Türkiye Yasta ....

Bu maden ocagi 2012 de iki kez , 2013 te iki kez , 2014 martta bir kez kontrol edilmis. Mevzuat disi bir duruma rastlanmamis. Kim kontrol etmis , neye gore kontrol etmis. Kac oda kac salon olduguna mi bakilmis acaba. Ah birde su protestocularin ustunde durdugunuz gibi dursaydiniz keske, olen isci sayisi bu kadar fazla olur muydu?

Allah rahmet eylesin. Biz bunu da unuturuz. Neleri unutmadik ki...

Arkadaslar sunlara cevap verip moralinizi iyice bozmayin.
en az 300 kisinin olmesine kaza diyebilen , secimi konusubilen kisiler yazdiklarinizi anliyamaz.
basbakani savunacaz diye ne yapacaklarini sasirmislar.
Allah bunlara merhamet , vicdan , sevgi versin.

Son düzenleme:
Kapat
BnmyxwJIcAEWVyB.jpg:large

Önceki
Sonraki

içim eridi ya:(((((((((

Son düzenleme:
burada insanların canları söz konusu bazıları akp, chp diyor. anlayamıyorum.

dediğiniz şey şunun gibi: bir ahmet var hasan'ı öldürüyor, siz hasan'a üzülüyorsunuz, biz hem hasan'a üzülüp hem de ahmet'in yakalanıp cezasını çekmesini istiyoruz, bunun için çabalıyoruz.

ipuçu: burda ahmet = akp.

katil akp çıkıyor kitabın sonunda.

En çok işe giderken eşine
"oğlumu dışarı çıkar bugün onu dışarda karşılayacağım"diye madene gidip hala haber alınamayan 25 yaşındaki madenci baba yıktı benii

Sizin bu söylediginizi konu acildigindan beri bazi kisiler her iki sayfada bir söyleyip durdu..
Bizde cevabini 100. sayfalara gelindiginde dayanamayip verdik.
Geriye gdierseniz bulursunuz.

Ama sizede söyleyeyim neden o önerge reddedildi.
CHP, soma icin verdigi önerge görüsülürken, kürsüye cikip " 1 mayis neden taksimde kutlanmiyor" konusmasi yaptigi icin reddedildi.
Yani Soma icin verilen önergede " neden soma icin önerge verdiklerini, somada nasil bir sorun oldugunu, ne gibi önlemler alinmasi gerektigini" degil, 1 mayisin nerede kutlanmasi gerektigini konustuklari icin reddedildi, anlatabildim mi?

Anlattın.Haklısın.Tamam ?
Hadı artık.
Gıtmıyomuydun ?

Yani insan kahroluyo yorumlara.. deniyor ya gözyaşında buluşalım bari diye ama gördüğüm kadarıyla yapılmıyo
bunu hükümete çevirmenin ne manası ne gereği var anlayamıyorum.... bu ne yazzık ki bi KAZA arkadaşlar inanılmaz üzücü ve kahredici... ama bunun akp ile nasıl bağdaştırdınız pessssss... chp olsaydı hükümet o zamanda bu yorumlar yazılır mıydı merak ediyorum?
saçma sapan resimler karikatürler konuyo hükümeti eleştiren yapmayın nolur bari bu acımızda Hükümetide diğer partileride eleştirmekten vazgeçin!

ben o kardeşlerimizin RESİMLERİNE değil yapılan KARİKATÜRERE saçma sapan dedim

Kendi kendinle çelişmişsin.Hükümeti de diğer partileri de boşver demişsin,başbakanını eleştirince sinirlenmişsin.AKP ile nasıl mı bağdaştırdık ? Özelliştirmeler,insan hayatının ve emeğinin ucuzluğuyla...Yeter be yeter,kaç can öldü hala adamı savunun ya pes !

beddua edebilmeye gücün var yani , bu felakette bile başına gelsinde gör demeye gücün var yani , hatta böyle üzücü bir olayda bile aklına beddua gelebiliyor yani , beddua herkese işlemez o ağızını yorma, yada daha yararlı şeylere yor , hele sanal alemde zerre kadar tanımadığın bir insana ettiğin için dikkat ette ters tepmesin.. ...

beddua mı canım, çok yanlış anladın, güzel öldüler, şehit oldular. di mi?

13 tane iş güvenlik uzmanı denetlemiş güya demek ki hepsi rüşvet yemiş kesin bu uzmanlar son model arabalarla hava atıyorlardır

bu iş güvenliği uzmanlarının yaptığı iş, işçi saat kaçta gelmiş, baretini takmış mı, yemeğe kaçta ayrıldı...gibi abudik gubidik şeylerle ilgileniyorlar. oturup sabahtan akşama kadar çay içiyorlar. Ama mesleğin içeriği bu değil tabiki :51:

Sizin bu söylediginizi konu acildigindan beri bazi kisiler her iki sayfada bir söyleyip durdu..

CHP, soma icin verdigi önerge görüsülürken, kürsüye cikip " 1 mayis neden taksimde kutlanmiyor" konusmasi yaptigi icin reddedildi.
Yani Soma icin verilen önergede " neden soma icin önerge verdiklerini, somada nasil bir sorun oldugunu, ne gibi önlemler alinmasi gerektigini" degil, 1 mayisin nerede kutlanmasi gerektigini konustuklari icin reddedildi, anlatabildim mi?

