- 30 Aralık 2009
- 23.010
- 90.075
- 1.123
700 den memişmiydi en son burda bir arkadaş paylaşmıştı bir kanal tarafından söylenmiş diye ortada net bir sayı daha yok mu
sürekli ceset çıkarılırken sayı halen 238
somadan haber yapan bir kanal soylermısınız tv yok netten bakıcam...
Elbette ki Allah soracak ama alttan alttan birseyleri alet etme cabasi sabrimi tasirdi..
Ayrica huuu huuuuuuu ordamisiniz?
Önerge CHP ye ait..
Yani verdigi önergenin nedenini, nelerin sorun oldugunu, nelerin düzeltilmesi gerektigini ortaya koymasi gereken CHP..
MHP ve BDP nin söyledikleri degil, önerge sahibinin, önergeyi nicin veridgini ortaya koymasi önemli..
Önerge sahibi " Soma icin önerge veriyorum " der v eönergenin görüsüldügü gün " ey iktidar partisi söyle bakalim neden taksimde 1 mayisi kutlayamiyoruz" derse o önerge reddedilir..
700 den memişmiydi en son burda bir arkadaş paylaşmıştı bir kanal tarafından söylenmiş diye ortada net bir sayı daha yok mu
Geceden belliydi zaten, ben asla inanmadım 5 ölü dediklerinde. Şu anda hiç bir rakama inanmıyorum. Ortada çok daha fazla ölen vatandaşımız var
Sabahtan beri başım ağrıyor, yemek bile yemedim. Kendi kendimi hasta ettim. Bazen diyorum ki bazı şeylerin farkında olmak da, bilincinde olmak da iyi bişey değil...
Neden Chp önergesi bu kadar tartışılıyor
Soma'da ve daha onlarca madende tedbir alınması için birinin önerge vermesi mi gerek
Bunları denetlemek devletin görevi değil mi ?
Sorumluluklarını yerine getirmeyen firmaları hizaya sokmak devletin işi değil mi ?
Kimin önerdiğinin vs nin önemi ne
Ortada ihmal var, devletten ve firmadan hesap sorulması normal değil mi ?
Bir de insanların acısına tuz basmak, bu ölümlere kader demek ...
İçimiz yanmış, vatandaş olarak ben bunu devlete sormayacağım da kime soracağım ?
Bunun sağcısı, solcusu yok, insanlığı var
Dualarımız onlarla ama içimde bir isyan var elimde değil
Şimdi birisi size gelip dedi ki sizin evin yanında saman yığını var. İnsanlar orada sigara içiyorlar. Samanlar tutuşursa yangın çıkar , evinizde otururken kaçma fırsatı bulamadan ölürsünüz. O esnada bir başkası konuşmaya karıştı ona cevaben de diyelim ki kardeşim sende kapının önünü süpür dedi. Bu durumda kapı önünü süpür dedi diye yangın ve ölüm ihtimalini göz ardı eder misiniz ?
Sizin kurduğunuz mantıktan farkı var mı bunun ? Bu başlıkta pek çok arkadaşımız defalarca yazdı. Önergeyi başka bir parti verse idi ve reddedilse idi reddeden parti için eleştiri yazıyor olurduk diye.
Ortada bildirilmiş , incelenmesi gereken bir sorun varken bunun göz ardı edilmesini mi savunuyorsunuz ?
bu hep olucak bence ucuz iş gücü diye 8 yaşındakileri bile çalıştırır gözüdönmüşler..
Evet bir arkadaş yazmış. Saati 4 lira diye. Ben 3 saat çalışıp gidicem diyip girebiliyormuşsun anladığım kadarıyla. 10 lira verirler düz hesap. Al git. Ekmeğini sebzeni alır gidersin işte evine. Bir akşam yemeğin çıkar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?