Türkiye Yasta ....

Aciklar misin söz sanatini merak ettim? :)

hııı bunlar çok komik ya, istanbul bb de böyle yıkık dökük köprülerin üstüne 'sizin için yaptırdığımız "eserleri" temiz tutalım' yazmış.
ne eseri ulan?
ayrıca babanın parasıyla mı yapıyosun, karının bileziklerini bozdurup mu yaptırdın acaba?
akp zihniyetine göre sanat bu kadar.

Soma da canindan olan yada cani derdine düsen insanlar üzerinden siyaset yapanlara " bu olayi birseylere alet etmeyin" dediginizde, " insallah sizinde basiniza böyle bir felaket gelir" derler..
Neden tekerine comak soktun ne güzel kullaniyordu.
Ya birde orada can veren yada orada cani ile ugrasan insanlarin AKP ye oy verdigini bilse düsünün bu insanlar ne der o canlar icin?

Iste sabahtan beri Soma daki canlar bunlarin umrunda degil, bunlarin derdi Soma felaketini kullanmak dedigimiz insan tipi bunlar oluyor.

Soma da yasananlara gercekten üzülen ve dua eden arkadaslar, Allah razi olsun, Rabbim birdaha yasatmasin..

Digerleri, Alllah sizi islah etsin...
Yazıklar olsun size ...yazdıklarınızı okurken içim cız etti :50:halen akp halen oy ...yerin dibine girsin siyasette ,o çok beyendiğiniz partide ,diğer partilerde ...sorgulamadan biat kültürü ne müthiş örnek olurdunuz şu yazdıklarınızla ,siz hangi İNSAN !!tipine giriyorsunuz şu durumda ?
Sizemi düşmüş üzülen dua edenlere alkah razı olsun demek ,kimsinizki siz ,bir partizandan başka !!
Yazıklar olsun ..

Sizin bu söylediginizi konu acildigindan beri bazi kisiler her iki sayfada bir söyleyip durdu..
Bizde cevabini 100. sayfalara gelindiginde dayanamayip verdik.
Geriye gdierseniz bulursunuz.

Ama sizede söyleyeyim neden o önerge reddedildi.
CHP, soma icin verdigi önerge görüsülürken, kürsüye cikip " 1 mayis neden taksimde kutlanmiyor" konusmasi yaptigi icin reddedildi.
Yani Soma icin verilen önergede " neden soma icin önerge verdiklerini, somada nasil bir sorun oldugunu, ne gibi önlemler alinmasi gerektigini" degil, 1 mayisin nerede kutlanmasi gerektigini konustuklari icin reddedildi, anlatabildim mi?

bu bır bant kaydı olsa gerek..

her ıkı sayfada bır ablam aynı seyı yazıp duruyor..

bı salsan da yorumları okusak..

Başbakanı yuhalayanları eleştirmişler... Baretini çıkar siyasete gir demedikleri kaldı. :47:

Neyse alaraey, bosver, urasma hic..
Benim cikmam lazim bir cikamadim..
Bu arada Soma da ki mazlumlara yine devlet elini uzatacak..
AKP gitsin yeterkicilere ne mi olacak?
Yine " aha ülkede kaos cikacak" umudu ile 2 gün avunup sonrasinda unutacaklar Somayi ve giden canlari..
Yine devlet ve duyarli insanlar el uzatacak onlara..

Hadi görüsürüz..

ee birde uzatmasaydı devlet olarak:ssz:
tabii uzatacak. görevi bu

Son düzenleme:
Neyse alaraey, bosver, urasma hic..
Benim cikmam lazim bir cikamadim..
Bu arada Soma da ki mazlumlara yine devlet elini uzatacak..
AKP gitsin yeterkicilere ne mi olacak?
Yine " aha ülkede kaos cikacak" umudu ile 2 gün avunup sonrasinda unutacaklar Somayi ve giden canlari..
Yine devlet ve duyarli insanlar el uzatacak onlara..

Hadi görüsürüz..

görüşürüz ablam hoşçakal ... evet yine el uzatan devlet olacak .. bugün konuşan insanlar yine son model telefonlarında yaışmaya devam edecek ...