Hala konuşuyor musun ya?
Sayısız insan hayatını kaybetti milyonların canı yandı ALOOO.
Cumhurbaşkanlığı seçimiymiş kimi suçlayacağız devletten başka ya ben miyim bunların sorumlusu?
Bence gelmemek üzere git algı yönetimi için aldığın maaşı başka yeri karıştırmak için kazan.

Sevgili Mune senden bu yorum için özür dilerim ama böyle bir günde tahammülüm kalmadı.

LG-P710 Tapatalk

aslında her acıdan nemalananlar onlar değil mi:50:

Çıldırmamak elde değil neyi savunuyorlar anlamıyorum hala o parti, bu parti tüm bakanlar, milletvekilleri istifa etsin umrumda değil birileri hala seçim diyor hangi koltuk o insanların canından daha önemli:47::47:

Son düzenleme:
Amac gercekten Soma da hayatini kaybedenler ve suan göcük altinda yasiyor olma ihtimali olan insanlara dua ise, hadi edelim.
Amac bu kazanin nicin oldugu ve birdaha yasanmamasi icin gerekli seylerin yapilmasini saglamaksa hadi elimizden geleni yapalim, birdaha yasanmasin böyle birsey..
Ama amac baska iseeee..

Malesef, evet Cumhurbaskanligi secimi yaklasti, evet bazilari artik amaca ulasma ugrunda herseyi yapabilir ve herseyi kullanabilir ama %52 yine Erdogan diyecek..
Anlamayanlar yine sebebini anlamayacak ama saygi duyacak mecbuuurrrr..
Hani mahallede kavga olurda, kadinlar kavgaya tutusurya " mahalle kavgasi" denir, birde kullandiklari bir dil vardir " mahalle agzi" denir..
Hayatim boyuncaq muhattab almadim böyle insanlari, almam, ölseler, cirpinsalar, delirseler nafile almam.. Kisilik meselesi iste..

Gitmem gerek..
Duyarli arkadaslar dua etmeyi unutmayalim lütfen..

Sabahtan beri kaç kişi size yorum yaptı sorular sordu. Sorulardan biride sizinde yorumuzda bahsettiğiniz gibi niçin ? sorusuydu. BU facia niçin yaşandı? Ama siz hiçbirine cevap vermeyip sadece "hu huuuu ordamısınız alın bakın CHP' nin içi boş soru önergesi" dediniz. Bizde tamam dedik içi boş. Madem öyle tek başına iktidar olan 12 yıllık bir iktidar neden gerekli çalışmaları yapmadı. Bu iktidar tek adam, tek söz sahibi değil mi? Herşeye gücü yeten, sözü geçen yeri geldiğinde dünyaya kafa tutan bir iktidar bu konuyla ilgili çalışma yapmak istediğinde CHP karışısında mı tutunamadı ? O meclisten AKP milletvekillerinin oyları ile neler kabul edildi de bir bu çalışma mı diğer partilerin engeline takıldı ? Biliyorum bu soruların hiçbirine cevap yazmayacaksınız. Cevap yazmayacağınız sorulara karşılık hadi öyleyse elimizden geleni yapalım demeyin. Elinizden geleni yapmanız için öncelikle buradaki arkadaşları geçtim kendinize bu soruların gerçek cevaplarını itiraf etmeniz gerekecek. O da hayli zor.

Açın okuyun biraz. İş güvenliği için verilen bir önergeydi o ve bir komisyon kurulması istendi. Ama sevgili AKPli milletvekilleri bu önerge için eften püften dedi. Evet AKP zihniyeti için ölüm eften püftendir. Çünkü AKP katil bir iktidardır. Berkin için 15 yaşındaki çocuğun orda ne işi var derken madende 15 yaşında çocuk çalışıyor. Onun orada ne işi vardı. Yeter artık açın gözlerinizi. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun açın gözünüzü. İnsanlar ölürken kader demeyin. Kader değil CİNAYET!!!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

beddua mı canım, çok yanlış anladın, güzel öldüler, şehit oldular. di mi?

o lafı diyen ben değilim dikkat ettin mi ? hele ağzımdan o laf hiç çıkmaz ... ölümün hiç biri güzel değidir aklını başına topla silkelen ve kendine gel , milletin laflarının vebalini ben çekemem ...

Belliydi bu olayın parti savunmasına dönüşeceği zaten

beddua edebilmeye gücün var yani , bu felakette bile başına gelsinde gör demeye gücün var yani , hatta böyle üzücü bir olayda bile aklına beddua gelebiliyor yani , beddua herkese işlemez o ağızını yorma, yada daha yararlı şeylere yor , hele sanal alemde zerre kadar tanımadığın bir insana ettiğin için dikkat ette ters tepmesin.. ...

Muhattab alma alaraey.
Insanlara " insallah sizinde basiniza böyle bir felaket gelir" diyebilen bir insanin Amaci zaten Soma daki felaket degildir..
Amaci baska bu tiplerin..
Onun icin hic muhattab olma..

Back