Türkiye Yasta ....

yahu madem öyle güney koredeki feribot kazasından sonra başbakan neden istifa etti?bence bunu bi düşünelim :28:

is arkadaslarimi bunu "esseklik" olarak ifade etti. onlar "esseklik yapip istifa ettiyiyse bizimkilerdemi etsin" gibi bir dusunce icerisindeler.

suan o partiliyim su partiliyimi bi tarafa birakmak lazim.
merhamet vicdan.. insanlik..

Amac gercekten Soma da hayatini kaybedenler ve suan göcük altinda yasiyor olma ihtimali olan insanlara dua ise, hadi edelim.
Amac bu kazanin nicin oldugu ve birdaha yasanmamasi icin gerekli seylerin yapilmasini saglamaksa hadi elimizden geleni yapalim, birdaha yasanmasin böyle birsey..
Ama amac baska iseeee..

Malesef, evet Cumhurbaskanligi secimi yaklasti, evet bazilari artik amaca ulasma ugrunda herseyi yapabilir ve herseyi kullanabilir ama %52 yine Erdogan diyecek..
Anlamayanlar yine sebebini anlamayacak ama saygi duyacak mecbuuurrrr..
Hani mahallede kavga olurda, kadinlar kavgaya tutusurya " mahalle kavgasi" denir, birde kullandiklari bir dil vardir " mahalle agzi" denir..
Hayatim boyuncaq muhattab almadim böyle insanlari, almam, ölseler, cirpinsalar, delirseler nafile almam.. Kisilik meselesi iste..

Gitmem gerek..
Duyarli arkadaslar dua etmeyi unutmayalim lütfen..

senin devreler iyice bozulmuş
senin gitmen gerek bencede hadi git......

Bu bir kaza değil cinayettir. Kaç kişinin canını aldınız Allah şimdi olmasada ahirette hesabını soracak size sözde müslümanlar... KATİLLER!!!

Allahım ölenlere rahmet, yaralılarada şifa ver. Hala çıkmayan işçilerimiz inşallah sağ sağlim çıkarlar oradan. Sen onlara yardım et yarabbim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hakikaten.
içim şişti kızlar ne olur cevap vermeyin onlar yazdıkça ben burada daha fena oluyorum nefes alamıyorum

''Sayın Başbakan Manisa’da Cumhuriyet Meydanı’na çıkar, der ki ‘Somalı işçi kardeşlerim burada mı…’ Askeri bir disiplinle 3 Başsağlığı dilemişbin tane dizilmiş Somalı maden işçisi baretleri kaldırırlar. Neşesiz, mutsuz, heyecansız dimdik dururlar.
Çünkü bir gün önce onların yemek fişleri madende toplanmıştır. Ertesi gün miting alanı çıkışında geri dağıtılacaktır. Başbakan selamlanacak, çıkarken kimlik geri alınacaktır. Yevmiye işlemektedir, Başbakan için görev yapılmaktadır. Selamı çakarsın, çakmadıysan ertesi gün işinden olursun. İşinden olmayanlar madene inerler. Maden patlar, işçi ölür. '' alıntı

Al işte,al....Daha ne olacak,daha ne ?

Şu konuda gerçekten eksi reple mi uğraşmışlar

Allahım daha ne kadar şaşıracagız

Baş sağlığı dilemiş bir de....Utanır insan be ,utanır !

Amac gercekten Soma da hayatini kaybedenler ve suan göcük altinda yasiyor olma ihtimali olan insanlara dua ise, hadi edelim.
Amac bu kazanin nicin oldugu ve birdaha yasanmamasi icin gerekli seylerin yapilmasini saglamaksa hadi elimizden geleni yapalim, birdaha yasanmasin böyle birsey..
Ama amac baska iseeee..

Malesef, evet Cumhurbaskanligi secimi yaklasti, evet bazilari artik amaca ulasma ugrunda herseyi yapabilir ve herseyi kullanabilir ama %52 yine Erdogan diyecek..
Hani mahallede kavga olurda, kadinlar kavgaya tutusurya " mahalle kavgasi" denir, birde kullandiklari bir dil vardir " mahalle agzi" denir..
Hayatim boyuncaq muhattab almadim böyle insanlari, almam, ölseler, cirpinsalar, delirseler nafile almam.. Kisilik meselesi iste..

Gitmem gerek..

evet sen dua et, cehape ve merkel birleşerek bu işçileri öldürdüler zaten di mi.
sen katil destekçisisin.
hırsız yardakçısısın.

amma da duyarlısın ha maşallah. bu kadar duyarlı olma canım kendini harap etme.
mesain mi doldu?
süleyman'ın yüzüne tükür benim için.

tekrar sana senin hesabından veda ediyorum akit.

