"Ürkek bir serçe gibi,'saklama çamurlu çizmeni',Kaldır başını, dimdik dur.Bu senin değil, ülkemin ayıbı.Çamurlanmış ayaklarından öperim"
Dünyadan Soma Faciası'na tepki
14 Mayıs 2014 Çarşamba 17:02
Küba, Bolivya ve Venezuela'da maden işçileri, Soma katliamından dolayı 1 günlük iş bırakma ve 3 günlük YAS kararı aldılar.

[*=left]
http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/dunyadan-soma-faciasina-tepki-h53013.html
bizim işçilerimiz de kazanacağı 20 liradan olacakları korkusuyla hiçbir şey yapmıyorlar. nasıl bu hale geldik, nasıl saatte 5 liraya muhtaç kaldık?
Foxu falan izlemeyin. Perisanim.
Ya da bunlar olağan seyler is kazası diye bir şey var diyorsanız da izleyin normal olup olmadığıni belki anlarsiniz
hannesli,
sabaha kadar uyumadık malum, her tv kanalını tek tek gezip bilgi almaya çalıştım, belki bir yerde başka bir yeni haber paylaşılıyordur diye, Fox tv'nin Soma'da soğuk hava depolarının orda bekleyen muhabirine biri, depoda çalıştığı söylenen biri bu depo 15 bölümden oluşuyor, her bölüme 25 insan koyulacak kapasitede, 15 bölümün hepsi doldu demiş, ki ben bu haberi izlediğimde saat 7 civarıydı
Eki Görüntüle 1113946
o durumda bile çizmesinin karasından başkasına rahatsızlık vermekten çekinen gönlü temiz insan......... senin güzel yüreğini yaradana kurban olayım ben
olan hep masum insanlara oluyor allah yar ve yardımcınız olsun yüreğimiz sizinle
ağlamaktan mahfoldum sabahtan beri biz bu durumdaysak yakınlarının kalbi kavruluyordur acıdan bu nebüyük acıdır yarabbim
ölen madenci kardeşlerimizin yakınlarına allahtan peygamber sabrı ölen kardeşlerimize rahmet diliyorum
Üzüldüğüm ne biliyor musunuz?
Bir bakan 700.000 dolarlık saat takarken, ayda 1200 liraya o madene giren bir işçinin "sedyeyi" "kendinden" değerli görmesi.
Ve Weiss kafasındaki insanların bunda hüngür hüngür ağlanacak bir yan görememesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?