- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.239
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yanibencede gidin bi siz ,hayret birşey ,yani şurda üstünuze kuş pisletse onuda muhalefetten ,cumhr bşknlığı seçimi ık gık diceksiniz ,şuur tutulması böyle birşey işte ,herhangi bir partıyle ilgim yok ,siyasetede bulaşmam ,ama sizin şu yorumunuz midemi bulandırdı ..
yazıklar olsun böyle zihniyete
Dövünsün Med boşver.Ankara-Konya 2 saat,büyüyo da ekonomi.Tamam gitti inceledi,taziye de yaptı sayılır.Daha napsın adam ?
merak etme weisss o beddua ters tepecek , ahanda buraya yazıyorum
kendimi tanır ve bilirim hele Rabbim çok iyi bilir , o yüzden bana işlemez o bedduası .. zaten sanal alemde edilen beddualar tutaydı evin yolunu bulamazdık ... önüne gelene beddua etmeyi alışkanlık haline getirmişler ...
yok almam ne muhatap alcam , yazsın dursun benim umrumda değil şahsen ...
merak etme weisss o beddua ters tepecek , ahanda buraya yazıyorum
kendimi tanır ve bilirim hele Rabbim çok iyi bilir , o yüzden bana işlemez o bedduası .. zaten sanal alemde edilen beddualar tutaydı evin yolunu bulamazdık ... önüne gelene beddua etmeyi alışkanlık haline getirmişler ...
yok almam ne muhatap alcam , yazsın dursun benim umrumda değil şahsen ...
Ben artık herkese insan demiyorum heexe...
Başka bir yerde olsa herkes istifa etmişti. Cidden vicdanları kurumuş dehşet içindeyim ben...
ohaaa kadın ne biçim beddualar alıyosa, beddualar tutsa evin yolunu bulamazdım diyo.
nasıl tiksindirmiş kendinden.
ben genel den bahsettim ...
okuduğunu anlamayan gençlik nereye gidiyorsun böyle !!! bulamazdık dedim , bulamazdım değil ... iyi oku !!!
Bazılarının gerçekten aklı gozune inmiş ....haaala parti sayıklıyorsunuz ,allah korusun acaba sizin ocağınıza düşseydi bu kor ozaman ne yapardınız çokk merak ediyorum!!!
Soma da canindan olan yada cani derdine düsen insanlar üzerinden siyaset yapanlara " bu olayi birseylere alet etmeyin" dediginizde, " insallah sizinde basiniza böyle bir felaket gelir" derler..
Neden tekerine comak soktun ne güzel kullaniyordu.
Ya birde orada can veren yada orada cani ile ugrasan insanlarin AKP ye oy verdigini bilse düsünün bu insanlar ne der o canlar icin?
Iste sabahtan beri Soma daki canlar bunlarin umrunda degil, bunlarin derdi Soma felaketini kullanmak dedigimiz insan tipi bunlar oluyor.
Soma da yasananlara gercekten üzülen ve dua eden arkadaslar, Allah razi olsun, Rabbim birdaha yasatmasin..
Digerleri, Alllah sizi islah etsin...
Aaaa demek beddualar tutsa evin yolunu bulamayacağın kadar beddua alıyorsun? Tüh yerinde olsam kendimden nefret ederdim herhalde, bi insan beddua alıyorsa vardır sebebi, ki bu da belli.
Bakanı yuhalayarak karsıladılar izliyor musunuz?