Eki Görüntüle 1114065

13 tane iş güvenlik uzmanı denetlemiş güya demek ki hepsi rüşvet yemiş kesin bu uzmanlar son model arabalarla hava atıyorlardır

Ama amac baska iseeee..

Gitmem gerek..
bende sizin sağlıklı düşünebildiğinizi sanmıyorum artık..oy oranları ile yatıp kalkıyorsunuz herhalde...
kimse bana bir şey olmaz demesin kendini garantide görmesin düşmez kalkmaz bir allahtır..

Nazlı çelik afad gorevlileri ile konuşuyor ama zor tutuyor kendini...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

burada insanların canları söz konusu bazıları akp, chp diyor. anlayamıyorum.
is arkadaslarimi bunu "esseklik" olarak ifade etti. onlar "esseklik yapip istifa ettiyiyse bizimkilerdemi etsin" gibi bir dusunce icerisindeler.

suan o partiliyim su partiliyimi bi tarafa birakmak lazim.
merhamet vicdan.. insanlik..

Peki siz söyleyin. Bundan 1 hafta önce CHP nin soma için verdiği önergeyi kim kabul etmedi? AKP!!! Bunun olacağı belliydi ama sevgili boşvakanın dediği gibi olur böyle şeyler!!!

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sizin bu söylediginizi konu acildigindan beri bazi kisiler her iki sayfada bir söyleyip durdu..
Bizde cevabini 100. sayfalara gelindiginde dayanamayip verdik.
Geriye gdierseniz bulursunuz.

Ama sizede söyleyeyim neden o önerge reddedildi.
CHP, soma icin verdigi önerge görüsülürken, kürsüye cikip " 1 mayis neden taksimde kutlanmiyor" konusmasi yaptigi icin reddedildi.
Yani Soma icin verilen önergede " neden soma icin önerge verdiklerini, somada nasil bir sorun oldugunu, ne gibi önlemler alinmasi gerektigini" degil, 1 mayisin nerede kutlanmasi gerektigini konustuklari icin reddedildi, anlatabildim mi?

İzlemedim onu bilmiyorum ama az önce oradan biri 200 diyorlar ama yalan 500 ölü var dedi.

200 de kalsa keske ama malesef ...

chelzy hangi kanal?ben madenın oldugu yeri gosteren kanal ızlemek ıstıyorum ama bulamadım.....

Su anda stv de denk geldım.Kanalları geziyorum devamlı ve çıkarılan yine bir ölü işçimiz

Ama amac baska iseeee..

Gitmem gerek..

Nasıl yani :53:bencede gidin bi siz ,hayret birşey ,yani şurda üstünuze kuş pisletse onuda muhalefetten ,cumhr bşknlığı seçimi ık gık diceksiniz ,şuur tutulması böyle birşey işte ,herhangi bir partıyle ilgim yok ,siyasetede bulaşmam ,ama sizin şu yorumunuz midemi bulandırdı ..:50:yazıklar olsun böyle zihniyete

Ama amac baska iseeee..

Gitmem gerek..

Tam olarak amac bu, oncesinde de buydu, simdi de bu, hala yuzdeler, cumhurbaskanligi secimleri, akp derdindesin!!! Senin ve benzerlerinin amaci baska...
Bak olen iscilerin isimleri anons ediliyor, simdi ne erdogan ne de baska bir isim umrumda degil, bu isimler asil can yakan...
Azicik durun ya, su aci gunde bari bir durun!!!

inşallah başınıza aynısı gelir.
biz üzülmekten bahsetmiyoruz zaten, başbakan yeterince ağladı zırladı başka ülkelerde ölenler için anca mağdur edebiyatı... insan olan üzülür zaten bir de üzüldüğünüz için takdir mi bekliyorsunuz?
pes vallahi.
üzülüyoruz ama bu konuya çözüm getirmeye çalışıyoruz.
sizinki soğan yiyince midem ağrıyor diyip her gün soğan yemeye benziyor. katil belli hanfendi. taner yıldız 9 ay önce yazın google a doğurduğu sonucu görün, aklınız ve vicdanınız varsa.

beddua edebilmeye gücün var yani , bu felakette bile başına gelsinde gör demeye gücün var yani , hatta böyle üzücü bir olayda bile aklına beddua gelebiliyor yani , beddua herkese işlemez o ağızını yorma, yada daha yararlı şeylere yor , hele sanal alemde zerre kadar tanımadığın bir insana ettiğin için dikkat ette ters tepmesin.. ...

200 de kalsa keske ama malesef ...

Su anda stv de denk geldım.Kanalları geziyorum devamlı ve çıkarılan yine bir ölü işçimiz

Starda veriyorlar hemen arkasında maden gözüküyor ve daha simdi konusurken iki ceset daha cikti...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back