Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bb'nın müsavirlerinden Yusuf Yerkel'in protesto eden bır ıscı yakınını tekmelerken kı goruntusunu gordum.
İçim cızz etti.
Bu kadar mı tahammulsunuz siz ? Bu kadar mı? O ınsanları dusunemeecek kadarmısınız ?
İngbank Soma'da hayatını kaybeden müşterilerinin kredi borcunu silmiş.
Bb'nın müsavirlerinden Yusuf Yerkel'in protesto eden bır ıscı yakınını tekmelerken kı goruntusunu gordum.
İçim cızz etti.
Bu kadar mı tahammulsunuz siz ? Bu kadar mı? O ınsanları dusunemeecek kadarmısınız ?
İngbank Soma'da hayatını kaybeden müşterilerinin kredi borcunu silmiş.
tdk da prof olman gerekirken hala burda olmana üzüldüm türkiye böyle bir yeteneği kaybetmemeli
sanal alemde olduğunu unutma sana özene bezena yorum yapacak değildim anlatabildim mi..... bu bile fazla aslında fln demem gerek ...
polemiği ve türkçe bilgilerini bırak bir kenara ekmek böyle çıkmaz ..
SOMA'DAN BİR ARKADAŞIN YAZDIKLARI...
BEN CBÜ KIRKAĞAÇ MYO öğrencisiyim SOMAda olan patlamada ölenlerin sayısı 600'ü geçkin ve çoğu bulunamamış durumda SOMA KIRKAĞAÇ AKHİSAR hastanelerinin morgları dolu BALIKESİR'den soğuk hava depolu TIRLAR getiriliyor. Patlamada ölenlerin kimlikleri belirlenemiyor. Ve yer kalmadığı için cenazeler MEZBAHANE'lere CBU KIRKAĞAÇ MYO'nun deposuna getiriyor.
MEDYA hala ölü sayısını 150-200 gösterip üzerini kapatmaya çalışıyor. Arkadaşlarımız olay yerinde ...
Zaten hayat sigortası yapılıyor. Bildiğim kadarıyla ve çevremde gördüğüm kadarıyla ölen kişinin borcu kapanıyor. Bu durumda bankanın yaptığı zaten olması gereken prosedür.
aynen canımHelal olsun be.
Biz aynı dine,aynı Allah'a inanıyor olamayız.
Zaten hayat sigortası yapılıyor. Bildiğim kadarıyla ve çevremde gördüğüm kadarıyla ölen kişinin borcu kapanıyor. Bu durumda bankanın yaptığı zaten olması gereken prosedür.
Ölünce silinmiyor muydu ?
Ölünce silinmiyor muydu ?
yani zaten ölünce siliniyor o borç,ne büyük iyilik![]()
bunlara insan deniyorsa acılı bir aile yakınına bunu yapacak biri insansa eğer ben istifa ediyorum insanlıktanBb'nın müsavirlerinden Yusuf Yerkel'in protesto eden bır ıscı yakınını tekmelerken kı goruntusunu gordum.
İçim cızz etti.
İşten çıktım
Taksim'den Aksaray'a indim
Yürüdüm; hayat akıyor, f.... ler pazarlıkta, herkes tezgahında
Metro da insanlar telefonlarıyla oyun oynuyor
İndim eve kadar yine yürüdüm
Dükkanlar cıvıl cıvıl, insanlar kıkırdayarak dolaşıyor
Doldum, gerildim
Bir dükkanın önünde durdum, bir bijuteri
Son ses müzik içerisi diskotek gibi
Taştı bardak, içeri girdim iki genç kız
Ayıp değil mi ulusal yas var dedim
Aptal aptal baktılar neyin yası diye
Selaları da mı duymadınız dedim
Sonrasını hatırlamıyorum, verdim veriştirdim
Özür dileriz bilmiyoduk deyip durdular...
Ben aşıktım bu ülkeye yaaa
Lanet olsun bu nasıl bir rahatlıktır
Kimsenin umuru değil
Sıyırmış dediler arkamdan
Biz nasıl böyle olduk
Ben utanırken aldığım nefesten
Nasıl ya nasıl .....
Zor attım kendimi eve, televizyonlar ayrı bir komedi
Kurban olduğum Rabbim, sanırsam aklımı sınıyor