- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
- 448
Belliydi bu olayın parti savunmasına dönüşeceği zaten
Lanet olsun ya bu ülkede yaşamaktan utanıyorum ya.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belliydi bu olayın parti savunmasına dönüşeceği zaten
99 depreminde de ayni sey oldu, ve daha nicelerinde...
Neden mi, cunku ortada ihmal var, neresinden kirpsanda bir can bile ocak yakar, onlar hala sayilari kirpma derdinde!!
Amac gercekten Soma da hayatini kaybedenler ve suan göcük altinda yasiyor olma ihtimali olan insanlara dua ise, hadi edelim.
Amac bu kazanin nicin oldugu ve birdaha yasanmamasi icin gerekli seylerin yapilmasini saglamaksa hadi elimizden geleni yapalim, birdaha yasanmasin böyle birsey..
Ama amac baska iseeee..
Malesef, evet Cumhurbaskanligi secimi yaklasti, evet bazilari artik amaca ulasma ugrunda herseyi yapabilir ve herseyi kullanabilir ama %52 yine Erdogan diyecek..
Anlamayanlar yine sebebini anlamayacak ama saygi duyacak mecbuuurrrr..
Hani mahallede kavga olurda, kadinlar kavgaya tutusurya " mahalle kavgasi" denir, birde kullandiklari bir dil vardir " mahalle agzi" denir..
Hayatim boyuncaq muhattab almadim böyle insanlari, almam, ölseler, cirpinsalar, delirseler nafile almam.. Kisilik meselesi iste..
Gitmem gerek..
Duyarli arkadaslar dua etmeyi unutmayalim lütfen..
Yükselen Türkiye'yi kıskanıyorsun linka, çok ayıp.![]()
o lafı diyen ben değilim dikkat ettin mi ? hele ağzımdan o laf hiç çıkmaz ... ölümün hiç biri güzel değidir aklını başına topla silkelen ve kendine gel , milletin laflarının vebalini ben çekemem ...
Muhattab alma alaraey.
Insanlara " insallah sizinde basiniza böyle bir felaket gelir" diyebilen bir insanin Amaci zaten Soma daki felaket degildir..
Amaci baska bu tiplerin..
Onun icin hic muhattab olma..
Muhattab alma alaraey.
Insanlara " insallah sizinde basiniza böyle bir felaket gelir" diyebilen bir insanin Amaci zaten Soma daki felaket degildir..
Az önce 70 yaşlarında bir adam dövünüyor ya, dövünüyor..Hem oğlum hem damadım gitti diye..
Birileri de erdoğana laf ettirmemek için burada dövünüyor. Cidden Allah bildiği gibi yapsın.
Muhattab alma alaraey.
Muhattab alma alaraey.
Az önce 70 yaşlarında bir adam dövünüyor ya, dövünüyor..Hem oğlum hem damadım gitti diye..
Birileri de erdoğana laf ettirmemek için burada dövünüyor. Cidden Allah bildiği gibi yapsın.