Türkiye Yasta ....

99 depreminde de ayni sey oldu, ve daha nicelerinde...
Neden mi, cunku ortada ihmal var, neresinden kirpsanda bir can bile ocak yakar, onlar hala sayilari kirpma derdinde!!

Başka bir yerde olsa herkes istifa etmişti. Cidden vicdanları kurumuş dehşet içindeyim ben...

Hay allah seni bildiği gibi yapsın. Sende hiç utanma, arlanma yok mu ya?
Biraz onurlu davran da gelme şu konuya. Yürü git artık.

İşte Soma'daki facianın nedeni

Soma'daki faciada ihmal var mı? İşçiler neden hayatlarını kaybetti? Bütün bu cinayetlerin sorumlusu ne ya da kimler? Bu sorulara bir madencinin gözü ile yanıt aradık. 22 yıllık maden işçisi Metin Oğuz'a göre en büyük ihmal, özelleştirme ve taşeronlaşma...

14 Mayıs 2014 Çarşamba 19:09

Yerin derinliklerinde geçen 22 yıl.

Metin Oğuz 1992'deki Zonguldak Kozlu'daki grizu faciasının tanıklarından.

Deneyimli madenci, Soma'daki faciada ihmaller olduğu görüşünde.

Zonguldak'taki ocaklarda dev kopresörler ile havalandırmanın yapıldığını anlatan Oğuz, "Soma'da havalandırmada sorun var" dedi.

Metin Oğuz, görüntülerdeki bir ilginçliğe dikkat çekiyor.

Peki bu facia neden yaşandı? Metin Oğuz'a göre bu cinayetin sorumlusu özelleştirme ve taşeron sistemi.

Deneyimli madenci Soma Madencilik'in övüne övüne yaptığı "kömürü 28 dolara, ucuza mal ediyoruz" açıklamaya sert tepki gösterdi.

Cinayette iktidarın büyük rolünün olduğunu savunan Oğuz'un sendikalara da bir çağrısı var.

Haber: Meral Akkaya
Kamera: Şengül Derin

ulusalkanal.com.tr
<strong>[video=dailymotion;x1unqnv]http://www.dailymotion.com/video/x1unqnv_iste-soma-da-facianin-nedeni_news?start=2[/video]

Acı bilanço ölü sayısı 249

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Lanet olsun ya bu ülkede yaşamaktan utanıyorum ya.

Olayın nedenleri mesulleri bulunmaya calısılırken neden senin partin benim partim olayına döndü ki?

gerçekten şurayı okudukca haberleri takip etmeyi unutuyor insan

ayrı bir geriliyoruz, yeter artık gerçekten.

Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır o yüzden susmuyorum sizin gibi zihniyetler karşısında tutamıyorum kendimi .o kadar can yerin altında yaşam mücadelesi verip sonunda yaşama haklarından olup ardında gözü yaşlı nice insanı bırakırken siz halen kaza vs.diyerek bazılarını aklama peşindesiniz pesss !!! ben anlamıyorum anlamakta istemiyorum sizin gibileri nokta

Son düzenleme:

sen değilsen niye sen söylemişsin gibi savnunuyorsun? biz o lafları eleştiriyoruz burda, sen niye "ay anlamıyolar yaaa" diye konuşuyorsun. demin gayet çekiyordun vebalini, şimdi kopyalamaya üşendim.

Az önce 70 yaşlarında bir adam dövünüyor ya, dövünüyor..Hem oğlum hem damadım gitti diye..

Birileri de erdoğana laf ettirmemek için burada dövünüyor. Cidden Allah bildiği gibi yapsın.

Muhattab alma alaraey.
Insanlara " insallah sizinde basiniza böyle bir felaket gelir" diyebilen bir insanin Amaci zaten Soma daki felaket degildir..
Amaci baska bu tiplerin..
Onun icin hic muhattab olma..

Kendini tanımlamışsın :) Brravo

LG-P710 Tapatalk

Muhattab alma alaraey.
Insanlara " insallah sizinde basiniza böyle bir felaket gelir" diyebilen bir insanin Amaci zaten Soma daki felaket degildir..

Bir yerde insanlık dersi verilse de sizi de oraya davet etsem keşke. Ama ne yazıktır ki para babası yetiştiren üniversitelerimiz, böyle bir ders veremiyor kusura bakma. Sende de o eksik kalmış çokça. Allah sizi ıslah etsin. Pek sanmıyorum ama şu saatten sonra...

Az önce 70 yaşlarında bir adam dövünüyor ya, dövünüyor..Hem oğlum hem damadım gitti diye..

Birileri de erdoğana laf ettirmemek için burada dövünüyor. Cidden Allah bildiği gibi yapsın.

Dövünsün Med boşver.Ankara-Konya 2 saat,büyüyo da ekonomi.Tamam gitti inceledi,taziye de yaptı sayılır.Daha napsın adam ?

Muhattab alma alaraey.

merak etme weisss o beddua ters tepecek , ahanda buraya yazıyorum
kendimi tanır ve bilirim hele Rabbim çok iyi bilir , o yüzden bana işlemez o bedduası .. zaten sanal alemde edilen beddualar tutaydı evin yolunu bulamazdık ... önüne gelene beddua etmeyi alışkanlık haline getirmişler ...
yok almam ne muhatap alcam , yazsın dursun benim umrumda değil şahsen ...

Muhattab alma alaraey.

felaket değil, şehit ol en kısa zamanda diyorum, herkese şehit diyorsunuz ya vicdanınızı rahatlatmak için. iyi bir şey yani.

unutma bunu huhatam diyceksin

Eki Görüntüle 1114073

Ya siz kafayı mı olayin parti şu bu bırakın artık gören 2 gözünüz duyan 2 kulağınız anlayan beyniniz hisseden kalbiniz var. Şu an orada olan seylerin neye neden sebep olduğu aşikar hala savnmayin bir şeyleri yeter bu beyinsizlik kalpsizlik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mune Hanım sabır eşiğimizi merak edip yollamış içimize diye düşünüyorum,bu insanlar gerçek olamaz olmamalı.

LG-P710 Tapatalk

Neyse ki Allah inancımız var ölenlerin hepsi ahirette hesaplaşacak bu devletle. Ne söyleseniz boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…