Devlet el uzatacak tabi bu bir lütuf değil yapılması gereken zaten niçin vergi ödüyoruz biz bu devlete? :47:

Son düzenleme:
Evet canım doğruyu doğruyu söyleyin eksik söylüyorsunuz diye bağırdı:50:

Fatıh P. acıkladı şimdi.
Tepki sayıyı az gösteriyorsunuz diye...
Dun aksamustu olan hikaye Cengiz Ergün ilk soylemınde sayıyı 157 olarak vermişti de bb bunlara ınanmayın mınvalınde bişeyler demişti.
Özgr özelde ogle vakıtlerı sayının 350 ye ulastıgını soyledı ama ama işte...
Aslında bakma Soma tahmın ediyor kac kısı oldugunu bu sayının:50:

Sabrımızı sınama Allah'ım şu gereksiz kullarını bizden ötede tut ne olur acımız çok fazla dilimi ısırıyorum sabahtan beri !

Devlet ülkeye bizim vergilerimizle bakıyor arkadaşlar bunu burada siyaset yapan herkes biliyor değil mi?

neyse şu kadını alıntılamasak daha iyi olur.

zaten yandaşı da bakanların 700 bin liralık saatlerine, rezalardan aldıkları 500 bin dolarlara alkış tutup milletin bin liralık taksitle aldığı telefonuna laf etmeye başladı. liseli yapmaz bunu. e bebek e.

Soma da canindan olan yada cani derdine düsen insanlar üzerinden siyaset yapanlara " bu olayi birseylere alet etmeyin" dediginizde, " insallah sizinde basiniza böyle bir felaket gelir" derler..
Neden tekerine comak soktun ne güzel kullaniyordu.
Ya birde orada can veren yada orada cani ile ugrasan insanlarin AKP ye oy verdigini bilse düsünün bu insanlar ne der o canlar icin?

Iste sabahtan beri Soma daki canlar bunlarin umrunda degil, bunlarin derdi Soma felaketini kullanmak dedigimiz insan tipi bunlar oluyor.

Soma da yasananlara gercekten üzülen ve dua eden arkadaslar, Allah razi olsun, Rabbim birdaha yasatmasin..

Digerleri, Alllah sizi islah etsin...

1. O verdiği aklını kullanmazsan Allah daha çooook acılar yaşatacak hepimize. Bugün Soma'ya, yarın sana bana.

2. Bizzat kirli bir siyaset yüzünden canını verenlerin hesabını, kime soracağız Weiss, ne önerirsin, köşedeki bakkala mı hesap soralım?

3. "Soma'daki canlar" "Allah" "Rabbim" gibi kelimeleri kullanarak cümleler kurunca "gerçekten üzülmüş" mü oldun şimdi?

Sen Allah'a yaranmak için hiç bir fırsatı kaçırma aman dua iste sağdan soldan, biz vatandaş olarakbu katliamın sorumluluarını bilmek istiyoruz.

Son düzenleme:
hııı bunlar çok komik ya, istanbul bb de böyle yıkık dökük köprülerin üstüne 'sizin için yaptırdığımız "eserleri" temiz tutalım' yazmış.
ne eseri ulan?
ayrıca babanın parasıyla mı yapıyosun, karının bileziklerini bozdurup mu yaptırdın acaba?
akp zihniyetine göre sanat bu kadar.

Aa çok şey yaptılar. Metrobusler metrolar hizli trenlerr.. bizim cebimizden de 5 kuruş para cikmadi zaten.oh ne guzel devlet. Yarinlara cok güzel eserler biraktilar, insan katilleri olarak.

görüşürüz ablam hoşçakal ... evet yine el uzatan devlet olacak .. bugün konuşan insanlar yine son model telefonlarında yaışmaya devam edecek ...

Devletin görevi o biliyor musun? Hani o insanlara yardım etmek onun görevi. Sağlanan fonlar da sevgili başbakanının cebinden çıkmıyor, vergi falan veriyoruz ya hani biz bilir misin? Sen kim oluyorsun da yine devlet elini uzatacak diyorsun. Uzatmasın bir de! Gelsin Obama falan el uzatsın! Şaka mısınız siz ya vallahi ellerim titreyerek yazıyorum. Devlet yardım etmek zorunda! Lütfetmiyor yani. Yazın bunu o kafanıza

Back