Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyse şu kadını alıntılamasak daha iyi olur.
zaten yandaşı da bakanların 700 bin liralık saatlerine, rezalardan aldıkları 500 bin dolarlara alkış tutup milletin bin liralık taksitle aldığı telefonuna laf etmeye başladı. liseli yapmaz bunu. e bebek e.
Devlet el uzatacak tabi bu bir lütuf değil yapılması gereken zaten niçin vergi ödüyoruz biz bu devlete?![]()
sürekli sanki kendi cebinden çıkıyormuş gibi davranmak ayrı bir olay zaten.Yok yahu ne vergisi, hayrına yapıyor. Allah başımızdan eksik etmesin.![]()
Kızlar dua topiğine konu açtım.Desteklerinizi bekliyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=719246
söz sanatı mı, normal bir gün olsa çok gülerdim buna. ona deyim denir söz sanatı değil.
ayrıca felan denmez falan denir.
ironini yerim senin.
ek: yada diye bir şey de yoktur. yabadabadu.
ya da diye yazılır.
evet ali ata bak seviyesinde yazsan iyi olur senin için canım.
Ben de susayım, böyle bir günde siyasetten bahsetmeyeyim diyorum ama Başbakan'ın konuşmasını istemeden duyunca (siyasîlerin açıklamalarını özellikle dinlemiyorum çünkü ikiyüzlülük karşısında midem bulanıyor) nevrim döndü. Kendisine tepkilerini gösteren işçilerin yakınlarına "Aranızda provokatörler var ama merak etmeyin onlar 30 Mart'ta cevabını aldı." demek, hele de böyle bir günde hangi vicdanla açıklanabilir ki??
Ben de susayım, böyle bir günde siyasetten bahsetmeyeyim diyorum ama Başbakan'ın konuşmasını istemeden duyunca (siyasîlerin açıklamalarını özellikle dinlemiyorum çünkü ikiyüzlülük karşısında midem bulanıyor) nevrim döndü. Kendisine tepkilerini gösteren işçilerin yakınlarına "Aranızda provokatörler var ama merak etmeyin onlar 30 Mart'ta cevabını aldı." demek, hele de böyle bir günde hangi vicdanla açıklanabilir ki??
Cumhurbaşkanı Çin gezisini iptal etmiş.
Neden sanki lütfetmiş gibi alt yazı geçiyorlar ki. Direkt Soma'ya gidiyor deseler olmuyor mu?
Şu anda Soma Merkez Camiinde kuran okunuyormuş ölen işçilerimiz için.
Ruhları şad olsun.
Maden ocaginda yeni baslayanlara 1300 tl, tecrubelilete 1800 tl maas veriliyor. İsciye sordular calismaya devam edicekmisin diye napiyim borc var diyorAllah yardimcilari olsun. Bu arada madende hayatini kaybedenlerin ailesine 1000 tl verilcekmis yani ulkede yasiyan suruyelilere verilen parayla nerdeyse ayni
![]()