasını bankalar belli bir para karşılığı yapıyor. Sen eğer kredi çekerken o parayı verirsen öldükten sonra borcun siliniyor. İng bank bu sigorta olmayanlarında borcunun silineceğini açıkladı. Ayrıca Soma şubelerindeki bütün müşterilerinin kredi borçları 3 ay faizsiz olarak ertelemişler.

Bankalar Kredi çekene Sigorta yapıp menfaattar olarak kendilerini gösterir
Bu sigorta olmadan zaten kredi vermemişlerdir borç silme işim şov kısmı ama borç etleme kararları güzel olmuş.

Hangi kanal..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Az onceye kadar halk tv canlı verıyordu.Muhtemelen ıstanbuldakı goruntulerden sonra tekrardan baaglanır Somaya.Dün sabaha kadar bu kanaldan takıp ettik çünkü.

böyle bir günde bari yapmayın yeter ya
ciğerimiz yandı bırakında insanlar rahat rahat acılarını yaşasınlar bagırsınlar ağlasınlar

Anlayamıyorum ben bu insanları..o kadar insanımızı gazdan,kapsülden kaybettik..Hala aynı şeyler devam ediyor,nasıl bi vicdan bu? polis yakını var mı? ne diyorlar bu duruma? neden bu şiddete devam ediyorlar? ekmek parası diyenler,ekmek parası insan döverek mi kazanılıyor? ben yokum bu işte demek bu kadar mı zor? Hiç bir şeyden ders alamıyoruz biz,polis müdahale etmese belkide bu kadar kargaşa çıkmıcak..

Bankalar Kredi çekene Sigorta yapıp menfaattar olarak kendilerini gösterir
Bu sigorta olmadan zaten kredi vermemişlerdir borç silme işim şov kısmı ama borç etleme kararları güzel olmuş.

Çok yakın bir tanıdığım öldü geçenlerde araba sigortası vardı. Öldü arabayı satıp krediyi kapattılar. Dedim ee kredi sigortası diye bir şey. Dedi biz onu yaptırmadık ne de olsa genciz diye. Sonra öğrendimki o kişinin isteğine bağlı ve belli bir ücret karşılığındaymış. Benim duyduğum bu o yüzden aktarmak istedim.

Polis yine coşmuş....

Koyun Türk halkı olduğu müddetçe,bu adamlar kendilerinde bu güveni buluyorlar.adım gibi de eminim bu genel seçimde yine bu şerefsizler başa gelecek.:47::47:sinirden iş yerinde kuduruyorum ya resmen Allah hepsini kahretsin.

Anlayamıyorum ben bu insanları..o kadar insanımızı gazdan,kapsülden kaybettik..Hala aynı şeyler devam ediyor,nasıl bi vicdan bu? polis yakını var mı? ne diyorlar bu duruma? neden bu şiddete devam ediyorlar? ekmek parası diyenler,ekmek parası insan döverek mi kazanılıyor? ben yokum bu işte demek bu kadar mı zor? Hiç bir şeyden ders alamıyoruz biz,polis müdahale etmese belkide bu kadar kargaşa çıkmıcak..

Zaten polisin müdahale etmediği yerde olay çıkmıyor gezi eylemlerinden biliyorum halk eylemini yapıyor sloganını atıyor ama asla birbirine ve etrafa zarar vermiyor ne zaman polis müdahalesi başlıyor insan çıldırıyor haklı olarak yapılan zulüme...

Koyun Türk halkı olduğu müddetçe,bu adamlar kendilerinde bu güveni buluyorlar.adım gibi de eminim bu genel seçimde yine bu şerefsizler başa gelecek.:47::47:sinirden iş yerinde kuduruyorum ya resmen Allah hepsini kahretsin.

Ağzını bozma arkadaşım,bize yakışmaz.

Öfkeni yaşa ama böyle değil. Hepimiz kahroluyoruz ve eleştiriyoruz ama hakaret etmeyelim.

Onlar bize her şeyi reva görsün,ama biz yapmayalım.Biz İNSANIZ.

Back