Türkiye Yasta ....

Saglık bakanı geldi ve merdivende cıkarılan cesetle karsılastı.
Sonrası bilindik.Iscısı hala içeride olan yakınlar protesto etti haklı olarak..
Bakan cıkısta yuhalanıyor şu anda katıller sesleri yukselıyor.

Gerçek sesler işte onlar..Balon sesler değil.

trt 1 de şu an yapılması gereken en gereksiz yayın var ... haa daha kötüsü de varmış diyip şükretme zamanı

ben genel den bahsettim ...
okuduğunu anlamayan gençlik nereye gidiyorsun böyle !!! bulamazdık dedim , bulamazdım değil ... iyi oku !!!

Okuduğunu anlayabiliyorsan 15 gün önce Özgür Özel'in meclis konuşmasını dinle bakalım, dinle de gör 15 gün önce adam mecliste Somadaki bu maden ocağıyla ilgili neler söylemiş? Uyarmış mı uyarmamış mı bakalım? Ölümler oluyor, denetlemesi yapılmalı demiş mi dememiş mi? Yazık be size! Genelden bahsetmişsin ya hani, sen gerçekten çok beddua alıyorsundur bu kafayla. Ne kadar yazık! Ha senin başına ters bi iş gelirse de o bedduadan değil Allahın adaletindendir, sizler çanak tutmasanız bu ülke bu halde gelmeyecekti

o cümle bir söz sanatı olabilir mi acaba yada ironi felan ... tamam tamam bundan sonra yorumlarımı ali ata bak seviyesinde tutacağım ironiye vs hiç girmicem anlaşıldı..

söz sanatı mı, normal bir gün olsa çok gülerdim buna. ona deyim denir söz sanatı değil.
ayrıca felan denmez falan denir.
ironini yerim senin.

ek: yada diye bir şey de yoktur. yabadabadu.
ya da diye yazılır.
evet ali ata bak seviyesinde yazsan iyi olur senin için canım.

Son düzenleme:
Yakınlardan biri Fatıh Portakala roportaj veren bır madencıyı mı protesto etti?Ben kaçırdım ?
Çocuk apar topar inmek zorunda kaldı.
Adam tvlerde 200 diyosunuz 400 üstü gibi bişey dedi sankı??

Soma da canindan olan yada cani derdine düsen insanlar üzerinden siyaset yapanlara " bu olayi birseylere alet etmeyin" dediginizde, " insallah sizinde basiniza böyle bir felaket gelir" derler..
Neden tekerine comak soktun ne güzel kullaniyordu.
Ya birde orada can veren yada orada cani ile ugrasan insanlarin AKP ye oy verdigini bilse düsünün bu insanlar ne der o canlar icin?

Iste sabahtan beri Soma daki canlar bunlarin umrunda degil, bunlarin derdi Soma felaketini kullanmak dedigimiz insan tipi bunlar oluyor.

Soma da yasananlara gercekten üzülen ve dua eden arkadaslar, Allah razi olsun, Rabbim birdaha yasatmasin..

Digerleri, Alllah sizi islah etsin...

Biliyorum akpye çoğu oy verdi ama ben dün gece uyumadım ve bütün gün başım çatlıyor.
Üzüldüm İNSAN oldukları için.
Sen herkesi kendin gibi mi sanıyorsun? Herkes haşmetlün gibi vicdansız mı?
Yeter konuşma artık ya off.
İnşallah senin gibilerin yanına kalmaz vicdansızlıkları.

