Türkiye Yasta ....

$10382376_756793351038563_4979383423705894502_o.jpg

Ellerin ayaklarin kirilsin vicdansiz...
O yuzunde ki nefretin gecme suresi kadar omrun olmasin...

Evet su varmis içerde çok fazla.... şişmiş cenazeler kaldiramiyoruz diyor....

Ve kaç ölü var sorusuna nasil cevap verdiği dikkatini çekti mi Chelzy... Öyle bir coookk dedi ki benim umudum kalmadi....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynenn bir rakam bile veremiyorlar artık oyle bir dedi ki ...

Özgür ozel cok carpici şeyler anlatıyor...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Offff çizmelerimi çıkarayım mı dediği videoyu izledikçe ağlıyorum ben ya... Nasıl bir garibanlık bu, kendini bir sedyeden değersiz görmüş, öyle hissettirmişler demek ki hayatı boyunca. Allah kahretsin bu düzeni. Ben evimde rahat rahat yemeğimi yerken her şey bu garibanların başına geliyor ya ben kendimden, yediğim ekmekten, aldığım nefesten utanır oldum...

somali-genci-tekmeleyen-basbakanin-sag-kolu-mu-1405141200_m.jpg

Soma'lı genci tekmeleyen Başbakan'ın sağ kolu mu

14.05.2014 20:20
Karakter boyutu :

Sosyal medya aşağıdaki kareyi konuşuyor.
Özellikle twitter’da hızla paylaşıma sokulan fotoğrafa göre; maden faciasının yaşandığı Soma’da bir protestocu genç –jandarmaların yanında olmasına rağmen- takım elbiseli biri tarafından tekmeleniyor.
Peki, kim bu tekmeleyen kişi?
Bu sorunun yanıtına dair de çok çarpıcı bir iddia var.
Sosyal medyada paylaşılan iddiaya göre; o kişi Başbakanlık müşaviri Yusuf Yerkel’den başkası değil!
Bunu söyleyenler hem o tekmeleme anının, hem de Yusuf Yerkel’in Soma’daki karesini alt alta koyup, iki fotoğrafta da aynı takım elbisenin olduğunu belirtiyorlar.
Konuyla ilgili Yusuf Yerkel’den henüz bir açıklama olmadığını da belirtelim.
İŞTE GENCİN TEKMELENME ANI
bnnf7fyiaaewmzv.jpg

İŞTE KANIT OLARAK GÖSTERİLEN O FOTOĞRAF
qwrfasfa.jpg

Odatv.com

Bu haberide,fotoğraflları da Allah korkuları var en azından,namazlarında oruçlarındalar diye malum partiye oy veren arkadaşların gözüne sokmak lazım.Ya bir insan da hiç mi vicdan olmaz ya,bazen gerçekten merak ediyorum bu adamlarla aynı Tanrı'ya mı inanıyorum diye.Kendi yandaşlarını da alıp def olup gitseler de huzur içinde yaşasak.Bu herifleri gördükçe hümanist kimliğimden sıyrılıyorum,hala da Sümeyye'nin trolleri gelmiş bu namussuzları savunuyorlar.

O kadar saçma konuştu ki tamamını dinlemeden kapattım tv yi.
Kendimizi hangi yılla kıyaslıyoruz. Yeri geldi mi günümüzü çok iyi biliyor yeri geldi mi de bir asır öncesinden örnek veriyor.
Ölü sayısı çoğalmasın diye umut ediyorum fakat içeride daha çok kişi varmış ve sağ olarak çıkacakları çok düşük bir ihtimal...
İnsan eliyle gerçekleşen felaket...

Ölen işçilerin toplu oldugu bir yere denk geldiler sanırım ki ard arda cıkarıyorlar.Hepsi şişmiş sıgmıyor resmen sedyeye.Dün son nefeslerini verdiler demekki:14::14:

Back