- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
burada insanların canları söz konusu bazıları akp, chp diyor. anlayamıyorum.
Sizin bu söylediginizi konu acildigindan beri bazi kisiler her iki sayfada bir söyleyip durdu..
Bizde cevabini 100. sayfalara gelindiginde dayanamayip verdik.
Geriye gdierseniz bulursunuz.
Ama sizede söyleyeyim neden o önerge reddedildi.
CHP, soma icin verdigi önerge görüsülürken, kürsüye cikip " 1 mayis neden taksimde kutlanmiyor" konusmasi yaptigi icin reddedildi.
Yani Soma icin verilen önergede " neden soma icin önerge verdiklerini, somada nasil bir sorun oldugunu, ne gibi önlemler alinmasi gerektigini" degil, 1 mayisin nerede kutlanmasi gerektigini konustuklari icin reddedildi, anlatabildim mi?
Yani insan kahroluyo yorumlara.. deniyor ya gözyaşında buluşalım bari diye ama gördüğüm kadarıyla yapılmıyo
bunu hükümete çevirmenin ne manası ne gereği var anlayamıyorum.... bu ne yazzık ki bi KAZA arkadaşlar inanılmaz üzücü ve kahredici... ama bunun akp ile nasıl bağdaştırdınız pessssss... chp olsaydı hükümet o zamanda bu yorumlar yazılır mıydı merak ediyorum?
saçma sapan resimler karikatürler konuyo hükümeti eleştiren yapmayın nolur bari bu acımızda Hükümetide diğer partileride eleştirmekten vazgeçin!
ben o kardeşlerimizin RESİMLERİNE değil yapılan KARİKATÜRERE saçma sapan dedim
beddua edebilmeye gücün var yani , bu felakette bile başına gelsinde gör demeye gücün var yani , hatta böyle üzücü bir olayda bile aklına beddua gelebiliyor yani , beddua herkese işlemez o ağızını yorma, yada daha yararlı şeylere yor , hele sanal alemde zerre kadar tanımadığın bir insana ettiğin için dikkat ette ters tepmesin.. ...
13 tane iş güvenlik uzmanı denetlemiş güya demek ki hepsi rüşvet yemiş kesin bu uzmanlar son model arabalarla hava atıyorlardır
Sizin bu söylediginizi konu acildigindan beri bazi kisiler her iki sayfada bir söyleyip durdu..
CHP, soma icin verdigi önerge görüsülürken, kürsüye cikip " 1 mayis neden taksimde kutlanmiyor" konusmasi yaptigi icin reddedildi.
Yani Soma icin verilen önergede " neden soma icin önerge verdiklerini, somada nasil bir sorun oldugunu, ne gibi önlemler alinmasi gerektigini" degil, 1 mayisin nerede kutlanmasi gerektigini konustuklari icin reddedildi, anlatabildim mi?
aslında her acıdan nemalananlar onlar değil mi
beddua mı canım, çok yanlış anladın, güzel öldüler, şehit oldular. di mi?
Amac gercekten Soma da hayatini kaybedenler ve suan göcük altinda yasiyor olma ihtimali olan insanlara dua ise, hadi edelim.
Amac bu kazanin nicin oldugu ve birdaha yasanmamasi icin gerekli seylerin yapilmasini saglamaksa hadi elimizden geleni yapalim, birdaha yasanmasin böyle birsey..
Ama amac baska iseeee..
Malesef, evet Cumhurbaskanligi secimi yaklasti, evet bazilari artik amaca ulasma ugrunda herseyi yapabilir ve herseyi kullanabilir ama %52 yine Erdogan diyecek..
Anlamayanlar yine sebebini anlamayacak ama saygi duyacak mecbuuurrrr..
Hani mahallede kavga olurda, kadinlar kavgaya tutusurya " mahalle kavgasi" denir, birde kullandiklari bir dil vardir " mahalle agzi" denir..
Hayatim boyuncaq muhattab almadim böyle insanlari, almam, ölseler, cirpinsalar, delirseler nafile almam.. Kisilik meselesi iste..
Gitmem gerek..
Duyarli arkadaslar dua etmeyi unutmayalim lütfen..
Hala seffaflik diyor, chp diyor akp diyor, konu insan olunca bile ayni yerden bakamamak ne kadar korkunc!!
beddua mı canım, çok yanlış anladın, güzel öldüler, şehit oldular. di mi?
parasını vermezler yoksa, yazmak zorunda tabi. şimdi bi twitterda bi burda yazıyodur. ak hesap ya.
ak dediler kara çıktı.
beddua edebilmeye gücün var yani , bu felakette bile başına gelsinde gör demeye gücün var yani , hatta böyle üzücü bir olayda bile aklına beddua gelebiliyor yani , beddua herkese işlemez o ağızını yorma, yada daha yararlı şeylere yor , hele sanal alemde zerre kadar tanımadığın bir insana ettiğin için dikkat ette ters tepmesin.. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?