LG-P710 Tapatalk

Cbü kırkaaç kampüsünün alt yolundan kavun soğuk hava deposuna gidiliyor
giden gelen araç ve ceset sayısının tespit edilememesi için çevik kuvvet tarafından kampüse öğrenciler sokulmuyor. okul tatil edildi.
daha dün gece yarısı 200 civarı ölü gittiğini duydum.

dün akşam akhisardaki bir gıda fabrikasından somaya soğuk hava depolu 3 tır gönderilmiş
bugünde tabut getiren tırlar gitmeye devam ediyormuş

depoların içerisinde yardım etmeye çalışanların fikri en az 700 ölü olacağı.
somalı halkın fikri 1000 civarı ölü olduğu yönünde çünkü sigortasız yevmiyeli çalışan sayısı çok fazla.
hatta sigortalıdan çok sigortasız işçi var diyorlar

insanlar yakınlarının cesetlerine ulaşamamaktan korkuyor. çünkü bir çok kişinin de ulaşılamayacak kadar derinde mahsur kalmış olma ihtimali çok büyük
ve insanlar ceset torbaları üzerinden yakınlarını teşhis etmeye çalışıyor $soma ölü.jpg

Türk milletiyse sanal alemde birbirini yemekle meşgul....

Yakınlardan biri Fatıh Portakala roportaj veren bır madencıyı mı protesto etti?Ben kaçırdım ?
Çocuk apar topar inmek zorunda kaldı.
Adam tvlerde 200 diyosunuz 400 üstü gibi bişey dedi sankı??

Evet canım doğruyu doğruyu söyleyin eksik söylüyorsunuz diye bağırdı:50:

o cümle bir söz sanatı olabilir mi acaba yada ironi felan ... tamam tamam bundan sonra yorumlarımı ali ata bak seviyesinde tutacağım ironiye vs hiç girmicem anlaşıldı..

Özgür Özelin konuşmasını dinle dedim okudun mu acaba? Bu maden hakkında 15 gün önce mecliste denetlenmesini istediğini ve reddedildiğini izle dedim. Ama yok canııım ne izleyeceksin seeen. Artık senin zihniyetinde biriyle muhattap olmayacağım, belki uslu bir çocuk olursan bir gün uzun adamı bile görebilirsin. Sana kolay gelsin alıntılayıp sinirimi bozma benim artık.

Neyse alaraey, bosver, urasma hic..
Benim cikmam lazim bir cikamadim..
Bu arada Soma da ki mazlumlara yine devlet elini uzatacak..
AKP gitsin yeterkicilere ne mi olacak?
Yine " aha ülkede kaos cikacak" umudu ile 2 gün avunup sonrasinda unutacaklar Somayi ve giden canlari..
Yine devlet ve duyarli insanlar el uzatacak onlara..

Hadi görüsürüz..

Neyse alaraey, bosver, urasma hic..
Benim cikmam lazim bir cikamadim..
Bu arada Soma da ki mazlumlara yine devlet elini uzatacak..
AKP gitsin yeterkicilere ne mi olacak?
Yine " aha ülkede kaos cikacak" umudu ile 2 gün avunup sonrasinda unutacaklar Somayi ve giden canlari..
Yine devlet ve duyarli insanlar el uzatacak onlara..

Hadi görüsürüz..

Aman Allah korusun görüşmemek üzere.

LG-P710 Tapatalk

Okuduğunu anlayabiliyorsan 15 gün önce Özgür Özel'in meclis konuşmasını dinle bakalım, dinle de gör 15 gün önce adam mecliste Somadaki bu maden ocağıyla ilgili neler söylemiş? Uyarmış mı uyarmamış mı bakalım? Ölümler oluyor, denetlemesi yapılmalı demiş mi dememiş mi? Yazık be size! Genelden bahsetmişsin ya hani, sen gerçekten çok beddua alıyorsundur bu kafayla. Ne kadar yazık! Ha senin başına ters bi iş gelirse de o bedduadan değil Allahın adaletindendir, sizler çanak tutmasanız bu ülke bu halde gelmeyecekti

evet siz cennete biz de cehenneme gideceğiz garantilemişiniz maşşalah öteki tarafı ...

Siz başka bir başlık açıp övünsenize.Burası yeri değil de.

Devletin de bizim paralarımızla yardım ediyor,saatini,gemisini satarak değil.

Back